Kateri piling uporabljaš, Špela?

Nega nog
Posted 12 April 2017 - 11:36 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 12 April 2017 - 12:09 PM
Včasih si naredim iz sladkorja ali soli in olivnega olja, sicer pa navaden Garnierjev piling Oil Beauty.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 01 September 2017 - 06:50 AM
Update: zdaj imam kar doma narejen piling iz sladkorja in kokosovega olja, vsaj dvakrat na teden si naredim kopel za stopala s sodo in kisom. Me pa še vedno ful moti, da imam rahlo zadebeljeno/grobo kožo na robu pete - kaj lahko s tem naredim? Se to da odpravit z valjčkom)
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 10 September 2017 - 08:03 PM
Frčica, spomnim se, da si rekla da si naročila Heel Chemistry kremo za stopala. Kako je?
Posted 10 September 2017 - 09:46 PM
Ne nuca, ampak meni res nič ne pomaga. Lahko, da tebi bi.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 10 September 2017 - 09:58 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 10 September 2017 - 10:02 PM
Men je Loccitanova bulšit. Jina, ti maš tudi Heel chemistry?
Posted 10 September 2017 - 10:03 PM
Ja, meni je super.

― V. Van Gogh
Posted 10 September 2017 - 10:12 PM
Kakšen občutek pa pusti na koži?
Meni je ful ustrezala Eubos sensitive foot zaradi učinka, občutek na koži mi je bil ful nadležen in sem si namazala pred spanjem čisto tanko plast.
Loccitanova mi je bila pa res brezveze, še z mojim popustom precenjena.
Mi je pa pila, ki je opisana na prejšnji strani res super.
Posted 10 September 2017 - 10:50 PM
― V. Van Gogh
Posted 11 September 2017 - 02:22 PM
Jina, bi jo kupila tudi, če mi jo ne bi priporočila. Vsake toliko probam, če se je na tržišču mogoče znašel čudež
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 September 2017 - 04:42 PM
Će ga odkriješ pa le javi, jaz mam tudi ful težave.
[Napoleon]
Posted 11 September 2017 - 09:53 PM
Hvalijo Avonove kreme Foot Works, ena je z glikolno. Ampak meni se ne da ukvarjati s kataloško prodajo.
― V. Van Gogh
Posted 05 January 2018 - 07:50 AM
Drugace pa na iherb od Alpha Hydrox. Imajo vec izdelkov z glikolno, tudi losjon za telo.
Podgana, kateri izdelek je to, se še dobi? Na iHerbu ne najdem ničesar podobnega. : )
Posted 07 January 2018 - 05:10 PM
Posted 15 March 2018 - 05:27 PM
Tiste, ki ste naročevale peeling maske za noge po katerih se vam je zluščila odmrla koža is interneta, iz katerih spletnih strani ste naročevale?
Posted 15 March 2018 - 05:42 PM
Posted 15 March 2018 - 05:59 PM

Meni se super obnese pila, ki jo je ena punca tukaj priporocila, Immortelle mislim. Kupila sem jo v btc za 13€,uporablja se na suhi kozi in je ne menjam za nic.
Posted 15 March 2018 - 08:03 PM
Posted 15 March 2018 - 09:13 PM
Jaz tudi na eBayu. Enkrat sem Tony Moly, enkrat pa Holika Holika. Obe sta imeli enak učinek. Se pa strinjam s Frido, učinek ne traja dolgo. Meni se je zdelo skoraj enako dolgo kot po piljenju s pilo doma.
Enkrat pa sem se zafrknila in sem pomotoma namesto peeling maske naročila hranilno masko za stopala, ker je bila embalaža ful podobna.
Ravno pred kratkim se je fant odločil probati ta peeling. Najprej sva itak čarala s temi vrečkami, ker so totalno premajhne za moške noge, potem pa sem se čudila, da po več kot enem tednu še ni bilo nobenega učinka. Potem sem seveda ugotovila, da sem mu pomotoma dala hranilno masko namesto peelinga.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
1 user(s) are reading this topic
1 members, 0 guests, 0 anonymous users
-
Mercyhore