Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#5341 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26187 posts

Posted 26 October 2011 - 11:47 AM

QUOTE(_Planet_ @ 26. 10. 2011 - 0:33) View Post

lol1.gif Sorry, smesno si napisala, jih je pa res ogromno. : O
Cvicek je pa voda a?

: )))
whistling.gif

• 0

#5342 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28092 posts

Posted 26 October 2011 - 02:08 PM

laugh.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5343 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 October 2011 - 06:39 PM

Da sem danes v Mullerju želela kupiti nove čokolade od Milke, in so bile vse embalaže malo zjahane (se oproščam), in pogledam noter, in je v skoraj VSEH čokoladah manjkala ena (so posebej parkirane).

Folk odpira in krade. surrender.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5344 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 26 October 2011 - 07:11 PM

^ nove? woot.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#5345 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 October 2011 - 07:13 PM

Ja, imajo prav eno posebno škatlo, kjer so novitete. biggrin.gif

To sem jaz vzela:

QUOTE(Kinky @ 26. 10. 2011 - 19:51) View Post

IPB Image

glare.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5346 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28092 posts

Posted 26 October 2011 - 11:15 PM

Kinky, kako si smesno napisala. lol1.gif
  • 0

#5347 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 27 October 2011 - 12:27 AM

Ne maram crne luknje v omari. Ko je taka cudna omara, da se nic ne vidi, kaj je noter v kombinaciji z mojim antiredoljubnim nalaganjem cunj vsepovprek. cry.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#5348 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 October 2011 - 01:26 AM

^ A to je tisti pojav, ko nikak ne vidiš dobro, kaj je notri in na slepo vlačiš cotovje ven, seveda šele proti koncu
potegneš iskano in je na koncu še večji nered kot je bil prej? XD
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#5349 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 27 October 2011 - 07:09 AM

yes.gif :/
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#5350 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 28 October 2011 - 01:29 PM

Na živce mi gre, da moja lastna mama ne zna držati jezika za zobmi in vse, kar ji povem (v upanju, da bo ostalo med nama), v hipu raztrobi naprej. mad2.gif Sicer res samo ostalim ožjim družinskim članom, a vseeno.

Tako se zgodi, da samo pol ure po tistem, ko kaj določenega povem svoji mami, kliče npr. moja teta iz Nemčije in me sprašuje o tem. verymad.gif

Ko soočim mamo s tem, da se to ne dela in da ji ne bom nikoli več nič povedala, je pa vsa užaljena in name zvrne krivdo - češ, zakaj pa ne bi ta in ta smel tega vedeti, saj je družinski član. wallbash.gif

Najboljše je, ko ji jaz ravnokar nekaj razlagam (ponavadi stvari, ki so se mi zgodile, o katerih razmišljam ali podobno), pa jo kdo med tem pokliče na telefon. In mu/ji kar pred mano čisto ležerno začne razlagat te stvari, katere sem ji jaz ravnokar razlagala. surrender.gif AJEBES.jpg

Jaz seveda ponavadi čisto znorim in si prisežem, da ji ne bom nikoli več ničesar povedala. Ampak žal čez čas na to svojo obljubo pozabim in se spet zgodi...

Pa včasih ni bila takšna... ne vem, zakaj zadnje čase čuti potrebo po tem, da prenaša novice o meni naokrog. cry.gif

• 0

#5351 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28092 posts

Posted 28 October 2011 - 01:32 PM

Immortelle, moja tasca je enaka, moja mama na sreco ne. Ko sva s P. tasci povedala za nosecnost in jo prosila naj obdrzi zase se je kasneje izkazalo, da je raztrobila druzinskim clanom (ki jih ni malo) in ti so se potem delali, da nic ne vedo, dokler se enemu ni zareklo. Pocutila sem se tako izdano, da ne morem povedati. bruh.gif bruh.gif

In ja, ji kaj ocitas pa se naredi neumno, da ona ze ne ali pa rece, kaj je to taksnega in se cudi, kaj si ji zameril. Fak, ce sem te nekaj prosila, ocitno zame JE NEKAJ TAKSNEGA torej ... drzi jezik za zobmi!
  • 0

#5352 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 28 October 2011 - 01:40 PM

QUOTE(_Planet_ @ 28. 10. 2011 - 14:32) View Post

Immortelle, moja tasca je enaka, moja mama na sreco ne. Ko sva s P. tasci povedala za nosecnost in jo prosila naj obdrzi zase se je kasneje izkazalo, da je raztrobila druzinskim clanom (ki jih ni malo) in ti so se potem delali, da nic ne vedo, dokler se enemu ni zareklo. Pocutila sem se tako izdano, da ne morem povedati. bruh.gif bruh.gif

In ja, ji kaj ocitas pa se naredi neumno, da ona ze ne ali pa rece, kaj je to taksnega in se cudi, kaj si ji zameril. Fak, ce sem te nekaj prosila, ocitno zame JE NEKAJ TAKSNEGA torej ... drzi jezik za zobmi!

Sožalje za taščo. Kriza, res. cry.gif

Eni ljudje očitno ne razumejo... posebej mi ni jasno za mojo mamo. Na trenutke se mi zdi, da je pač ponosna na mene in potem mora vse povedat naprej. Ampak vseeno to ne opravičuje dejstva, da to dela še vedno, čeprav sem jo že tolikokrat prosila, da naj ne. sad.gif

Aja, najboljše je pa takrat, ko moja mama doda kakšno svoje mnenje ali opažanje. In potem od x sorodnika dobim nazaj popačeno in okrašeno verzijo stvari, ki sem jo povedala.
Npr. rečem mami, da mi je zanimivo to in to in da razmišljam o tem in tem.
Sorodnik x pa mi v pogovoru omeni, da ve, da se jaz zelo obremenjujem s to stvarjo in da mu je mama povedala, kako strah me je in kako cele dneve zaradi tega ne morem spati. huh.gif dry.gif

Tako se je iz pogovora z mamo o tem, da pač še ne želim imet otrok in da naj me ne sili, izrodila verzija, ki se zdaj širi med sorodniki, da mogoče/verjetno sploh ne morem imeti otrok. In tako je zadnjič sestrična sočutno in previdno "tipala", ko je tema nanesla na otroke (ona je pač par let starejša in ima že 4 otroke). rolleyes.gif
  • 0

#5353 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 October 2011 - 01:51 PM

To je najboljše ... ko nekdo nekaj pove in to se potem širi med sorodniki, vsak nekaj doda, preko parih
ljudi je pa verzija že taka, da te srat prime.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#5354 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 28 October 2011 - 02:12 PM

Ja. cry.gif
  • 0

#5355 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23497 posts

Posted 28 October 2011 - 02:15 PM

Uf, ja! Meni je bilo tudi grozno, ko sem pred kratkim nekaj povedala mami in ji rekla, naj ne govori tega nikomur. In potem izvem, da je nekaj razlagala eni sosedi, ki je najbolj opravljiva ženska v vasi!!! ohmy.gif Ne vem, kje je imela pamet.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#5356 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 October 2011 - 02:17 PM

No, jaz sicer s tem nimam problemov, moja starša nikomur nič ne razlagata, to imamo vsi precej
popucano v glavah.

• 0

#5357 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 28 October 2011 - 03:01 PM

^ lepo. Ti privoščim. cool.gif
  • 0

#5358 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 October 2011 - 04:25 PM

Hvala. laugh.gif

• 0

#5359 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23497 posts

Posted 28 October 2011 - 07:06 PM

Na živce mi gre, da nekateri ljudje gledajo na metalce, kot da smo neki stvori in ti postavljajo neka neumna vprašanja.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#5360 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 October 2011 - 07:23 PM

Zdaj sem se spomnila ... jaz sem enkrat mimo študentskih blokov šla v dolgem usnjenem plašču.
Pa se je par tipov za mano začelo dret 'metal forever'. butl.gif

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users