Ja.
Plusi & Minusi
Posted 06 June 2009 - 10:20 PM
Ja.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 06 June 2009 - 10:21 PM
Posted 07 June 2009 - 12:37 PM
- depresivno vreme
- ne maram več skoraj nobene zelenjave, želodec se mi obrača ko samo pomislim nanjo
- krči v nogah, sploh nevem več kaj naj storim
+ sadje: češnje
+ imam naravnost prfektno kožo in nohte...kaj takega
+ ful se veselim novih pridobitev šminkeraja
Posted 10 June 2009 - 07:03 PM
+ sem kar disciplinirana pri hrani, da se ne nažervlem
+ ful vlki narastek že mam
+ imam naravnost čudovite nohte
+ za morje si mi je že uspelo našparat. To pomeni, da lahko naslednji mesec malo več za cote zapravim, ker bi si še rada kako dolgo obleko kupla. In kopalke seveda.
- učit se moram. Beda je to prava.
- celo faco mam v ogrcih
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 13 June 2009 - 11:47 PM
- 5 mesecev je že, pa ni nič lažje

- moj vzorec obnašanja se ponavlja ... včasih se mi zdi, da je izven moje kontrole
+ če bo mi šlo vse po planu (zaenkrat dobro kaže), bom konec junija fertik z vsemi izpiti in nasploh - potem pa vpis na magisterij in pisanje diplomske
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 14 June 2009 - 07:52 AM
+ če bo mi šlo vse po planu (zaenkrat dobro kaže), bom konec junija fertik z vsemi izpiti in nasploh - potem pa vpis na magisterij in pisanje diplomske

- v torek imam zdravnika in me malo skrbi, ne z zdravstvenega vidika, ampak zaradi vse birokracije in komplikacij, ki si jih privoščijo
- danes praznujem RD za ožje sorodstvo, in mi je tako odveč, da bi se najrajši nekam zakopala in se delala da ne obstajam, saj večina jih je OK, ampak ena babica ima take, da moraš bit pod konkretno dozo, da jo lahk prenašaš, jaz se rajši sploh ne pogovarjam z njo, ker potem znorim, in se najbolj nesramen človek na svetu
- fanta danes ni, pa v torek bom tudi šla s sestro, sicer sem sama vse skupaj predlagala, ker vem da ima gužvo, sam mi ni vseeno...
+ ful sem vesela, da je tudi fant dal malo pobude, za opremljanje stanovanja, in dela načrte kaj boma nabavila v Ikeji
+ ta teden sem fertik z diplomsko (to je moja pozitivna afirmacija
+ sadje
Posted 14 June 2009 - 09:09 AM
- danes praznujem RD za ožje sorodstvo, in mi je tako odveč, da bi se najrajši nekam zakopala in se delala da ne obstajam, saj večina jih je OK, ampak ena babica ima take, da moraš bit pod konkretno dozo, da jo lahk prenašaš, jaz se rajši sploh ne pogovarjam z njo, ker potem znorim, in se najbolj nesramen človek na svetu
Posted 14 June 2009 - 09:14 AM
Posted 14 June 2009 - 09:22 AM
Posted 14 June 2009 - 12:56 PM
Posted 14 June 2009 - 01:03 PM
+ Biba
+ moja familija
+ Tudorji
- izpiti, učenje pa vse kar spada tu zraven
- lena sem
Posted 14 June 2009 - 07:29 PM
+ ta sonček in niti ne neka ful vročina
+ zaslužek
+ v sredo-rafting
+ moja sošolka
- jutri je ponedeljek in z njim matematika
- zadni teden moram v SŠ hoditi z busom (in ne s "fotrom")
- rada bi zvedela če sem dobila tist počitniški "šiht"
- cel teden se nebova vidla
Posted 14 June 2009 - 07:33 PM
+ veliko prostega časa
+ brat & fant & punca od brata - res sami super ljudje
+ ljudje, ki razumejo moj smisel za humor, in s katerimi je komunikacija vedno zanimiva
- gnijem doma
- konec vikenda
- MENI, ker grem ven na eno pivo, potem avto nekje pustim, ker ga pijem do 05.00
- pogrešam malo pozornosti s strani nekoga, me bo že minilo jutri
- lačna sem
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 14 June 2009 - 08:06 PM
- izpiti, učenje pa vse kar spada tu zraven
- lena sem
- jutri se vračam v bolnico
- slabo vest imam, kr sem skoraj celi dan bluzila okoli
+ sonce
+ končno sem prišla malo med ljudi
[Napoleon]
Posted 14 June 2009 - 08:11 PM
+ ljudje, ki razumejo moj smisel za humor, in s katerimi je komunikacija vedno zanimiva
Tvoj smisel za humor je bolan, zato je najboljšejši
+ golf od 8h do 10h
+ lenarjenje v kombinaciji s spanjem od 10h do 18h
+ pisanje diplome od 18h do 21h
(there you go - tako je potekal moj dan
- diploma bi lahko šla hitreje od rok
- moj dragi ima ful neke izpade, če po nesreči pritisnem na določeno točko pri njegovem egu
- jutri je spet služba
Posted 15 June 2009 - 12:04 PM
+ Elle julij
+ Agent Provocateur Strip Poker Kit
- matura
- vročina
- razmetana soba
Posted 15 June 2009 - 12:38 PM
+ prihajajoče počitnice (sam še dva ustna mam)
+ vročina
+ Bine in njegovo zdravje
- matura
- razmetana soba
- zaradi mature ne morem it z zborom nastopat z Eldo jutri
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 15 June 2009 - 12:48 PM
+današnji dan
+še dva tedna in grem na dooopuust
+kolegica
+fant
+mački
-soparno je
-ne da se mi fleta pospravljat
-ne da se mi skuhat
Posted 15 June 2009 - 03:03 PM
- letos verjetno ne bo nič z morjem.
- počutim se kot en
- fauš sem dvema kolegoma, ki sta si ustvarila "družinico"
- pomanjkanje denarja, ta mesec še sploh, ko nič ne delam
- doma ni ene pametne sladkarije, še malo pa se bom lotla zajca
- rezultatov od izpita še kar ni in ni. Pa je danes zadnji dan za prijavo na drugi rok, če slučajno cepnem. Zaradi odprte prijave se pa ne da prijavit.
+ ati plačal tehnični pregled.
+ toplo vreme
Posted 18 June 2009 - 05:57 PM
+ Teraline blazina
+ moje nove obleke
+ nova ginekologinja
- vsa sem zatečena, ne zdržim preveč dolgo za mizo, in sploh nevem kako se bom še celo poletje učila
- vročina
- jutri moram spet do bolnice pešačit, ker sem bila v torek prepozna za kri dat...joj, kok se mi ne da
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users