Slovenija ima talent
Posted 24 May 2010 - 12:20 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 24 May 2010 - 12:23 AM
Kdo zdaj nima zob? Prosim za direkten odgovor, se mi ne da vsega dešifrirat.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 24 May 2010 - 12:24 AM
Če pri tem palačinkarju na minuti 4.10 vstaviš, a ma b.č. na njegovi desni strani zgoraj luknjo in je brez parih zob

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 24 May 2010 - 09:46 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 24 May 2010 - 09:58 AM
nič ne vidim nič ne slišim
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 24 May 2010 - 10:22 AM
Maja ni nobena preprosta punčka ampak je kr lepo naduta. Jaz je ful ne maram, ampak poje res dobro in to prevaga. (Jo pa poznam ... )
Posted 24 May 2010 - 10:41 AM
Ne prebavljam nadutih bab.
Jih zavoham že na km.
Posted 24 May 2010 - 10:50 AM

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 24 May 2010 - 11:20 AM
Posted 24 May 2010 - 12:24 PM
Un palačinkar pa mi je bil kar zabaven.

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 24 May 2010 - 12:28 PM
Maja je dobro pela, ampak sem bila mal razočarana nad izborom pesmi.
Jodlarka je bla tud dobra.
Saša in... (pač tist par) mi nista bla nekej ful, ona je precej fušala, se mi je zdelo. Je pa bla kar dobro oblečena, ja.
Matija in Matija sta mi bila posrečena, sem bila kar presenečena, ko sta imela tako veliko glasov. Ni pa bila to točka za v finale, sploh ne.
Posted 24 May 2010 - 12:35 PM

Maja tudi meni deluje totalno naduta, mislim če si tolk preprost kot se dela, ne bi mogla izpeljat take predstave, mora kr met eno konkretno dozo samozavesti + še česa zraven.
Matijata sta mi bla drugače fajna.
Kotalkarice so me dolgočasle, prav tako mariači, go brakers so bli še kar, un parček, mi ma ženska kul vokal ampak takih je miljon, Vodlana se mi sploh nista zdela...
Čarovnik, sploh ne štekam...

Posted 24 May 2010 - 01:43 PM
Ja pa kaj je bilo s čarovnikom narobe?

A ni bila super in res magična točka?

Pa saj a ta Maja ne poje že naokoli?
A ni to ena izmed tistih, ki že itak pojejo naokoli, potem pa se na tej oddaji presenečeno
režijo, ko jim (napol neuka) žerija pove, da imajo talent?!
Posted 24 May 2010 - 02:06 PM
Pa saj a ta Maja ne poje že naokoli?
A ni to ena izmed tistih, ki že itak pojejo naokoli, potem pa se na tej oddaji presenečeno
režijo, ko jim (napol neuka) žerija pove, da imajo talent?! [/font]
Haha, true!
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 24 May 2010 - 02:22 PM

Posted 24 May 2010 - 02:30 PM

Posted 24 May 2010 - 02:38 PM
Posted 24 May 2010 - 02:51 PM
Brokoli ti neme ne sprejmeš na fb, predrznica

Posted 24 May 2010 - 02:53 PM
Pridružujem se fenicam Branka Čakarmiša.

Ne morem verjet, kak fenomenalno sem zabluzla. Tino slišala nekaj jodlat le v izsekih med reklamami in sem v tistem prepoznala Focus - Hocus Pocus. Zato tak blesava vprašanja, če je mela poleg še spremljavo

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users