Jump to content

Photo

Sanjska ženska 2

• Please log in to reply
640 replies to this topic

#521 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 27 May 2006 - 03:54 PM

Tudi jaz nebi nikol nardila kaj takega (skok s padalom al pa uhan ne vem kam) za tipa, ni šans.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#522 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 May 2006 - 04:17 PM

Halo video .. Nina je butasta do konca. Reži se kot da bi koza po plehu scala, sama sebi je všeč da si bol nebi mogla bit. Prav smili se mi. Degenka.
  • 0

#523 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 27 May 2006 - 04:33 PM

Verja in sahara, meni je tudi najprej bilo zelo grdo, da si je ona to zmislila, ker ji je rekel da ga je strah skočit. Ampak kakorkoli že, silila ga pa ni in tudi če bi rekel, da ne bo skočil, nebi bilo panike, saj je sama rekla. Na njegovem je bilo, ali bo skočil in zakaj bo. On je skočil zanjo, pač, sam se je tako odločil. Na koncu ji je bil še hvaležen. Čeprav sama priznam...se tega nebi spomnila in si tega nebi drznila narediti, kot si je ona (ker se mi zdi malo predrzno in grdo). Vsaj povedala bi mu, ne vem, ga vprašala, ne pa da ga pokliče...eh ne vem biggrin.gif
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#524 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 27 May 2006 - 04:52 PM

ja ampak ona je to ubistvu nardila da bi lažje izbrala. sj j poj rekla da zj ni nč lažje k sta oba dva nrdila to kr je hotla. ma men j blo to bedno
  • 0

#525 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 27 May 2006 - 04:55 PM

No, tega pa nisem slišala. Vsekakor je kretensko ja. Hjoj, pubeci so se nekaj morali njej dokazovati, kot če bi bila v igri samo ona, in kot da si nebi iskala fanta, ampak psa.
  • 0

#526 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 May 2006 - 06:20 PM

Oni kreten Adel si je šel pirs zarat nje delat al kaj ? faq bedak .. jas si še nohta nebi za njo odrezala. Degenka ena. rolleyes.gif
  • 0

#527 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 27 May 2006 - 07:03 PM

Točno tako. To, da je Nina fanta postavla pred odločitev ne potrjuje njene neumnosti, ampak neumnost fantov. Sicer pa ne vemo, kaj bi se zgodilo, če bi kateri od fantov zavrnil izziv. ? Tako ali tako ni izbrala nobenega izmed njiju.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#528 Colt

Colt

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 432 posts

Posted 29 May 2006 - 06:31 PM

Komentar neznanega gledalca:

Magnifico je peder. Nina Osenar je pa lažnivka.

Hav kams...

Tko kot je Smrketi ful dobr hudo uporabljat besedo ful da best...hudo..tako je bilo Vremenku ful da best hudo uporabljat besedo SAGA. Čeprav zlo dvomim, da ve, kaj pomen ta beseda...

Danes je bil zadnji del. Vesel sem, da je konc. Bolijo me prsti od tipkanja. Pa vendar...

Najprej je bil na vrsti čapac Adel. Po njega je prišla Smrketa in potem sta šla v neki lokal, kjer ju je čakal njen fotr. Pazi scene...vstopata v neko čudno bajto in imel si občutek, kot da gresta k Udbi na obisk, zasliševalc bo pa Stane. Fotr. Ko sta vstopia, je fotr sedu za eno mizo in me je ful spominjal na Trockega s tistimi cvikami. Nekako je ful da best dobr sedu v OZNA SVE DOZNA sceno. Ko so se začeli pogovarjati, me je ful motilo regljanje krožnikov zadaj. Kot bi bili v neki jeftini tajski restavraciji v bangkoškem slumu. Pogovor je bil dokaj sproščen in spet so odprli temo o majnih psih za v torbico. Mini đukac, ki ga ima Smrketa. Potem je začel fotr bluziti, da je on ful da best hudo liberalen in da je on spodbudil Smrketo k fotografiranju za Plejboj. Pismo, to mi je zgledal ko neki latentni zvodnik. Nesuđeni pimp. Potem je čapac začel bluziti, da je on bolj umetniška duša in da rad piše pesmi, ki jih potem vrže stran. Uleti Štrumfeta in reče »če boš napisal pesem zame, mi jo vsaj daj, da jo lahko preberem, preden jo vržeš stran«. In potem spet tisti glupi smeh. Kera lažnivka...še pomnite tovariši pisemčkov Tadeja, ki jih je lepu non stop, potem je pa Smrketa rekla, da jih sploh ni prebrala? Kao ona bi brala Adelovo a la Balkan Rimbaud poezijo. Jeh rajt. Po hihitanju in izpraševanju UDBE, fotr izjavi, da mu Adel deluje, kot ne bi bil na realnih tleh, Mogoče zato ker je še premlad. Vel fotr, tvoja je 3 leta starejša, pa mi deluje velik bol glupača od Adela. Sledilo je presenečenje. Smrketa pele Adela na pirsing. V bradavički. Bosanac seveda znori. Tega pa ne. In mu Smrketa da možnost, da lahko na kakšnem drugem mestu. In sprejme uhan v obrvi. Tipa je blo strah ko partizana v dražgoški bitki, ampak je preživel. Seveda Smrketa solidarnostno vbode uhanček v UHO in ji je blo to tud ful da best dobr. Potem sta šla na neko zakusko ali votaever in tam se je Adelu začelo blesti. Kr neki....da mu je mankal objemov...in potem Štrumfeta reče, da je blo to mogoče ful da best dobr, ker ne mara posesivnih tipov. Kokrat smo to že slišal? Kasneje bom dokazal, kakšna lažnivka je...aja pa še to, preden se lotim Saša...Adel je kupu neki šopek rož Štrumfeti in so ble ful velke...so zgledale ko neke mini bele sekvoje...medtem ko jih je Smrketa nosila, je on nosu neko veliko rožo v povešenem slogu (pardon) in je zgledal ko neki otrok italijanskih priseljencev v Brooklynu, ko so v 20-letih prejšnjega stoletja porivali (pardon) kolesa s palico....izjavi Smrketa med drugim tudi to, da se ji je zdel ful dobr da ga je mal zmedla in da ima vpliv na njega....hja, posesivnost?

Saša. Nikoli nisem razumel, zakaj je bil vedno v enih in istih hlačah. Pa cvikah. No ja...tudi on je bil deležen UDBE, ampak v bolj prijetnem ambijentu. Nekje zunaj. Fotr je s tistim anorakom zgledal ko neki vatrogasac v rezervi ali pa inštruktor madžarskih kajakašev na Soči. Saša prinese fotru darilo. Neko flašo vina. Smrketi je pa dal neki bonbonček, ki ga je turil že od samega začetka. Pa še enega za mamo. Ki je sploh ni bilo. Lol. Fotru je blo to ful všeč. Ko so se začeli pogovarjati, mi je fotr (za razliko od zasliševanja Adela) zgledal ko neki latentni homoseksualec, saj je reku, da Saša »vizuelno zgleda ful dobr«, pa da je on liberalen. OMG. Smešno mi je bilo, ko je Saša na tem sestanku z UDBO sedel ko neki pijanac v kafani v Šabcu. Na koncu, ko je bil fotr sam, izjavi, da se mu zdi Saša zelo zelo zelo prijeten fant. In zrel. Well, not to everbody...zanimivo se mi je zdelo to, da se mu je zdel ful prijeten fant, na koncu si pa ni zapomnil niti njegovega pravega imena. Reku mu je: »Lepo se imej Sašo..« God...sledi presenečenje Frčafele, ki je še enkrat dokazalo, da ženska ni odrasla. Pele Saša na nek flugzojghafen, kjer gre najprej ona s frčoplanom gor in se rukne dol. Ful da best hudo. Saša stoji dol in premleva. Nije to za tebe sinko....hi iz afrejd of haj plejses...but(t) hi aksepts...začne se oblačiti za podvig in mi je na koncu zgledal ko neki letalski mehanik v 70-ih letih na vojaškem letališču v Burmi. Kapo je imel ko Lindberg. Gre gor in se tudi on rukne dol. Ko sta se srečala s Smrketo, je bil navdušen in izjavi, da to ni njegov zadnji skok. Well, s Smrketo definitivno je...gresta še na neko pijačo....oba bluzita sto na uro....sledi končni sprehod ob nekem potoku in se ustavita na mostičku...bla bla bla....in potem se Smrketa še enkrat zlaže....ko je bila sama, je izjavila, da jo je ful presenetl, da je Saša ni poljubil!? God, what a liar!?!? Najprej ful da best huda in dobra filozofija o posesivnosti tipov, kar je zlo moti, potem pa oričakuje poljub od fanta, ki je totalno zmeden v pričakovanju kaj bo. Ko Berlinčani, ki 1989 leta niso vedeli, ali je res, da bo padu zid. Laži doda še eno mini laž...da pa jo je zaradi tega sedaj mogoče še malo bolj pritegnu....ker je bil poudarek na MOGOČE, mi je bil summa summarum takoj jasen...

Zaključni finiš je bil na blejskem otoku. Vremenko Buteljko je zraven Smrkete. Stoji in daje vtis odpuščenega kelnerja. Smrketa stoji in čaka prvega. Gre Saša. Ko ga sprejme, reče: »Kako si? (kao to njo zanima) Ej, ful si lepo oblečen. Glej, ful sem vesela, da sem te spoznala in da sva postala prijatelja. In želim, da tako tudi ostane.« Saša kao ni trznu. Se je pa kasneje na čolnu ko je šel nazaj, videlo da je bil »hurted«. Sranjska ženska izjavi, da je Saša ni znal nasmejati. Nisem vedel, da je to temelj zveze. Ide čapac...najprej spet tisti njen glupi smeh...sledi bla bla...in potem reče: »Ful si me nasmejal....ful sem se mela lepo...ampak tista iskrca ni preskočila. Povabim te pa na potovanje«. Gresta kao v Pariz za 5 dni in mogoče se bo tam kaj razvilo. Jeh rajt...

Fajnl fot: Saša bo imel težave z navalom tinejdžerk, ki ga bodo sedaj začele obletavati.

Adel, I feel sorry for you. Če bereš ta forum, bejž stran, dokler je še čas. Ta Smrketa ni zrela oseba in kot takšna ne potrebuje normalnih fantov, kot sta vidva s Sašo. Ti boš za njo samo še en novi pudl za v torbico...

Ona bi po moje rabila kakšno močno lezbijko a la Jenny Shimizu...

The end twisted.gif
  • 0

#529 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 29 May 2006 - 06:44 PM

ti pa si res nimaš nič za začet
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#530 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 29 May 2006 - 06:45 PM

Js sm se skor v hlače, ko sm tole brala ... resno. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tisti, ki je tole skup spravil, je legenda. Nina je pa tudi razred zase ... men deluje (pardon (čustveno) prizadetim) totalna budala in resno me zanima, kako da je Saša ni znal nasmejat, če se pa ženska konstantno smeji?!? Za vsako pizdarijo rezgeče ko kobila, že samo, da se ji v E+ zahvalijo za sodelovanje, pri njej izzove salve smeha ... mislim what the fuck?! Ne vem od kje ji ta potreba po neprekinjenem krohotanju ... a ji je res VSE smešno? Če je kdo gledal današnji E+ se je lahko še posebaj prepričal, da lahko pri njej vprašanje 'Nina, kakšni so tvoji plani za prihodnost?' izzove salve smeha.

Mislim ... vatevah! biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#531 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 May 2006 - 06:46 PM

Ah to je bilo že stokrat prebrano in kopirano iz nevem kolkih forumou.. rolleyes.gif
  • 0

#532 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 29 May 2006 - 06:47 PM

Js še nism vidla prej ... na žalost. biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#533 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 May 2006 - 06:49 PM

Ne, sej, ni letelo nate biggrin.gif

Drugače pa ja, na enem forumu se nahaja osebek ki je pokomentiral vsako oddajo do zdej, zmeraj na ta isti način kot to laugh.gif
  • 0

#534 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 29 May 2006 - 08:04 PM

link link link biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#535 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 29 May 2006 - 08:08 PM

Ja, dej link. Jest sm se skorej uscala, k sm tole mojstrovino zgoraj brala :laughing5: še posebej tisto s fotrom zvodnikom laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0

#536 x.puppa

x.puppa

sramežljivec

• Člani
  • 79 posts

Posted 29 May 2006 - 08:12 PM

QUOTE(DiLeMa)

Jaz tudi ne biggrin.gif

Se mi pa zdi tole ful dobro napisano..

Tip k je piso.. Legenda pach . :!:
  • 0

#537 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 29 May 2006 - 08:15 PM

QUOTE(*pikica*)
link link link biggrin.gif

Jaaa, ravno sem hotla vprašat...ta komentar ej...ful da best biggrin.gif
  • 0

#538 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 29 May 2006 - 08:22 PM

Tudi sama ne spremljam velike množice drugih forumov, tko da sm tole prebrala prvič. Moram reči, svaka mu čast, obnova zadeta u nulo točno. biggrin.gif Še en dokaz več, da tisti, ki najbolj kritizira, ne izpusti minute oddaje. Noro smešno napisano, in tudi resnično. biggrin.gif 8)
  • 0
IPB Image

#539 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 May 2006 - 08:48 PM

amm ja nevem če lahko dam da ne bo potem kdo reku da je reklama? :tongue:
  • 0

#540 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 29 May 2006 - 10:58 PM

QUOTE(x.puppa)
QUOTE(DiLeMa)

Jaz tudi ne biggrin.gif

Se mi pa zdi tole ful dobro napisano..

Tip k je piso.. Legenda pach . :!:

ja ful da best je tole skp spravu biggrin.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users