Jump to content

Photo

Vsa vprašanja v zvezi z gradnjo in urejanjem doma

• Please log in to reply
1579 replies to this topic

#521 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5832 posts

Posted 26 August 2018 - 10:23 AM

Če je hiša visoka, je skoraj nujno, da se jo razbije z različnimi odtenki. Jaz bi glede na rdečo streho predlagala nekaj svetlega, dva ali tri ujemajoce odtenke. Kakšne barve je pa stavbno pohištvo?
  • 0

#522 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26021 posts

Posted 26 August 2018 - 11:05 AM

Belo in mogoce siv cokel. Na pisane fasade imam alergijo :D

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#523 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19340 posts

Posted 26 August 2018 - 11:25 AM

Samo pisano ne.
Belo in cokl v kaksni zemeljski barvi, kamen najboljse.

Na balkonu imas steklo, ne?
  • 0

#524 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46099 posts

Posted 26 August 2018 - 11:31 AM

Kaksna pa je bila original barva fasade?
  • 0

#525 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17425 posts

Posted 26 August 2018 - 11:39 AM

Joj, Kalypso. Roza, marelicna. Grozna. Prej pa mogoce bela.
Ne, na balkonu bo les. Steklo se mi zdi se ena taka stvar, ki mogoce ze malo izgublja s casom. Cez par let bo tam nekje kot zidane ograje imho.
V bistvu mogoce bv, da sploh debatiramo. Bom raje slikala stran, ki je vidna s ceste, ko bo lepo vreme, pa boste potem povedale :D
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#526 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19340 posts

Posted 26 August 2018 - 11:57 AM

No ce bo les, pol bo po moje bela najbolj pasala.
  • 0

#527 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27443 posts

Posted 26 August 2018 - 12:16 PM

Meni je v vsakem primeru bela :D z belo ne mores zgresit.
  • 0

#528 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5832 posts

Posted 26 August 2018 - 02:39 PM

Pisane fasade so res katastrofa, sploh taksne, ki so barvno neusklajene oz. florescentne...
Ko smo mi delali fasado, nas je izvajalec opozorila, da bo hisa hecna, ce je ne bo z odtenki razbil. Slo je zaradi visine (3 stanovanjska stavba, visoko pritlicje in dve nadstropji). Tako smo se odlocili, da imamo cokel v enem odtenku (najtemnejsa), pritilcje in 1. Nadstropje malo svetlejse in najvisje nadatropje se en odtenek svetlejse...
  • 0

#529 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27974 posts

Posted 26 August 2018 - 04:11 PM

Belo in mogoce siv cokel. Na pisane fasade imam alergijo :D

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#530 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24726 posts

Posted 19 October 2018 - 01:13 PM

Katera kuhinjska pipa menite, da je boljša, lepša, bolj uporabna?

Še nikoli nisem imela izvlečne, je pa nižja in se bojim, da bi me motila.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#531 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86405 posts

Posted 19 October 2018 - 01:51 PM

Midva imava drugo in sva zelo zadovoljna. Kljub višini nič ne sprica okrog, je pa tudi korito globoko.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#532 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17044 posts

Posted 19 October 2018 - 07:43 PM

Jaz sem imela prvo in ni niti 6 let zdrzala.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#533 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 19 October 2018 - 08:19 PM

Imaš 10 let garancije na pipe.

Jaz sem imela prvo, ampak ne izvlečno. Po 7 letih je začela puščati, reklamirala in vzela isto, le izvlečno. 

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#534 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26021 posts

Posted 19 October 2018 - 08:22 PM

A je pipe dokaj enostavno zamenjat doma? Midva imava kamnite pulte in ne bi rada kaksnih lukenj vecala ali kaj podobnega ... moram kaj posebnega pomerit ali odcitat, da vem, katere bi bile kompatibilne? Ali je luknja manjsa/univerzalna, pipa pa dejansko sedi na njej in cez njo?

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#535 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17425 posts

Posted 19 October 2018 - 08:26 PM

Pomojem uni, ker imajo lijaki že luknje za pipe.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#536 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26021 posts

Posted 19 October 2018 - 09:19 PM

Ok, kul. Bom hodila okrog z odprtimi očmi, če kaj primernega vidim slučajno. Pa za v kopalnico bi tudi mogoče drugačne, ker te zdaj so precej neprakticne, moraš imeti srečo, da pravo temperaturo trofis.
  • 0

#537 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17044 posts

Posted 19 October 2018 - 09:52 PM

Haha, sploh nisem vedela frcica. Naceloma spravim vse racune, tega pa res nisem. Nama je zacela ful spuscat....
Ta del izvlecni se je pa totalno zapacal s kamnom in ga nisi mogel vec izvlect (pa niti uporabljala nisem tega). Pa sem redno cistila.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#538 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 20 October 2018 - 06:52 AM

Fiona, žalostno je, da tega tudi na reklamacijah in oddelku kuhinj v Ikei niso vedeli. Imajo pa zelo jasno napisano na spletni strani.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#539 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17044 posts

Posted 20 October 2018 - 11:30 AM

:o
  • 0

#540 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 12 November 2018 - 08:31 PM

Pisane fasade so res katastrofa, sploh taksne, ki so barvno neusklajene oz. florescentne...

To bi morali nekako na državni ali vsaj občinski ravni regulirati,  da ne bi več prihajalo do takih barvnih grozot kot jih vidiš pri nas...

• 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users