QUOTE(riddle @ 16. 6. 2008 - 13:57)

men gre pa najbolj na živce (ne)vednost o faksih....
ko nekomu povem, da pač študiram kulturne študije, dobi kr en izraz na frisu in pol si mi drzne reč, d sej to je vrjetn lahek faks....ja halo!!!
že res, da ne študiram medicine, sam lih tko morm tud jz predelat 3, 4, 5 knjig da lahko naredim izpit...
in pol se mi najde kak tak, d misli, da je vse tako izi...ku da men ni treba delat tud po 2 seminarski za en predmet, pa ku da men se ni treba učt....
prou lasi se mi dvignejo, če se mi kdo loti kej tacga razlagat....
Men pa babi & podobni, ko povem, da grem na defektologijo oz. specialno in rehabilitacijsko pedagogiko in dobijo tak fris češ, kaj je pa tebi tega treba

sej si odlična, lahko bi šla na pravo, farmacijo

so what? ne zanima me. revica, kako boš imela težko službo, trpela boš, jokala... ja pa tebe pobruhala, ja.
in potem, ko brat prbije, da bi šel na gradbeništvo in začne s forami: pa pejt raje na arhitekturo blablablabla
in potem s svojim jamranjem: jaz sem pa tako uživala v službi

fuuul, strojepisje te mora pa res ful zanimat
in še bl bedasta izjava: joooj, sestrična se je pa tok fajn znajdla, šla je na frizersko, takoj bo imela poklic, hitr se je najda pa took se je v šoli popravla - pravdobra bo. ooo yeah, vmes je pa 3 šole zamenjala, od tega da so jo že v OŠ ven vrgli. res se je hitr najdla
KRETENI