Jump to content

Photo

najbolj nenavadne navade

• Please log in to reply
1464 replies to this topic

#521 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 27 January 2007 - 10:11 PM

QUOTE(Princeska @ 27. 1. 2007 - 21:26) View Post

ful se težko dotaknem pregrinjal, sploh v kakšnem hotelu. gnusijo se mi...

men tud. Spet iz istga razloga kot wc-ji - kolk folka je že tist uporablalo. huh.gif down.gif

• 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#522 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 27 January 2007 - 10:27 PM

še ena navada :

skoraj, da nemorem zdržat več kot en teden brez tistega občutka, ko ti depilator tako veliko dlak naenkrat izpul in rahlo začutiš, je prav prijetno smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#523 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 27 January 2007 - 10:39 PM

Heh.. ka ste se neki o men pogovarjale neki strani nazaj, o eni ingliš topik. laugh.gif

.. ok, nevermind. biggrin.gif ..

Skratka, dans mi je en reku, da ful opaža med pogovorom, da tak mežiknem, z obema učkama, tk bolj trdno, kao, ko kej reče tk včasih. Se je tk hecno izrazu, kao, ''z obema učkama hkrati, tk lušno izpade '' laugh.gif

heheh. Jst mislim, da je to ful taka podzavestna gesta, ki izraža tak mal pokroviteljstvo, jes darling, vatever ju sej, oziroma v takem smislu, da vedno potrdim kar reče in se pač njemu v veselje strinjam. ok, bluzim. Skratka.. In ja, ingliš je tud moja šibka točka. Ziher vsaj dvakrat na dan me kdo opomne, kaj tak po angleško bluzim.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#524 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 27 January 2007 - 10:48 PM

QUOTE(Cvetka* @ 28. 1. 2007 - 0:39) View Post

Skratka, dans mi je en reku, da ful opaža med pogovorom, da tak mežiknem, z obema učkama, tk bolj trdno, kao, ko kej reče tk včasih. Se je tk hecno izrazu, kao, ''z obema učkama hkrati, tk lušno izpade '' laugh.gif

Ves kaj me zanima, a se ti zdi da drugi pa mizikamo enkrat z levim drugic z desnim? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0

#525 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 27 January 2007 - 10:54 PM

joj, umrla bom, dobesedno ...crkavam laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

ona je mislila bolj na trdo noo laugh.gif laugh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#526 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 27 January 2007 - 11:46 PM

Tudi ta lapsus je izrekel dotični osebek in sem ga samo citirala. Sicer pa ja, če na splošno nekdo škili al pa res prhruljeno čudno gleda, se zgodi najbrž tudi, da ne-sočasno mežika z eno in drugo. Tak ko tale revež: butl.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#527 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4260 posts

Posted 28 January 2007 - 09:59 AM

Jaz pa sem še eno navado odkrila. In sicer vedno ko grem doma na wc si pojem vmes. To pa zato, ker imamo wc ločen od kopalnice in v tej majhni sobici tak fajn odmeva. biggrin.gif Nikoli pa ne pojem pod tušem... huh.gif
  • 0

#528 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 28 January 2007 - 10:50 AM

- Vedno ko kaj razmišljam si lase navijam na prst.

- Včasih še vedno spim z medvedkom. huh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#529 shayla

shayla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 221 posts

Posted 28 January 2007 - 12:56 PM

hehe sj jz tut.

pa kadar kej pijm zmer na konc mal pustim,pa sploh ne wem zkaj....
  • 0
...Before you meet the handsome prince, you have to kiss a lot of toads...

#530 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4260 posts

Posted 28 January 2007 - 01:00 PM

QUOTE(shayla @ 28. 1. 2007 - 12:56) View Post

pa kadar kej pijm zmer na konc mal pustim,pa sploh ne wem zkaj....

To delam tudi jaz, vedno! In moj oče dobiva popadke zraven. Sploh pri kakavu al pa mleku. Vsako jutro ga poslušam.
  • 0

#531 shayla

shayla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 221 posts

Posted 28 January 2007 - 01:13 PM

biggrin.gif hehe, hvala enako tongue.gif
mojim starim gre tut to ful v nos,in sploh ne morejo razumet in kokodakajo namest da bi se lepo sprjaznli tongue.gif

• 0
...Before you meet the handsome prince, you have to kiss a lot of toads...

#532 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 January 2007 - 12:44 PM

TiTa

IPB Image

Nisem si mogla pomagat IPB Image

wink.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#533 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 30 January 2007 - 12:50 PM

Dobra ,dobra thumbup.gif tongue.gif

• 0

#534 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26157 posts

Posted 30 January 2007 - 01:02 PM

QUOTE(tašika @ 27. 1. 2007 - 19:10) View Post
wc papir se mora vedno vrtet v eno smer
časopis vedno berem od zadaj naprej (samo časopis)

Itak da se mora WC papir vedno vrtet samo v eno smer....pri nas doma nekateri pač ne morejo tega razumet....

Jst tut vse revije in časopise berem od zadaj naprej. Razlaga nekaterih: "toj zato, ks levičarka" smile.gif

• 0

#535 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 01 February 2007 - 10:18 PM

jaz nisem levičarka, pa berem časopise in revije od zadaj naprej, učim se tudi tako (zgodovinao, matematiko glih ne tongue.gif).
zadnje čase mam pogoste izpade, ko po eno uro presedim in si s fajn ostrimi in kvalitetnimi škarjicami strižem razcepljene (ampak samo razcepljene!) lase. v največje veselje mi je, ko ga odsekam, haha!!
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#536 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 01 February 2007 - 11:51 PM

S tem jim vbistvu škodiš, ker so profesionalne frizerske škarje iz posebnega jekla in posebej brušene, tako da je rez čimbolj čist in se las ne cefra/cepi naprej. Sicer sem pa kaki dve leti ful rada počela isto, ali pa sem scepljence odgrickala stran. smile.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#537 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 02 February 2007 - 10:06 AM

Vedno ko mi je kak nov komad všeč, grem takoj iskat na netu besedilo in ga preberem (+ si ga poskušam zapomnit). smile.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#538 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 03 February 2007 - 04:38 PM

Ugotovila sm, da me sesanje, pospravljanje in brisanje prahu spravlja v dobro voljo in menim da se mi meša.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#539 Schpella

Schpella

sramežljivec

• Člani
  • 46 posts

Posted 03 February 2007 - 08:56 PM

QUOTE(Hevea @ 3. 2. 2007 - 16:38) View Post

Ugotovila sm, da me sesanje, pospravljanje in brisanje prahu spravlja v dobro voljo in menim da se mi meša.

Sva na istem! Oh my God, I'm not alone! biggrin.gif
  • 0
Takle mamo.

#540 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26020 posts

Posted 04 February 2007 - 08:56 AM

pr men je isto, ampak pod pogojem, da je hisa prazna in da mi noben ne utruja laugh.gif.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users