Slike vaših hišnih ljubljenčkov
Posted 19 October 2016 - 03:57 PM

Posted 30 October 2016 - 07:58 AM
Zdaj pa ga imava že od četrtka .
Fant mu je naredil tole ograjico, v kateri ga imava zaprtega čez noč, pa vsakič, ko naju ni. Mi je ful lepa.
Attached Files
Posted 30 October 2016 - 02:58 PM
Ful je luškan. Kako mu je pa ime?
Posted 30 October 2016 - 03:00 PM

Posted 30 October 2016 - 03:07 PM
Meni so pa ti majhni (sploh dolgodlaki) psi najmanj všeč, vizualno in karakterno.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 October 2016 - 03:20 PM
Meni so pa živalice skoraj vedno luštne.
Posted 30 October 2016 - 03:26 PM
Ja meni isto. Najlepši pes mi je nemški ovčar in ko kakšnega vidim, sem še posebej navdušena. Luštni so mi pa vsi in vse
Posted 30 October 2016 - 03:35 PM
Jaz se topim in vriskam ob vseh, razen taki me pustijo hladno. Mladički večjih pasem so mi sploh za umret, ker je taka razlika med odraslim psom.
― V. Van Gogh
Posted 30 October 2016 - 07:28 PM
Meni so pa živalice skoraj vedno luštne.
Zame ni psa, ki ne bi bil vizualno lep za videt, karakter je pa itak drugo.
Ful mu je luštno ograjo naredil. Jaz bi na tvojem mestu še parket zaščitila s polivinilom, ker ti bo lulal in kakal povsod...
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 30 October 2016 - 09:08 PM
Posted 30 October 2016 - 09:12 PM
Posted 31 October 2016 - 07:47 AM
Luuuuuškan!
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 31 October 2016 - 08:36 AM
Zame ni psa, ki ne bi bil vizualno lep za videt, karakter je pa itak drugo.
Ful mu je luštno ograjo naredil. Jaz bi na tvojem mestu še parket zaščitila s polivinilom, ker ti bo lulal in kakal povsod...
Zaenkrat lula in kaka, če je zaprt, na pleničko, tako da se mi ne zdi potrebno vse zaščititi, če je pa izven ograde, pa se mu skoz kakšen ups zgodi.. Hvala bogu nimava tapisona, tako da se hitro pobriše. Sva že veliko alkoholnega kisa porabila v tem času .
Jaz bi pa pravega shih tzuja imela, ceprav nisem dog fan ampak to mi je taka lustna zivalica pa se glasni niso. Pol, ko podmladek mocno odraste in bom rabila nekaj za cartat...
Midva sva tudi zato tega vzela. Ni glasen, ni problematičen, ni nergav ali kaj takega, pa dlaka mu res minimalno odpada. Je pa morda res precej mačji proti kakšnemu drugemu psu.
Edino zaenrkat je ful pogumen pri vseh psih in ga potem nazaj drživa, ker nekaterim pač ni všeč, da jim "teži", ker bi se igral.. Naju je malo strah, da bi ga kakšen velik šavsnil . In na vse ljudi je mahnjen. In potem ful pridno hodi z nama na sprehodu, dokler ne zagleda/zasliši kakšnega otroka.. sploh nanje je mahnjen, se mi zdi. Pa sedi že zna in dati tačko
.
Pa samo prvo noč je slabo uro jokal, od takrat pa je čisto tih cel noč .
Tkole najbolj hecno spi .
Attached Files
Posted 31 October 2016 - 08:45 AM
Jooooj, kako je fluffy
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 31 October 2016 - 09:07 AM
Haha, posebnež
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 31 October 2016 - 09:49 AM
Lusten!
Posted 01 November 2016 - 11:05 AM
Sam je notri zlezel. Obožuje vseee vrečke.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 01 November 2016 - 11:43 AM
― V. Van Gogh
Posted 01 November 2016 - 12:23 PM
Ja pa nooooooooooooooooo.
Pablo Picasso
Posted 01 November 2016 - 02:25 PM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users