Zakaj pa rabita terenca? Meni je ta trend tako mimo. Večina lastnikov tudi makedama ne vidi, kaj šele razgibanega terena. Če pride do nesreče pa našpuka tisti, ki je v "normalnem" avtu. Pa kolikor vem je dosti višja poraba goriva.
Ga ne rabiva.
Itak je večina teh avtomobilov, ki sem jih prilepila SUV, tako da niso klasični terenci namenjeni vožnji po makadamu, ampak so pač malce dvignjene mestne limuzine.
Potrebujeva več prostora (za otroški sedež in en velik oz. dva mala mačja transporterja + prtljago) in med avtomobili, ki imajo toliko prostora nama je tak tip avtomobila ful bolj všeč kot npr. karavani. Glede porabe ne vem podatkov za vse avtomobile, ki sem jih omenila, vem pa da je bila pri Discoveryu, ki sva ga testirala le malenkost višja kot je pri najinem Miniju. V tem, da v primeru nesreče bolj skupi "navaden" avto pa ne vidim problema. Po tej logiki bi se morali vsi vozniki navadnih avtomobilov bati tudi vseh večjih vozil - t.j. kombijev, avtobusov in tovornjakov.
Saj z Minijem sva ful zadovoljna in mi ga je kar škoda prodat, ampak dveh avtomobilov pa res ne potrebujemo. Ga pa je potrebno menjat, ker čeprav se v troje pripeljemo vsepovsod, je za tiste ture (t.j. v Slovenijo) za katere ga najbolj potrebujemo, preprosto premajhen. Zmanjka prostora za muci in prtljago. Pa priznam, da je pri treh vratih zoprno manevrirat z nastavljanjem lupinice na zadnje sedeže. Itak bo pa zdaj imel vsak avto v primerjavi z Minijem ogromen prtljažnik. 
Barbarina, vem.
En kolega je ful privrženec Alfe, pa se na ta račun vsi delajo norca iz njega.