Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 28 October 2011 - 07:32 PM
Jaz sem se tudi dolga leta trudila, da sem mami dopovedala, da, ce ima fant dolge lase, se ni kriminalc. O.o
Posted 28 October 2011 - 07:45 PM
Aha, to so taka globoko zakoreninjena stališča o fantih z dolgimi lasmi - da so zanemarjeni lopovi.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 28 October 2011 - 07:58 PM

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 28 October 2011 - 07:59 PM
Treba se prilagodit večini. Večina posluša shit. Vse ostalo je eksotika - torej: neumno. Kot so neumni
tisti, ki to poslušajo.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 28 October 2011 - 08:02 PM

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 28 October 2011 - 08:09 PM

Folk je ponavadi za mano vpil vse možno, pa nisem res nikoli bila kaj posebej ekstremno oblečena - pač v črno, usnjen plašč ali jakno, bulerje... Potem, ko sem se pa začela bolj elegantno oblačit, je bilo pa spet vse narobe, samo zato, ker sem bila vedno v črnem.

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 28 October 2011 - 11:44 PM
To je najboljše ... ko nekdo nekaj pove in to se potem širi med sorodniki, vsak nekaj doda, preko parih
ljudi je pa verzija že taka, da te srat prime.
Haha, ja, mi je znano, moja mami ima tudi vcasih kaksne take fore (pa da bi se potem ljudje vsaj delali, da ne vedo, ali pa da bi slo to vse 'mimo' tebe - po drugi strani bi pa tezko pricakoval neko uvidevnost od taistih ljudi, tako da ... Osel gre samo enkrat na led?
Posted 29 October 2011 - 11:34 AM
Aha, to so taka globoko zakoreninjena stališča o fantih z dolgimi lasmi - da so zanemarjeni lopovi.

Ja, to je popolnoma res!
Ko sem jaz domov pripeljala fanta je mama komentirala; koliko je star? Eno leto starejši od mene mama. Ok, to je vredu. Vidim, da ima kratke lase, to je vredu.

Posted 29 October 2011 - 11:42 AM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 29 October 2011 - 11:50 AM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 29 October 2011 - 12:13 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 29 October 2011 - 12:27 PM
Moja je bila še ful navdušena, kako mu dolgi lasje pašejo, ko si jih je pustil.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 29 October 2011 - 12:28 PM
Aja, pa seveda je komentirala da ji je zelo všeč da nima nikjer nobenega uhana in tatuja in da ne kadi.
Če bi prišla domov s črncem bi jo pa pomojem kap.

Posted 29 October 2011 - 12:35 PM
Posted 29 October 2011 - 12:58 PM
Zdaj sem se spomnila ... jaz sem enkrat mimo študentskih blokov šla v dolgem usnjenem plašču.
Pa se je par tipov za mano začelo dret 'metal forever'.

Za mano pa, da sem domina.

Pa enkrat k sva bli s sestrično in bratrancem skup, pa je on vmes med nama hodil in sva se mi2 tko neki čez njega pogovarjali (vem ni bilo ravno vljudno, ampak se zgodi), so se tud eni drli za nama, da sva keš pičke.
Folk je neumen nimamo kej. Se ne splača sploh obremenjevat:)
Posted 29 October 2011 - 01:30 PM

Posted 29 October 2011 - 01:48 PM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 29 October 2011 - 02:09 PM
Jina....moj tudi ni maral nič južnega (ker je bil pač šusmajster v jami in je tudi vodil prakso, ki so jo imeli priseljenci, ki so hodili v rudarsko šolo tu in so se mu zamerili

No, sedaj sem jaz z bosancem, brat ima ima pa otroka s srbkinjo in sta praktično poročena.

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users