Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#521 *sarca*

*sarca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1149 posts

Posted 15 November 2006 - 03:04 PM

danes pa sem mela malce čudne sanje:
smo bli pač tko kt zares,jst pa moje frendice...no in je kr naenkrat pršla vojska so rekl d bo zdej vojna in so mene,sestro pa mami odpelal eni na en konc slo nevem kam,očija pa babi pa na drug konc.in pač tko vojna..pač čez neki let gremo me tri(mami,jst,sestra)malo se z avtom vozit k je blo že konec vojen pa se jst spomnim teh gozdov,hiš pa rečem nej zavije dol pa se ustavmo pre našim dvoriščem...hišpa že usa razpada itd...ma gremo not pogledat pa pa je babi not pa povem kdo sem itd. in pol mi ona pove d je oči umrl lani kr je ful zbolev.popoldne sem potlej šla pogledat k sošolki če so nazaj opa to..pa mi reče njena mami d je tut ona umrla za ta drugo pa pojma nima...pol sm se pa kočn zbudla...kej tazga pa še ne no=s
  • 0
Nasmeh prinaša veliko pozitivne energije - ne hranite ga v dnu duše - nosite ga na obrazu.

#522 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 16 November 2006 - 08:26 AM

Na tržnici so delili zastonj maske za lase, Manhatan izdal novo kolekcijo. Potem sem šla na sprehod na Rožnik in se tam s kolegom s fitnessa napila žganja. Po grlu je teklo kot voda.

(sam tega n'kol ne bi probala v real life-u)
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#523 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 16 November 2006 - 03:24 PM

da naju je dedek zalotil pri seksu laugh.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#524 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 16 November 2006 - 04:22 PM

Jaz sem pa danes sanjala, da je moja cimra celo stanovanje po stenah polepila z žvečilnimi gumiji in nas je lastnik vse ven vrgel, ko je to videl. Potem pa smo ful dolgo po Ljubljani stanovanje iskale in smo našle vsaka svojo sobo na različnih koncih Ljubljane, razen ena cimra ni dobila nič in se je mogla vrnit v Francijo.

biggrin.gif
  • 0

#525 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25885 posts

Posted 16 November 2006 - 04:50 PM

sanjala, da sem bila na morju z enim, ki mi ze nekaj casa ne gre iz glave. je blo lustno laugh.gif . v manj cudovitem delu se je pojavil tud bivsi (nesla sm mu nazaj stvari, pa se je pri njih zbrala cela familija in mi priredila zabavo za rojstni dan - haha!).

u glavnem - js hocem morje, cimprej, tem bols! laugh.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#526 telephone box

telephone box

sramežljivec

• Člani
  • 40 posts

Posted 16 November 2006 - 05:00 PM

haha..jest sm pa sanjala da je bla moja frendica sod in se je kotalila po cesti in pol je prsu auto in jo kr zbou..in pol sm jo nasla prpopano na en pano u koloseju na katerm je bla lih reklama za eno poneu!!!!je blo za crknt ud smeha!!!! pa sanjala sm..ampak to ze budna..je blo bl sanjarjenje..kako sm napicla na kou anglarco..skuz rit..skoz usta ji je pa vn pogledu..oh lepe sanje biggrin.gif
  • 0

#527 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 16 November 2006 - 08:31 PM

QUOTE(telephone box @ 16. 11. 2006 - 18:00) View Post

haha..jest sm pa sanjala da je bla moja frendica sod in se je kotalila po cesti in pol je prsu auto in jo kr zbou..in pol sm jo nasla prpopano na en pano u koloseju na katerm je bla lih reklama za eno poneu!!!!je blo za crknt ud smeha!!!! pa sanjala sm..ampak to ze budna..je blo bl sanjarjenje..kako sm napicla na kou anglarco..skuz rit..skoz usta ji je pa vn pogledu..oh lepe sanje biggrin.gif

o lol urša! laugh.gif laugh.gif
  • 0

#528 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 16 November 2006 - 09:08 PM

da sem si na nogo dala tetovirati nago debelo babnico. laugh.gif
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#529 telephone box

telephone box

sramežljivec

• Člani
  • 40 posts

Posted 21 November 2006 - 04:18 PM

QUOTE(Rory @ 16. 11. 2006 - 20:31) View Post

o lol urša! laugh.gif laugh.gif

do not call me ursa zana..do nooot!!ampak sanje pa so ble lol jap!!!
  • 0

#530 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25885 posts

Posted 21 November 2006 - 06:25 PM

sanjala, da sem avioncek iz balse in da strmoglavim na asfaltirano dvorisce. brrr.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#531 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 22 November 2006 - 08:14 AM

Da prijateljico učim vožnje po zadnjem kolesu, ne da pade vznak laugh.gif
  • 0

#532 Lucien

Lucien

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 261 posts

Posted 22 November 2006 - 11:32 AM

Male otroke-zombije, ki so me hoteli pojest. Za tem pa je bilo nadaljevanje na morju kjer je velik morski pes jedel moje prijatelje eden za drugim, jaz pa sem to samo zraven gledal in bil brez moči.
  • 0

#533 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 22 November 2006 - 02:53 PM

da so me hotl vampirji posesat,pa neke črve sem tud sanjala
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#534 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 22 November 2006 - 05:19 PM

Da sem se vpisala v nek nov fitness in tam je bila tudi savna. Pa pride blazno važna punca in me začne smešiti pred drugimi... In na koncu me je fizično napadla. Sam ko ni dolgo zdržala, heh. Sm jo namlatila ko ne vem kaj... biggrin.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#535 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29705 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 22 November 2006 - 06:37 PM

bivšega ljubimca. wub.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#536 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 23 November 2006 - 09:06 AM

-----
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#537 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 23 November 2006 - 09:21 AM

#1:
nek profesor se me je hotel lotiti med ustnim izpitom bruh.gif

#2:
Poleti smo bili v hiški na morju. Kar naenkrat pride neka ženksa in me napade z nožem. Nastavi ga na vrat in histerično vpije:najdi, najdi!

(zadnje čase so ti napadi kar pogosti huh.gif )
  • 0

#538 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 23 November 2006 - 09:59 AM

Sanjala sem, da sem se vozila na avtobusu in ko sem na hitro hotla it iz avtobusa, sem tam pozabila torbico. Potem pa sem tuhtala, kako naj dobim torbico nazaj. Nato sem ugotovila, da le sajam in da mi ni treba na lov za torbico in sem si oddahnila.
  • 0

#539 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 01 December 2006 - 04:11 PM

Men se je dans ful neki čudnga sanal. Očitno je to posledica moje želje igranja v gledališču... V glavnm, sanal se mi je, d sm mela en nastop, vendar sem imela zelo veliko tremo. Med gledalci je bila tudi moja best frendica. Pršla je h men za zaveso, me dvignila na ramo kot kakšnega otroka in me dobesedno odnesla na oder. Preden me je pa odložila na tla je z mano n rami plesala pred vsemi gledalci gledališča. Sevede sm bla pol zlo besna. Kasnej sem jo nakurla, zakaj me je spravila v tako neprijeten položaj.- V sanjah, ne v resnici! laugh.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#540 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 02 December 2006 - 01:03 PM

da je ata našel v wc ju kondom in mi ga pokazal. pa sploh ni bil najin, pa še vrjel mi ni rolleyes.gif
kake bedne .. še to ko sanjam 1x na mesec pa take ven pridejo biggrin.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users