Jump to content

Photo

Mozolji

• Please log in to reply
1813 replies to this topic

#521 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 20 March 2007 - 06:06 PM

mozolje izpustiš (po moje)...pač namažeš okoli
  • 0

#522 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 March 2007 - 06:07 PM

Moja sošolka ma obupne akne res obupno zgleda in je začela jest tablete, do zdaj je pojedla 2 škatli in je izboljšanje že vidno, ma jih pa še 5. Lupi se cela, usnice ma sestavljene iz samih kock. Izsušene čisto.
  • 0
Viens, reste ici!

#523 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 20 March 2007 - 06:33 PM

oh ja, pri men pa trenutno v fazo mozoljavosti prehajajo sošolci, ki imajo same grozno velike, rumeno rdeče, res ogromne mozolje, ob katerih s pogledom nanje skoraj bruhaš cry.gif .. no, da ne izvzamem sošolko, ki jih ma tudi zmeraj ene 7 velkih, med njimi tri ful rumene, ostalo je pa vse rdeče ..

lahko sem samo srečna, da nimam tkaih problemov smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#524 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 20 March 2007 - 07:22 PM

Jaz uporabljam Avene izključno na mestih, kjer imam ogrce (meni vse ven potegne). Drugje pa Cosmetic Lad. ACK namažeš kar direkt na problematična mesta.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#525 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 20 March 2007 - 07:22 PM

Ja res si lahko srečna. Ma sj pomoje se pol to umiri. Hormoni kj češ. biggrin.gif

Jz pa zdj čakam uno kremico od Fair&Lovely...komi čakam d dubim smile.gif
  • 0

#526 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 20 March 2007 - 08:01 PM

Ma jas ko našparam bom Cosmerbo nabavla pa tisto enih parkrat ponucala ker nebi reskirala zdaj še z Avene Cleance K .. stara sem komaj 13 let. Tak da bom pol pri 14 mogoče Avene kremo probala. Ker če bi jas "samo" na ogrce in mozolje nanesla itak bi mogla po celem čelu,bradi, nosu in ob nosku. Tak da je tak kot da bi se po celem obrazu mazala.
  • 0
Memento mori.

#527 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 20 March 2007 - 08:21 PM

Ah dečva pol se pa sploh ne sekiri zarad mozoljev. Jst jih mam 10 več od tebe (let se razume....pa če ne bi jemala KT bi tut mozoljev mela zihr 10 več). Šele prihajaš v puberteto, tako da hormoni tekajo po hribu navzdol in navzgor. Ti samo poskrbi, da boš imela čisto kožo (redno čiščenje), uporabljaj predvsem lahko vlažilno kremo, jej veliko svežega sadja in zelenjave. Pa izogibaj se čokoladi.

Veliko deklet/punc dela škodo sebi in svoji koži, ko uporablja kreme, ki so namenjene starejši/zrelejši koži.

• 0

#528 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 20 March 2007 - 09:01 PM

QUOTE(inchika @ 19. 3. 2007 - 21:44) View Post
(mislim da je)Blueberry enkrat opisala stranske učinke enih tablet...ime sem pozabila...ki jih dermatologi predpisujejo. Če najdeš tisti opis v eni izmed teh tem, sem prepričana da nikoli več ne boš pomislila, da bi jih jemala.

Te tablete se zovejo Roaccutane

QUOTE(sonchika @ 20. 3. 2007 - 19:22) View Post

Jaz uporabljam Avene izključno na mestih, kjer imam ogrce (meni vse ven potegne).

? A da ogrci kar ven pokukajo?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#529 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 20 March 2007 - 09:17 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 20. 3. 2007 - 20:21) View Post

Ah dečva pol se pa sploh ne sekiri zarad mozoljev. Jst jih mam 10 več od tebe (let se razume....pa če ne bi jemala KT bi tut mozoljev mela zihr 10 več). Šele prihajaš v puberteto, tako da hormoni tekajo po hribu navzdol in navzgor. Ti samo poskrbi, da boš imela čisto kožo (redno čiščenje), uporabljaj predvsem lahko vlažilno kremo, jej veliko svežega sadja in zelenjave. Pa izogibaj se čokoladi.

Veliko deklet/punc dela škodo sebi in svoji koži , ko uporablja kreme , ki so namenjene starejši/zrelejši koži.

ravno zdele imam gor mamino schellerjevo kremco za starejšo kožo in je ful faj z dobrimi sestavinami hmm.gif biggrin.gif
  • 0

#530 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 20 March 2007 - 09:20 PM

Ja lej, če bi ble kreme namenjene vsem starostnim tipom, zakaj bi potem sploh delali razlike.
  • 0

#531 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 March 2007 - 09:27 PM

Zato, ker gre za neumno marketinško potezo, ki ji ful dosti folka nasede. Kreme morajo bit varne za uporabo, tako za otroka, kot za 40 al pa 70 let starega človeka. Krema ne more prepoznat, kolk si ti star, ane. In tudi ni nobenih čudežnih sestavin, ki bi delovale samo, ko bi dopolnil neko določeno starost. Kreme za starejše ljudi oz. tako imenovane anti ageing kreme niso nič posebnega, ponavadi so samo bolj hranljive, ker je zrela koža praviloma bolj suha in včasih te kreme vsebujejo še kakšne kisline za hitrejše obnavljanje kože (to itak posebaj piše na embalaži) drugače pa so to čisto običajni proizvodi, ki nimajo notri čisto nič takega, kar bi škodilo mladi koži. Te anti ageing stvari so samo marketinška poteza za privabljanje predvsem žensk srednjih let, ki od takih krem pričakujejo čudežne sestavine in neverjetne učinke, ki pa jih seveda ni.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#532 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 21 March 2007 - 02:09 PM

Že 4 dni uporabljam Differin in imam zaradi tega izsušeno kožo, čeprav se po nanosu Differina namažem še z jojobo. Kdaj ta stranski učinek izgine? Ali traja cel čas, ko se zdraviš s tem gelom?
Čez dan drugače uporabljam Garnier Fresh kremo. Naj počakam, da se koža navadi ali naj se mažem večkrat dnevno z jojobo, uporabim kakšno masko??
  • 0

#533 Pupa20

Pupa20

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 604 posts

Posted 21 March 2007 - 02:27 PM

Sama tudi uporabljam Differin.Krema Garnier Fresh mi zdaj ne odgovarja, ker me še koža po njej bolj peče.Jaz se večkrat na dan namažem z Jojobo in je vredu.Ti kar dalje uporabljaj Differin in se večkrat na dan namaži z Jojobo.Meni tako odgovarja.
  • 0

#534 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 22 March 2007 - 12:01 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 20. 3. 2007 - 18:33) View Post

oh ja, pri men pa trenutno v fazo mozoljavosti prehajajo sošolci, ki imajo same grozno velike, rumeno rdeče, res ogromne mozolje, ob katerih s pogledom nanje skoraj bruhaš cry.gif .. no, da ne izvzamem sošolko, ki jih ma tudi zmeraj ene 7 velkih, med njimi tri ful rumene, ostalo je pa vse rdeče ..
lahko sem samo srečna, da nimam tkaih problemov smile.gif

mladoletna mal pretiravaš :roll:jebi ga pač mozolj kot mozolj itak ni nevemkako lep, če bi jih pa sama imela toliko, ne vem če bi se tako poglabljala v to kakšne barve in oblike so.
  • 0

#535 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 22 March 2007 - 12:41 PM

Meni hasne če na vneti mozolj, al pa recimo po tem ko ga stisnem, pa običajno pred spanjem nanesem od TBS Tea tree oil.Sicer je zadeva alkoholna bomba, ampak itak jo nanesem samo na mozolj.

IPB Image

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#536 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 23 March 2007 - 08:54 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 20. 3. 2007 - 20:21) View Post

Veliko deklet/punc dela škodo sebi in svoji koži, ko uporablja kreme, ki so namenjene starejši/zrelejši koži.

Nevem če bi zmogla cry.gif, obsedena z njo biggrin.gif .

Ma sej Cosmerba ni nekak starostno omejena, poleg tega točno tak ko sta povedli Mladoletna in Dilema je to samo marketinška poteza, ene kreme ko naj bi ble za straješe so zelo vredu čist za vse starosti. Poleg tega mi je glupo ko napišejo npr. do 20 let, ker se koža ljudem ful različno razvija pa majo ful različne tipe kož in se mi zdi da se to sploh ni važno ker ena punca bo še pri 14 mela ful lepo kožo, pri 16 pa bo dobla mozolje, ena pa bo pri 14 že iz pubertete, tak da..
  • 0
Memento mori.

#537 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 24 March 2007 - 05:52 PM

men bo kap nooooo cry.gif .. v območju kože tik pri začetku las sem dobila 4 mozolje .. jaz umiram cry.gif

samo upam ,da se ne bi preselili mičkeno nižje, direkt na čelo cry.gif
  • 0

#538 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 24 March 2007 - 08:34 PM

rolleyes.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#539 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 25 March 2007 - 09:12 AM

Coco, eni pač nimamo pogosto mozoljev in nas nenaden prihod večih parov le teh zelo prizadene smile.gif
  • 0

#540 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 25 March 2007 - 12:19 PM

Navadi se. twisted.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users