A zajčke imaš še?

Slike vaših hišnih ljubljenčkov
Posted 28 March 2016 - 06:02 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 28 March 2016 - 09:37 PM
Podgana
Posted 29 March 2016 - 11:41 AM
OMG Podgana, kaj sta luškani =) In ful dobro si ju ujela, prav ima me, da bi se še jaz zraven prismuknila S temi velikimi uhlji sta res nekaj posebnega
Posted 01 May 2016 - 09:36 PM
Podgana, oprosti ampak pozabila sem katere pasme sta ti dve mucki - a sta devon reks? Včeraj sem bila namreč v mačjem cafeju v LJ in imajo tam dve mucici te pasme. Ful sta prikupni, presenetljivo mehko dlako imata in zelo sta crkljivi. =)
Posted 02 May 2016 - 07:25 AM
Devončka sta, ja. Smešne mucke, povsod se vtaknejo pa skoz bi visela na ''mamici'' Peklenske muke, če grem slučajno od doma.
Tam imajo tri, se mi zdi. Ampak od enega gospoda, ki jih kar vsepovprek pari in imajo nekatere njegove muce prepoved nadaljnje vzreje po celi Evropi Ne vem zakaj jih od njega kupujejo.
Jina, zajčkov nimava več. Preveč dela, da jim zagotoviš nomalne življenjske pogoje.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 02 May 2016 - 11:04 AM
Kolegica ima dva in tudi pravi, da je ogromno dela in zdravje jima tudi ne sluzi, zato ima precej stroskov z njima.
― V. Van Gogh
Posted 04 May 2016 - 12:35 PM
Kakajo Zvečer ga pustiš v čistem, zjutraj je bil do vratu zakakan. Pa pazit moraš kaj je, ker če želodčku kaj ne paše bo tekoč kakec in se mu prime na vse. Ne vem kako naj ti lepše opišem
Pa treba je pazit, da ne poje preveč sveže hrane ali preveč žit. Prvo jih napenja in povzroča drisko, drugo jih pa redi. Nisva jih mogla dovolj ščistiti kolikor so oni lahko hitro nakakali. Jaz mislim, da je bolezni več, če je več zajcev na kupu, ker če en zboli, se počasi vsi nalezejo. Zdaj si zajca kvečjemu predstavljam v večji ogradi, da prosto teka in svinja po svoje.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 04 May 2016 - 01:29 PM

― V. Van Gogh
Posted 05 May 2016 - 09:27 AM
pri nas smo imeli hišnega zajčka oz zajklo.. posrečena stvarca Ker smo jo imeli večino spuščeno v stanovanju, si je gospodična izbrala en kot, kamor je hodila na potrebo in tam smo ji posledično postavili wc. Če le ta ni bil pospravljen in očiščen, se je očedila zraven njega, v kletki nikdar
Glede hrane je bila pa obupno zbirčna.. Hrane za glodalce ni marala, tako da smo na koncu kupovali samo koruzo in sončnična semena in suho seno ki ga je oči nakosil vsako leto. Dobivala je tudi svežo hrano - liste solate, stržene brokolija,cvetače,zelja, potem korenje itd. Je pa imela fetiš na cukr; piškote,napolitanke, čokolado samo nasploh, včasih je jedla tud čips, smoki, bobi palčke.... Kljub taki prehrani je živela dlje od ˝napovedane dobe˝
se je že imela prelepo
Je pa pustila tudi ogromno škode. Obgrizeni štoki, precvikani kabli, pogrižene tipke na daljincih, okrog ¨wc kota˝ umazane tapete, scufana preproga..
A painting is complete when it has the shadows of a God. - Rembrandt
Posted 28 August 2016 - 06:11 PM
Like a boss:
V igrivem stanju:
Notri so ledice, si ne upam dat svečke - razlog je očiten:
Takole jo moj "ugrabi" za prisilno crkljanje, ki traja celih par sekund:
Najraje se zarine nekam med oddeje in pregrinjala:
Don't ask
Obsedenost s kabli:
Posted 28 August 2016 - 06:18 PM
Izgleda ful mehka pa ful majhna
Posted 28 August 2016 - 07:29 PM
Felicia ful je lepa.
A je to muca, ki sta jo posvojila ker jo je nekdo zavrgel? A sem si prav zapomnila?
Posted 28 August 2016 - 09:46 PM
To je ta ja. Čist sva se navezala nanjo Kljub temu, da je že odrasla je res ful taka mala še vedno in neverjetno navihana, igriva. Dlako ima pa super mehko.
Posted 29 August 2016 - 06:47 AM
Kako je pa z alergijo? A imaš kej težav?
Posted 29 August 2016 - 09:20 AM
Cutie pie!
Posted 29 August 2016 - 08:19 PM
Frida, nimam nobenih težav. Pa mi spi na nogah, stiskam jo k sebi in vse to.
Posted 19 October 2016 - 10:12 AM

Posted 19 October 2016 - 11:37 AM
Leeep! A ga že imata?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users