Deodorant / antiperspirant za pod pazduho
Posted 13 November 2008 - 11:47 PM
Posted 14 November 2008 - 06:03 PM
Pablo Picasso
Posted 14 November 2008 - 06:18 PM
Ali pa ej premočno pa ne moeš potem dol z majce spravit

ugibam

[Napoleon]
Posted 14 November 2008 - 06:31 PM
Jaz sicer uporabljam NR Borotalco, ki mi je zakon, ampak mislim da je deo.
Ali pa je antiperspirant, ki v mojem primeru ne deluje.

Pablo Picasso
Posted 15 November 2008 - 02:05 PM
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 15 November 2008 - 02:35 PM

Mislim, da je res že čas, da se spravim do endokrinologa.
JJ, ti maš HF na sprej ali roll on?
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 15 November 2008 - 03:09 PM
[Napoleon]
Posted 15 November 2008 - 03:41 PM
Jaz se z HF našpricam zvečer, zjutraj pa dam normalno gor deota. Švicanja kot sem že omenla ne preprečuje kot sem pričakovala, vonjav pa ni.
[Napoleon]
Posted 15 November 2008 - 03:41 PM
Od nekdaj se veliko potim, vonjam se niti ne, ampak fleke na majicah imam pa takoj in zdaj pa že nekaj mesecev uporabljam Adidasov action deo v roll onu in je res super

Posted 15 November 2008 - 04:12 PM
Posted 15 November 2008 - 06:50 PM
Znoj pač mora iti ven-zadrževanje soli v koži, kar delajo antiperspiranti, ni zdravo-sploh, če se mažeš vsak dan s tem.
Če mam kaj bolj dolgotrajnega in vem da se bom potila, vzamem deo zraven in skočim vmes na wc.

Posted 15 November 2008 - 07:14 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 15 November 2008 - 07:18 PM
Blagor tebi...Jaz sem potenje sprejela kot nekaj normalnega, se ne sekiram.
Znoj pač mora iti ven-zadrževanje soli v koži, kar delajo antiperspiranti, ni zdravo-sploh, če se mažeš vsak dan s tem.
Če mam kaj bolj dolgotrajnega in vem da se bom potila, vzamem deo zraven in skočim vmes na wc.
PODPIS.
Uporabljem le deote.
Hidrofugal je tudi na meni hitro odpovedal, pa se sicer ne potim neznansko veliko, pa še kožo mi je nenormalno razdražil

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 15 November 2008 - 07:31 PM
Jaz sem zdaj spet začela uporabljat HidroFugal (obožujem, kadar je zunaj hladno, notri pa so začeli nerazumljivo besno kuriti in se skoraj vžgem vsakič, ko stopim kam v zaprt prostor) in super deluje. Tako da sem zaenkrat kar srečna zaradi tega. Upam, da tudi meni ne bo odpovedal. Kože mi zaenkrat ni razdražil (samo enkrat in zadnjič sem ga uporabila takoj na epilirano kožo, katero mi je takrat dobesedno skuril), je pa res, da ga probam ne uporabljati vsak dan.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 15 November 2008 - 10:46 PM
Probaj uporabit še kakšen običen deodorant.
Jaz se z HF našpricam zvečer, zjutraj pa dam normalno gor deota. Švicanja kot sem že omenla ne preprečuje kot sem pričakovala, vonjav pa ni.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 16 November 2008 - 02:06 PM
Zakaj sranje?
Ja na majčko se lepo prilepi, ampak jaz sem se še samo 3x bolj potila in je bla ena velika packarija. Seveda se začne to sranje gubat potem po parih urah in ful se neudobno počutiš (vsaj jaz). Jaz sem samo enkrat to sprobala, mam doma še cel paket in se ga niti pritaknem ne, ker je eno vlko sranje.
Meni je hidrofugal forte še vedno zakon. Se potim vsaj 70% manj kot včasih.
Posted 16 November 2008 - 04:18 PM
Posted 16 November 2008 - 11:04 PM
Ka se pa HF tiče - jaz sem si letos nabavila HF forte sprej in mi ni pomagal niti malo. Letos poleti sem se ful potila in mi pri tem ni nič pomagal, fajn je pa bil pri preprečevanju vonja. Malo mi je skuril kožo in sem si par dni mazala pazduhe s kremo, zdej sem pa po več kot enem letu spet pri Vichyju.
Posted 25 December 2008 - 09:03 AM
jaz bi pa spet potrebovala nasvet ...
po porodu hormoni v meni plešejo čačača in tako je tudi z vonjem (menda je to čisto normalno in se zadeva sčasoma nornalizira).
Za vmesni čas pa bi potrebovala nekaj KONKRETNEGA, saj se veliko več potim kot prej, zraven je pa tudi takoj po tuširanju že prisoten ogaben vonj

Kaj bi mi svetovale
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users