Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#521 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27534 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 24 May 2008 - 07:36 PM

Ko se dopoldne z nekom nekaj dogovarjaš in rečeš "te pokličeš zvečer da dorečemo zadnje podrobnosti" in ko zvečer kličeš na vse možne številke, se seveda nihče ne javi. Ma fak of, dušo. rolleyes.gif sniper.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#522 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 06 June 2008 - 09:46 PM

Vse bolj mi grejo na živce nekatere novopečene mamice, ki mislijo, da so zdaj, ko so rodile, boljše od vseh drugih. down.gif

Na primer:
- ko mi znanka, ki je pred nekaj meseci rodila, vrže pod nos, da jaz pa nič o življenju ne vem, ker pač nimam otroka. In da ker pač nimam otroka, ne vem kaj je sploh odgovornost in da vsakodnevne skrbi, ki jih imam, sploh niso prave skrbi. rolleyes.gif
- ko ti dve mamici z vozički zapreta celo pot in se na sredini steze pogovarjata in občudujeta svoja dojenčka. Pri tem vidita, da se jima bližas s polnimi rokami težkih vrečk. Ko se poskušaš prebiti mimo ene, pa tista niti toliko ni, da bi stopila kak korak naprej, da bi ne bilo treba iskati pravega kota, pod katerim se bi lahko zrinila mimo (pa čeprav je od vozička stala vsaj meter in pol). mad.gif
- ko ti pride mlada mamica z vozičkom v natrpano trgovino in ta voziček pred seboj poriva vsepovsod kamor gre, tudi med najožje police in predele, pri tem pa se ji seveda morajo vsi umikati. Nato si pa še drzne glasno vzdihniti in vsa naveličana reči, če ne vidimo, da ima voziček in da za vraga rabi prostor! rolleyes.gif

Ja, maš pač otroka, so what?!
Nisi prva in ne zadnja, sploh pa te otrok nikakor ne bo naredil pametnejše. ermm.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#523 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 07 June 2008 - 06:34 AM

Immortelle prav imaš, obupne so, tak poslinjene in brez manir da res ni, najraje bi tako mamico treščila med zobe, resno!
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#524 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 07 June 2008 - 03:29 PM

ah tole o vsevednosti v življenju pri novopečenih mamicah sploh ni res, mi je zanč kolegica iz prve roke priznala, da se ji je IQ, odkar je rodila, znižal za sigurno 30%, tko da... ne, pojma nimajo...! laugh.gif
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#525 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 16 June 2008 - 12:57 PM

men gre pa najbolj na živce (ne)vednost o faksih....
ko nekomu povem, da pač študiram kulturne študije, dobi kr en izraz na frisu in pol si mi drzne reč, d sej to je vrjetn lahek faks....ja halo!!!
že res, da ne študiram medicine, sam lih tko morm tud jz predelat 3, 4, 5 knjig da lahko naredim izpit...
in pol se mi najde kak tak, d misli, da je vse tako izi...ku da men ni treba delat tud po 2 seminarski za en predmet, pa ku da men se ni treba učt....
prou lasi se mi dvignejo, če se mi kdo loti kej tacga razlagat....
  • 0

#526 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17077 posts

Posted 21 June 2008 - 02:39 PM

Na živce mi gre ko ljudje preko telefona prodajajo vse živo in so tečni da joj. Ali pa ko kličejo za kake ankete. Seveda bojo klical v soboto od 1-2 ko imajo ljudje kosila in potem si še pol ure ne dajo dopovedat da te ne zanima.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#527 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 21 June 2008 - 02:45 PM

-Občutek sitosti
-Odnos starejših : mlajši manjvreni oz. nekej podobnega.
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#528 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 June 2008 - 05:42 PM

Foter.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#529 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26020 posts

Posted 21 June 2008 - 05:56 PM

matura. prov meša se mi že.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#530 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 07 July 2008 - 09:10 PM

Folk brez ambicij.
High society folk.
Kmečka zadrgnjenost.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#531 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 07 July 2008 - 09:12 PM

večina voznikov na cesti, ki se očitno bojijo sami sebe
  • 0

#532 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 07 July 2008 - 09:17 PM

QUOTE(riddle @ 16. 6. 2008 - 13:57) View Post

men gre pa najbolj na živce (ne)vednost o faksih....
ko nekomu povem, da pač študiram kulturne študije, dobi kr en izraz na frisu in pol si mi drzne reč, d sej to je vrjetn lahek faks....ja halo!!!
že res, da ne študiram medicine, sam lih tko morm tud jz predelat 3, 4, 5 knjig da lahko naredim izpit...
in pol se mi najde kak tak, d misli, da je vse tako izi...ku da men ni treba delat tud po 2 seminarski za en predmet, pa ku da men se ni treba učt....
prou lasi se mi dvignejo, če se mi kdo loti kej tacga razlagat....

Men pa babi & podobni, ko povem, da grem na defektologijo oz. specialno in rehabilitacijsko pedagogiko in dobijo tak fris češ, kaj je pa tebi tega treba mad.gif sej si odlična, lahko bi šla na pravo, farmacijo rolleyes.gif rolleyes.gif so what? ne zanima me. revica, kako boš imela težko službo, trpela boš, jokala... ja pa tebe pobruhala, ja.
in potem, ko brat prbije, da bi šel na gradbeništvo in začne s forami: pa pejt raje na arhitekturo blablablabla evil.gif evil.gif

in potem s svojim jamranjem: jaz sem pa tako uživala v službi ohmy.gif fuuul, strojepisje te mora pa res ful zanimat rolleyes.gif

in še bl bedasta izjava: joooj, sestrična se je pa tok fajn znajdla, šla je na frizersko, takoj bo imela poklic, hitr se je najda pa took se je v šoli popravla - pravdobra bo. ooo yeah, vmes je pa 3 šole zamenjala, od tega da so jo že v OŠ ven vrgli. res se je hitr najdla laugh.gif

KRETENI
  • 0

#533 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26020 posts

Posted 10 July 2008 - 06:54 PM

ne prenesem tega, da mi domači ŠE VEDNO mečejo ene in iste stvari pod nos - ko že mislim, da se bojo unesli. pa seveda, najbolj mikavno je to delat, ko je kdo na obisku, ker se nočem kregat pa izpast nasilna in se raj umaknem (kar privzamejo kot potrditev tega, da majo prav in da so njihovi argumenti alfa in omega).

pa isto k Princess - ne maram tega, da mi folk nabija, kok sem sposobna kakšen težji faks narest (medicino itd - mislim wtf, a me sploh poznajo? sam da kri vidim sem konc).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#534 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 10 July 2008 - 08:07 PM

laugh.gif Ni smešno, samo ko včasih komaj verjamem kake ima "folk". Sej starši hočejo v večini primerov res samo dobro za nas, a je to dobro smatrano kot dobro po njihovih kriterijih seveda. Verjetno ne razmišljajo o tem, da denimo z diplomo iz arhitekture težje dobiš delo, kot pa kot gradbenik. Delo samo je pa na koncu podobno.
Medicina, farmacija pa sorodne zadeve so težki faxi, a te mora reč tudi zelo zanimat da jo narediš. Mislim da je to eden glavnih faktorjev zakaj folk ali odneha, ali pa ne zmorejo narest takega faxa.

Meni gre na makino, ko se starejši "sošolci" delajo modrece in talajo nasvete česa ne delat na faxu. Načeloma so pa ti nasveti bolj zasmeh drugega folka, tistega z ambicijami, in podpiranje iste mentalitete ne-dela. V smislu: "Kaj imajo tisti, ki vzporedno študirajo? Stalno so na faxu, čist brez lajfa. Sej ti si pa naša, na izi si ga vzem, vsi smo tle po par let več k "načrtovano", pa a nam ni fajn no?" ermm.gif
Good for you ne.
Da ne omenjam, na kake sem nasedala sprva, češ da je itak brezveze učit se za neke izpite, da to je ruleta, več kot šest itak nihče nikol ni dobu, snov je preobsežna, bl bl bla, jodl jodl juhuhu.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#535 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 17 July 2008 - 07:28 PM

- zamujanje
- folk ne pozna žajfe pa vode
- naša nesrečna avtobusna linija v najhujši vročini vednooooo dobi buse brez klime, kjer je 50 stopinj in obilo primerkov iz zgornje alineje
- stiskanje mozoljev v javnosti, zgledala sta kot dve opici, ki si obirata uši, fuuuuj
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#536 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 18 July 2008 - 08:57 AM

ko sem v avtu ali na busu in čakamo na semaforju ali v gužvi, kamorkoli se obrnem vsi šoferji vrtajo po nosu bruh.gif meni je to od vedno šibka točka. že ko sem bila majhna nisem hotela pihat iz nosa, zato ker se mi je gnusil šmrku rolleyes.gif in ponavadi ravno to uočim ali da si kdo prčka po nosu, po ušesih, po prhljajasti glavi... in na živce mi gre to, ko pol razmišljam, kam bo zdej šel s tem prstom, kje bo obrisal šmrku in se bojim, da bo dal ta masten prst v usta rolleyes.gif
  • 0

#537 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 18 July 2008 - 08:59 AM

QUOTE(pinga @ 17. 7. 2008 - 20:28) View Post

stiskanje mozoljev v javnosti, zgledala sta kot dve opici, ki si obirata uši, fuuuuj

ooo, fuj, zadnjič sem bila na kavi in si je nekdo šaril po mozoljih, takih belih butl.gif sick.gif

• 0

#538 bela

bela

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 377 posts

Posted 18 July 2008 - 12:26 PM

da nekdo govori nekaj stori, pa ravno obratno.
  • 0

#539 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 18 July 2008 - 12:46 PM

QUOTE(bela @ 18. 7. 2008 - 13:26) View Post

da nekdo govori nekaj stori, pa ravno obratno.

vejica je pred stori oops.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#540 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27534 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 July 2008 - 05:41 PM

Obljube.