Katerih jedi izrazito ne marate?
Posted 25 November 2009 - 04:24 PM
Posted 25 November 2009 - 04:44 PM
Posted 25 November 2009 - 04:44 PM
A ni žolca spet druga stvar? -)
No, meni se zdi ... tlko ločim.
V glavnem, nagravžno je oboje, ja.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 25 November 2009 - 05:35 PM
Njam, tatarc.

Žolca in tlačenka je eno in isto, smz, ogaba.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 November 2009 - 05:36 PM

OT: LOL moj zadnji zgornji stavek brez sumnikov: Kar koza se mi jezi od groze.

Posted 25 November 2009 - 05:38 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 November 2009 - 08:43 PM
DiLeMa, nisi ti nekoč jedla t. bifteka? Nekak mam v spominu... :s
Tatarca samo enkrat v življenju, ene 10 let nazaj, pa mi je bil naravnost božanski, ampak ko sem izvedela kaj je to, me je skoraj minila volja do življenja.

Jedla pa sem biftek alla steak, ga je mami kupila večkrat, pa z neko marinado oz. začimbami - tisto pa je bilo zelo dobro.
Posted 25 November 2009 - 08:49 PM

Jst, hm, kaj pa vem, ni veliko stvari, ki jih prav ne bi mogla jesti. Ne maram pa poli salame, same rozine mi tudi niso neki waw dobre, radič mi tudi ni orgazmičen, pa vampi, debeli dunajski zrezki. A sploh še kaj obstaja, kar mi ni všeč?

Posted 25 November 2009 - 08:49 PM

Priznam pa, da je moja šibka točka pašteta. Ful jo mam rada, čeprav vem, da je notri samo sranje. Najrajši jem Argeto tuna in losos in navadno Gavrilović.

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 26 November 2009 - 11:00 AM
1.) Žolce bi lahko pojedla 5 ton in
2.) tudi kravjega jezika bi lahko pojedla v neomejenih količinah

Posted 26 November 2009 - 07:54 PM
Sally jst tut obožujem kuhan goveji jezik. Mmmmm, kok je to nekaj dobrega. Pa najraj ga kr samga jem, brez kruha.
Posted 18 December 2009 - 02:01 AM
pražena čebula ( pol kile pražene čebule bi bil lahko moj kosiu! )
kislo zelje
olive
pečen paradižnik, oz kakršenkol paradižnik, ampak un pa še posebi
juhe take in drgačne, še posebi pa paradižnikova
zelena solata s koruzo
mmm
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 18 December 2009 - 07:44 AM

Jaz imam tud rada praženo čebulo. Sploh zraven praženih jeter jo hočem met čimveč.
Aja, ne jem pa sira. Ampak ne da ga ne maram...moje telo mu enostavno ne prizna statusa hrane. Isto bi lahko kos platna žvečla...samo manj nagravžno bi mi bilo.
Obožujem pa topljeni sir (na pici, toplih sendvičih itd). To mi je pa ful okusno. A sm čudna?

Posted 18 December 2009 - 11:20 AM

[Napoleon]
Posted 18 December 2009 - 08:24 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 18 December 2009 - 08:52 PM

Njam njam, tak fino pečena na čebuli, pa zraven svež kruh.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 18 December 2009 - 09:28 PM
Aja, ne jem pa sira. Ampak ne da ga ne maram...moje telo mu enostavno ne prizna statusa hrane. Isto bi lahko kos platna žvečla...samo manj nagravžno bi mi bilo.
Obožujem pa topljeni sir (na pici, toplih sendvičih itd). To mi je pa ful okusno. A sm čudna?

Jaz sem bila do pred kratkim čisto istega mnenja, šele ene dve leti nazaj so me za obični sir uspeli navdušit, pa ne vem točno kako.

Posted 18 December 2009 - 10:01 PM

Posted 18 December 2009 - 10:06 PM

Jaz tudi nikoli nisem jedla 'surovega' sira, ker mi je bil ogaben, smrdel je in ko sem ga enkrat žvečila mi je bilo res slabo in sem imela v ustih ooogaaaben okus. Jedla pa sem ga v toplih sendvičih, na picah.. Tak nima več onega ogabnega okusa niti teksture ko ga maš v ustih. Tako da nisi čudna, pa še poznam enga takega ki ma iste fore.

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users