Sanjska ženska 2
Posted 27 May 2006 - 03:54 PM
Posted 27 May 2006 - 04:17 PM
Posted 27 May 2006 - 04:33 PM

Posted 27 May 2006 - 04:52 PM
Posted 27 May 2006 - 04:55 PM
Posted 27 May 2006 - 06:20 PM

Posted 27 May 2006 - 07:03 PM
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 29 May 2006 - 06:31 PM
Magnifico je peder. Nina Osenar je pa lažnivka.
Hav kams...
Tko kot je Smrketi ful dobr hudo uporabljat besedo ful da best...hudo..tako je bilo Vremenku ful da best hudo uporabljat besedo SAGA. Čeprav zlo dvomim, da ve, kaj pomen ta beseda...
Danes je bil zadnji del. Vesel sem, da je konc. Bolijo me prsti od tipkanja. Pa vendar...
Najprej je bil na vrsti čapac Adel. Po njega je prišla Smrketa in potem sta šla v neki lokal, kjer ju je čakal njen fotr. Pazi scene...vstopata v neko čudno bajto in imel si občutek, kot da gresta k Udbi na obisk, zasliševalc bo pa Stane. Fotr. Ko sta vstopia, je fotr sedu za eno mizo in me je ful spominjal na Trockega s tistimi cvikami. Nekako je ful da best dobr sedu v OZNA SVE DOZNA sceno. Ko so se začeli pogovarjati, me je ful motilo regljanje krožnikov zadaj. Kot bi bili v neki jeftini tajski restavraciji v bangkoškem slumu. Pogovor je bil dokaj sproščen in spet so odprli temo o majnih psih za v torbico. Mini đukac, ki ga ima Smrketa. Potem je začel fotr bluziti, da je on ful da best hudo liberalen in da je on spodbudil Smrketo k fotografiranju za Plejboj. Pismo, to mi je zgledal ko neki latentni zvodnik. Nesuđeni pimp. Potem je čapac začel bluziti, da je on bolj umetniška duša in da rad piše pesmi, ki jih potem vrže stran. Uleti Štrumfeta in reče »če boš napisal pesem zame, mi jo vsaj daj, da jo lahko preberem, preden jo vržeš stran«. In potem spet tisti glupi smeh. Kera lažnivka...še pomnite tovariši pisemčkov Tadeja, ki jih je lepu non stop, potem je pa Smrketa rekla, da jih sploh ni prebrala? Kao ona bi brala Adelovo a la Balkan Rimbaud poezijo. Jeh rajt. Po hihitanju in izpraševanju UDBE, fotr izjavi, da mu Adel deluje, kot ne bi bil na realnih tleh, Mogoče zato ker je še premlad. Vel fotr, tvoja je 3 leta starejša, pa mi deluje velik bol glupača od Adela. Sledilo je presenečenje. Smrketa pele Adela na pirsing. V bradavički. Bosanac seveda znori. Tega pa ne. In mu Smrketa da možnost, da lahko na kakšnem drugem mestu. In sprejme uhan v obrvi. Tipa je blo strah ko partizana v dražgoški bitki, ampak je preživel. Seveda Smrketa solidarnostno vbode uhanček v UHO in ji je blo to tud ful da best dobr. Potem sta šla na neko zakusko ali votaever in tam se je Adelu začelo blesti. Kr neki....da mu je mankal objemov...in potem Štrumfeta reče, da je blo to mogoče ful da best dobr, ker ne mara posesivnih tipov. Kokrat smo to že slišal? Kasneje bom dokazal, kakšna lažnivka je...aja pa še to, preden se lotim Saša...Adel je kupu neki šopek rož Štrumfeti in so ble ful velke...so zgledale ko neke mini bele sekvoje...medtem ko jih je Smrketa nosila, je on nosu neko veliko rožo v povešenem slogu (pardon) in je zgledal ko neki otrok italijanskih priseljencev v Brooklynu, ko so v 20-letih prejšnjega stoletja porivali (pardon) kolesa s palico....izjavi Smrketa med drugim tudi to, da se ji je zdel ful dobr da ga je mal zmedla in da ima vpliv na njega....hja, posesivnost?
Saša. Nikoli nisem razumel, zakaj je bil vedno v enih in istih hlačah. Pa cvikah. No ja...tudi on je bil deležen UDBE, ampak v bolj prijetnem ambijentu. Nekje zunaj. Fotr je s tistim anorakom zgledal ko neki vatrogasac v rezervi ali pa inštruktor madžarskih kajakašev na Soči. Saša prinese fotru darilo. Neko flašo vina. Smrketi je pa dal neki bonbonček, ki ga je turil že od samega začetka. Pa še enega za mamo. Ki je sploh ni bilo. Lol. Fotru je blo to ful všeč. Ko so se začeli pogovarjati, mi je fotr (za razliko od zasliševanja Adela) zgledal ko neki latentni homoseksualec, saj je reku, da Saša »vizuelno zgleda ful dobr«, pa da je on liberalen. OMG. Smešno mi je bilo, ko je Saša na tem sestanku z UDBO sedel ko neki pijanac v kafani v Šabcu. Na koncu, ko je bil fotr sam, izjavi, da se mu zdi Saša zelo zelo zelo prijeten fant. In zrel. Well, not to everbody...zanimivo se mi je zdelo to, da se mu je zdel ful prijeten fant, na koncu si pa ni zapomnil niti njegovega pravega imena. Reku mu je: »Lepo se imej Sašo..« God...sledi presenečenje Frčafele, ki je še enkrat dokazalo, da ženska ni odrasla. Pele Saša na nek flugzojghafen, kjer gre najprej ona s frčoplanom gor in se rukne dol. Ful da best hudo. Saša stoji dol in premleva. Nije to za tebe sinko....hi iz afrejd of haj plejses...but(t) hi aksepts...začne se oblačiti za podvig in mi je na koncu zgledal ko neki letalski mehanik v 70-ih letih na vojaškem letališču v Burmi. Kapo je imel ko Lindberg. Gre gor in se tudi on rukne dol. Ko sta se srečala s Smrketo, je bil navdušen in izjavi, da to ni njegov zadnji skok. Well, s Smrketo definitivno je...gresta še na neko pijačo....oba bluzita sto na uro....sledi končni sprehod ob nekem potoku in se ustavita na mostičku...bla bla bla....in potem se Smrketa še enkrat zlaže....ko je bila sama, je izjavila, da jo je ful presenetl, da je Saša ni poljubil!? God, what a liar!?!? Najprej ful da best huda in dobra filozofija o posesivnosti tipov, kar je zlo moti, potem pa oričakuje poljub od fanta, ki je totalno zmeden v pričakovanju kaj bo. Ko Berlinčani, ki 1989 leta niso vedeli, ali je res, da bo padu zid. Laži doda še eno mini laž...da pa jo je zaradi tega sedaj mogoče še malo bolj pritegnu....ker je bil poudarek na MOGOČE, mi je bil summa summarum takoj jasen...
Zaključni finiš je bil na blejskem otoku. Vremenko Buteljko je zraven Smrkete. Stoji in daje vtis odpuščenega kelnerja. Smrketa stoji in čaka prvega. Gre Saša. Ko ga sprejme, reče: »Kako si? (kao to njo zanima) Ej, ful si lepo oblečen. Glej, ful sem vesela, da sem te spoznala in da sva postala prijatelja. In želim, da tako tudi ostane.« Saša kao ni trznu. Se je pa kasneje na čolnu ko je šel nazaj, videlo da je bil »hurted«. Sranjska ženska izjavi, da je Saša ni znal nasmejati. Nisem vedel, da je to temelj zveze. Ide čapac...najprej spet tisti njen glupi smeh...sledi bla bla...in potem reče: »Ful si me nasmejal....ful sem se mela lepo...ampak tista iskrca ni preskočila. Povabim te pa na potovanje«. Gresta kao v Pariz za 5 dni in mogoče se bo tam kaj razvilo. Jeh rajt...
Fajnl fot: Saša bo imel težave z navalom tinejdžerk, ki ga bodo sedaj začele obletavati.
Adel, I feel sorry for you. Če bereš ta forum, bejž stran, dokler je še čas. Ta Smrketa ni zrela oseba in kot takšna ne potrebuje normalnih fantov, kot sta vidva s Sašo. Ti boš za njo samo še en novi pudl za v torbico...
Ona bi po moje rabila kakšno močno lezbijko a la Jenny Shimizu...
The end

Posted 29 May 2006 - 06:44 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 29 May 2006 - 06:45 PM

Mislim ... vatevah!

Posted 29 May 2006 - 06:46 PM

Posted 29 May 2006 - 06:47 PM

Posted 29 May 2006 - 06:49 PM

Drugače pa ja, na enem forumu se nahaja osebek ki je pokomentiral vsako oddajo do zdej, zmeraj na ta isti način kot to

Posted 29 May 2006 - 08:04 PM

Posted 29 May 2006 - 08:08 PM

Posted 29 May 2006 - 08:12 PM

Jaz tudi ne

Se mi pa zdi tole ful dobro napisano..
Tip k je piso.. Legenda pach .

Posted 29 May 2006 - 08:15 PM

Jaaa, ravno sem hotla vprašat...ta komentar ej...ful da best

Posted 29 May 2006 - 08:22 PM

Posted 29 May 2006 - 08:48 PM
Posted 29 May 2006 - 10:58 PM

Jaz tudi ne

Se mi pa zdi tole ful dobro napisano..
Tip k je piso.. Legenda pach .

ja ful da best je tole skp spravu

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users