Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 24 May 2008 - 07:36 PM
Pablo Picasso
Posted 06 June 2008 - 09:46 PM
Na primer:
- ko mi znanka, ki je pred nekaj meseci rodila, vrže pod nos, da jaz pa nič o življenju ne vem, ker pač nimam otroka. In da ker pač nimam otroka, ne vem kaj je sploh odgovornost in da vsakodnevne skrbi, ki jih imam, sploh niso prave skrbi.
- ko ti dve mamici z vozički zapreta celo pot in se na sredini steze pogovarjata in občudujeta svoja dojenčka. Pri tem vidita, da se jima bližas s polnimi rokami težkih vrečk. Ko se poskušaš prebiti mimo ene, pa tista niti toliko ni, da bi stopila kak korak naprej, da bi ne bilo treba iskati pravega kota, pod katerim se bi lahko zrinila mimo (pa čeprav je od vozička stala vsaj meter in pol).
- ko ti pride mlada mamica z vozičkom v natrpano trgovino in ta voziček pred seboj poriva vsepovsod kamor gre, tudi med najožje police in predele, pri tem pa se ji seveda morajo vsi umikati. Nato si pa še drzne glasno vzdihniti in vsa naveličana reči, če ne vidimo, da ima voziček in da za vraga rabi prostor!
Ja, maš pač otroka, so what?!
Nisi prva in ne zadnja, sploh pa te otrok nikakor ne bo naredil pametnejše.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 07 June 2008 - 06:34 AM
Posted 07 June 2008 - 03:29 PM
Posted 16 June 2008 - 12:57 PM
ko nekomu povem, da pač študiram kulturne študije, dobi kr en izraz na frisu in pol si mi drzne reč, d sej to je vrjetn lahek faks....ja halo!!!
že res, da ne študiram medicine, sam lih tko morm tud jz predelat 3, 4, 5 knjig da lahko naredim izpit...
in pol se mi najde kak tak, d misli, da je vse tako izi...ku da men ni treba delat tud po 2 seminarski za en predmet, pa ku da men se ni treba učt....
prou lasi se mi dvignejo, če se mi kdo loti kej tacga razlagat....
Posted 21 June 2008 - 02:39 PM
[Napoleon]
Posted 21 June 2008 - 02:45 PM
-Odnos starejših : mlajši manjvreni oz. nekej podobnega.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 21 June 2008 - 05:42 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 21 June 2008 - 05:56 PM
Posted 07 July 2008 - 09:10 PM
High society folk.
Kmečka zadrgnjenost.
Posted 07 July 2008 - 09:12 PM
Posted 07 July 2008 - 09:17 PM
men gre pa najbolj na živce (ne)vednost o faksih....
ko nekomu povem, da pač študiram kulturne študije, dobi kr en izraz na frisu in pol si mi drzne reč, d sej to je vrjetn lahek faks....ja halo!!!
že res, da ne študiram medicine, sam lih tko morm tud jz predelat 3, 4, 5 knjig da lahko naredim izpit...
in pol se mi najde kak tak, d misli, da je vse tako izi...ku da men ni treba delat tud po 2 seminarski za en predmet, pa ku da men se ni treba učt....
prou lasi se mi dvignejo, če se mi kdo loti kej tacga razlagat....
Men pa babi & podobni, ko povem, da grem na defektologijo oz. specialno in rehabilitacijsko pedagogiko in dobijo tak fris češ, kaj je pa tebi tega treba
in potem, ko brat prbije, da bi šel na gradbeništvo in začne s forami: pa pejt raje na arhitekturo blablablabla
in potem s svojim jamranjem: jaz sem pa tako uživala v službi
in še bl bedasta izjava: joooj, sestrična se je pa tok fajn znajdla, šla je na frizersko, takoj bo imela poklic, hitr se je najda pa took se je v šoli popravla - pravdobra bo. ooo yeah, vmes je pa 3 šole zamenjala, od tega da so jo že v OŠ ven vrgli. res se je hitr najdla
KRETENI
Posted 10 July 2008 - 06:54 PM
pa isto k Princess - ne maram tega, da mi folk nabija, kok sem sposobna kakšen težji faks narest (medicino itd - mislim wtf, a me sploh poznajo? sam da kri vidim sem konc).
Posted 10 July 2008 - 08:07 PM
Medicina, farmacija pa sorodne zadeve so težki faxi, a te mora reč tudi zelo zanimat da jo narediš. Mislim da je to eden glavnih faktorjev zakaj folk ali odneha, ali pa ne zmorejo narest takega faxa.
Meni gre na makino, ko se starejši "sošolci" delajo modrece in talajo nasvete česa ne delat na faxu. Načeloma so pa ti nasveti bolj zasmeh drugega folka, tistega z ambicijami, in podpiranje iste mentalitete ne-dela. V smislu: "Kaj imajo tisti, ki vzporedno študirajo? Stalno so na faxu, čist brez lajfa. Sej ti si pa naša, na izi si ga vzem, vsi smo tle po par let več k "načrtovano", pa a nam ni fajn no?"
Good for you ne.
Da ne omenjam, na kake sem nasedala sprva, češ da je itak brezveze učit se za neke izpite, da to je ruleta, več kot šest itak nihče nikol ni dobu, snov je preobsežna, bl bl bla, jodl jodl juhuhu.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 17 July 2008 - 07:28 PM
- folk ne pozna žajfe pa vode
- naša nesrečna avtobusna linija v najhujši vročini vednooooo dobi buse brez klime, kjer je 50 stopinj in obilo primerkov iz zgornje alineje
- stiskanje mozoljev v javnosti, zgledala sta kot dve opici, ki si obirata uši, fuuuuj
Posted 18 July 2008 - 08:57 AM
Posted 18 July 2008 - 12:26 PM
Posted 27 July 2008 - 05:41 PM
Ker itak niso nikoli uresničene.
Pablo Picasso
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users