Ne vem, zakaj si pri tem izpostavila ravno mene, ampak OK. Dretje otrok mi ne gre čisto nič bolj na živce od hrupa, ki jo ustvari masa ljudi. Zato pa sovražim gužvo in me morje v glavni sezoni ne vidi.

Hrvaška
Posted 19 July 2017 - 02:22 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 19 July 2017 - 07:28 PM
hotel prav poudarja, da je ohinsoploh za otroke.V naši FB skupini (otroci 07/2014) je pomoje vsaka druga družina že bila dol.
A res? Jaz prvič slišim. Ampak toliko ne bi dala za nočitev, ni variante. A s kuponom je tolk ceneje, da hodijo vsi?
Posted 19 July 2017 - 08:52 PM
Ja, s kuponi je bilo zdej spomladi ugodneje...
sem malo pobrskala po objavah in je blo recimo v maju 300 € za 3 x polni penzion za 4-člansko družino (dva majhna otroka pač)
Posted 20 July 2017 - 07:43 AM
Voda je sicer super, sva dva dni imela zelo neprijetno izkušnjo. Očitno je bil nek tok in je ob obalo prineslo smeti. Sem šla malo zaplavat in se je ob meni znašla britvica in neke plastične folije. No en dan pa prideva spet na isti plac in je bilo v vodi polno pene in kondom je plaval na vodi. Sva se samo pobrala stran.
Midva bova letos očitno spet šla na blef. Ogledovala sem si otok Čiovo pri Trogirju, ima katera izkušnje?
Pač v Dalmacijo bi šla, ampak sem malo brez idej, kam. Sicer mi je bilo do zdaj zelo všeč na Murterju in v Primoštenu, ampak ne vem, če bi šla spet v isti kraj.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 20 July 2017 - 09:58 AM
Jaz sem bila 1x na Čiovu, groza, ni plaže, ni nič. Ampak jaz sem zelo zahtevna, kar se plaže tiče, tako da mogoče bi tebi bilo všeč.
Posted 20 July 2017 - 10:16 AM
Jaz sem obdelala že lep del Dalmacije in mi je Dugi otok še vedno najbolj všeč. Starša se skos vračata tja.
― V. Van Gogh
Posted 20 July 2017 - 10:45 AM
Od kod gre trajekt na Dugi otok? Iz Zadra?
Posted 20 July 2017 - 10:51 AM
― V. Van Gogh
Posted 20 July 2017 - 11:32 AM
Posted 20 July 2017 - 03:58 PM
Na otoke, do katerih prideš s trajektom, pa si na blef ne upam najbolj.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 20 July 2017 - 04:40 PM
Posted 20 July 2017 - 06:23 PM
Spomnim se še bogatega podvodnega življenja, ki sva ga z očetom odkrivala z masko.
Primoštena ne poznam, Čiovo mi pa ni bilo blizu Murterju, čeprav Trogir je slikovit. Je pa res, da sem bila na Čiovem večino časa na tej strani otoka, ki gleda na celino. Kolikor sem na hitro videla, je nasprotna stran manj mlakužasta, nisem se pa kopala tam, tako da ne morem povedati kaj več.
Posted 20 July 2017 - 08:30 PM
Marmelada, kaj pa Pag? Tam so tudi lepe plaže.
― V. Van Gogh
Posted 20 July 2017 - 09:27 PM
Fiona, mi smo bili letos v Breli. Bili smo pa od 20.6. naprej, voda je bila že full topla, ampak res full. Plaže so zelo lepe, kamenčki in precej naravne sence (borovci). Mi smo se kopali večinoma na tej plaži, ki jo je prilepila Jinadaze, nam je bila najbližje. Meni je bilo super, Brela je res top. Hude gužve še ni bilo, so pa večinoma tam sami Čehi/Slovaki, Slovencev je bilo full malo. Z apartmajem smo bili tudi full zadovoljni. Prva vrsta, ampak je pa bilo vseeno kar nekaj stopnic do plaže. Rezervirali smo marca. Lastnica apartmaja nas je opozorila, da če želimo naslednje leto tudi priti, da naj rezerviramo raje januarja, ker hitro zapolnejo apartmaje. Če te še kaj zanima, let me know.
V Amarinu smo bili pa tudi nekaj mesecv nazaj, in ja, otrokom tam res ne more biti dolgčas. Meni je bilo všeč.
Marmelada, pejt na Hvar.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 21 July 2017 - 09:30 AM
Tukaj je trenutno ena kolegica, Stara Novalja na Pagu in imajo morje in plažo dobesedno pod apartmajem, baje je super
Posted 21 July 2017 - 10:29 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 July 2017 - 10:33 AM
Mene tudi ne.
Posted 21 July 2017 - 12:24 PM
To vam ni všeč?
Jaz na Pagu sicer še nisem bila, ampak kolikor sem videla in slišala, imam željo iti.
― V. Van Gogh
Posted 21 July 2017 - 12:28 PM
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 21 July 2017 - 12:29 PM
Aja, mene pomanjkanje sence ni nikoli motilo.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users