Nanizanke, nadaljevanke
Posted 16 November 2009 - 06:26 PM
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 25 November 2009 - 09:19 AM

Posted 25 November 2009 - 09:22 AM
Posted 25 November 2009 - 09:26 AM
Only fools and horses je res legendarna. Mam namen kupit originalne dvdje vseh sezon.
Till' death je tut super. Jst sem že Rejmonda ful rada gledala.

Posted 26 November 2009 - 08:21 PM
Joj, je pa ful bedno, ker bodo zdele mele ene nanizanke ful premora. Grey's anatomy pridejo šele čez mesec in pol, The vampire diaries isto. Upam, da ostale ne bodo mele tok premora. Pol ne bom mela nič za gledat.

Posted 29 November 2009 - 12:12 AM
mi lahko katera pomaga. Jaz sem do sedaj vse torrente vlekla dol iz mininove in ni bilo nobenih problemov. zdaj sem pa ugotovila, da full stvari ni več gor.
npr. hotela sem si snet vse sezone od Housa, ampak ni NIČ gor. A veste, kje bi se dalo to dobit?
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 29 November 2009 - 12:29 AM
Na Google vpišeš npr. House complete season 1 in ti vrže par torrentov, na katerih je.
Drugače pa jaz dosti vlečem na The Pirate Bay.
Tu maš npr. sezono 1, s solidnim številom sejalcev: http://thepiratebay..../House_Season_1
Sezona 2: http://thepiratebay..../House_Season_2
.
.
.
Kar vpisuj potem naprej ... najbrž boš vsako sezono posebej vlekla, a ne.
No, tu jih pa maš od 1 do 5: http://thepiratebay...._4_5_-_Complete
a je jako neobetavno razmerje med sejalcem in pijavkami.
Prosim. ˘-˘
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 29 November 2009 - 09:34 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 29 November 2009 - 10:55 PM
Ojla
mi lahko katera pomaga. Jaz sem do sedaj vse torrente vlekla dol iz mininove in ni bilo nobenih problemov. zdaj sem pa ugotovila, da full stvari ni več gor.
npr. hotela sem si snet vse sezone od Housa, ampak ni NIČ gor. A veste, kje bi se dalo to dobit?
Mininova je postala legalna in gor ne bo nč več torrentov takih. Za nanizanke je fajn tud www.eztv.it
Posted 29 November 2009 - 11:13 PM
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 30 November 2009 - 08:08 PM
Fluffy ... najlepša hvala! ZLATA SI (ampak to itak že veš)!!!!
Nizakej, rada pomagam! ˘-˘
Upam, da ti kmalu potegne!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 02 December 2009 - 04:48 PM

Spremljam pa še Gossip girl, One tree hill, s fantom pa vsake tok časa pogledam Supernatural, Smallville

Očitno mi od CW-ja nanizanke zelo pašejo

Po tanovem pa obožujem The Big Bang Theory, carji res

Ralph Waldo Emerson
Posted 02 December 2009 - 07:45 PM
Jst glih gledala del Hungry Man. Hay dad??? OMG, totally shocked!

Posted 02 December 2009 - 08:56 PM
Dragutin, boš tiho!!!
Posted 02 December 2009 - 09:11 PM
Pa sej nisem povedala kdo je kej reku

Posted 02 December 2009 - 09:39 PM
Jaz bi takoj predvidevala. Sem že prej na to pomislila ... mi je bila ta oseba zelo sumljiva. -)
Posted 03 December 2009 - 09:28 AM
Men je bla tut sumljiva, ampak to me je pa vseeno ful presenetlo.
Posted 03 December 2009 - 10:39 AM
So you think you can dance je obvezno v mojem urniku vsak teden

S kje pa vlečeš? Js sem pogledala sam 3 alpa 4 sezone, ker naprej nisem našla.
Posted 05 December 2009 - 06:44 PM

Aja, pa True blood mi je ful fajn. Zdele sem pogledala celo prvo sezono in prva dva dela druge. Na začetku mi ni blo neki vau, proti koncu prve sezone je pa ful dobro ratalo in zaenkrat je še naprej fajn...
Posted 05 December 2009 - 10:35 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users