Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5463 replies to this topic

#5281 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86799 posts

Posted 25 June 2025 - 04:05 PM

Gledam Tixijine storyje, z mozem sta na Pagu v mobilni. 330 na noc, plaza nikakva brez vsake sence, ostri kamni (sicer spet sploh se ni sla v morje 😂). Kolesari pa v dolgih oprijetih crnih oblacilih, da je sonce ne prime. :butl:
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5282 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32727 posts

Posted 25 June 2025 - 04:06 PM

Haha, to sem pa jaz šla prej gledat, ker sem vidla pri Relaxu. Nic mi ni bilo jasno, pol ko je pa ceno navedla, pa sploooh. Svašta res.
  • 0

#5283 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19482 posts

Posted 25 June 2025 - 05:18 PM

A nimata onadva svoje mobilne nekje? A tudi kolesarit je začela. Sem jo že nekaj časa nazaj odsledila, ker mi je bila dosadna s temi prehranskimi in vadbenimi nasveti..
  • 0

#5284 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86799 posts

Posted 25 June 2025 - 05:28 PM

Meni je tudi vedno bolj smotana, večinoma preskočim. Tole mi je pa prav v oči padlo, ker je res (pod)povprečje za ta denar. Kuhata pa sama, ker jima je predrago, svašta.

• 0

― V. Van Gogh

#5285 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17259 posts

Posted 25 June 2025 - 07:47 PM

Sem sla zdaj pogledat, kaksno sranje za taksno ceno, obup. Nic sence, plaza nikakva do konca, ampak vazno da je lux hiska pa 3 m3 vode zase ceprav je 5 m stran morje lol.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#5286 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24830 posts

Posted 26 June 2025 - 06:38 AM

Kolesari pa v dolgih oprijetih crnih oblacilih, da je sonce ne prime. :butl:

jih vedno več poznam, ki se raje tako ščitijo, kot skoz mažejo s kremo. Kolegi, ki hodijo veliko po hribih, so bolj kot ne skoz oblečeni.

Meni sredi poletja izgleda malo spešno, razumem pa zakaj to delajo

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#5287 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23490 posts

Posted 26 June 2025 - 11:59 AM

Sem prav čakala, kdaj bo katera tu omenila njen izbor za dopust.:lol: Jaz tudi ni šans, da bi kaj takega izbrala. Sredi ničesar, nobenih pametnih dreves, plaža z veliki ostrimi kamni, haha, hvala lepa. Še za pol nižjo ceno ne bi šla tja.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#5288 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17259 posts

Posted 26 June 2025 - 04:30 PM

Kami, pa pol se vsaj obleces v belo, pa v lan? Ajde, za na kolo vsaj v bela oblacila?
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#5289 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86799 posts

Posted 26 June 2025 - 06:36 PM

Saj to, ja.
  • 0

― V. Van Gogh

#5290 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17721 posts

Posted 26 June 2025 - 08:28 PM

Pa zakaj morje, če ti tud do kopanja ni 😁
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#5291 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28067 posts

Posted 28 June 2025 - 10:13 AM

jih vedno več poznam, ki se raje tako ščitijo, kot skoz mažejo s kremo. Kolegi, ki hodijo veliko po hribih, so bolj kot ne skoz oblečeni.
Meni sredi poletja izgleda malo spešno, razumem pa zakaj to delajo

Jaz si v tem času za na kolo vedno oblečem vetrovko z dolgimi rokavi, res ne prenesem, da sonce žge na mojo kožo, tudi če sem namazana s SPF.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5292 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17259 posts

Posted 29 June 2025 - 03:33 PM

Mami mi je anin reel od danes poslala, pa to moram komentirat. Zenska se ima res za genialko, ampak kokr jo jst vidim je to kruha in iger za publiko. Pa se kar filtre cez obraz, a ni zdej popolna? V resnic pa dviguje utezi tezje kot jih je sposobna, ma stalno neke poskodbe, zivi od solate in se ob vseh 1000 dodatkih sprasuje zakaj ji lasje izpadajo v sopih. Vcasih se vprasam kako je lahko zdravnica, ker na nekih sivih conah pa nima povprecnega iqja majkemi. Ona je z eno nogo v burnoutu pa tega sploh ne vid. Sam neko potrditev od publike isce.
Pa vmes se se folku v obraz smeji kaksen dopust si lahko privosci zdej (pa s tem izjavami pove, da je ona zdej bogata in lahko vrze ful kesa stran za taksne dopuste). Dober da si ga jaz lahko zastonj eno vrsto visje :lol:
  • 0

#5293 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17721 posts

Posted 29 June 2025 - 07:20 PM

Če preživlja dopuste na način kot ste v preteklosti že opisovale, pol denar ne pomaga :lol:
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#5294 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17259 posts

Posted 29 June 2025 - 07:37 PM

Ma dej ta halo s tem Belleveujem al karkol ze je, ki ga je Tamara nardila in si mim grede pljunila v skledo.
So pa na 400 m ble ta vikend vse tri - Tamara, Ana in Nusa. Samo da slednja ne bi mogla bit bolj diametralno nasprotna onimadvema.
Mislim da si Tamara z reklamo dela vec skode kot koristi, pocas bo v tem hotelu pol inflic in pa se cel kup njihovih ovcic.
  • 0

#5295 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86799 posts

Posted 30 June 2025 - 11:46 AM

Če preživlja dopuste na način kot ste v preteklosti že opisovale, pol denar ne pomaga :lol:

Sem videla, da je izračunala, koliko g beljakovin sta dobila s tisto super večerjo, potem sem pa nehala gledat. :D 
Ne vem, meni se glede na videno ta hotel res ne zdi nič ekstra, glede na ceno in to, da je vključen samo zajtrk.

• 0

― V. Van Gogh

#5296 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19482 posts

Posted 30 June 2025 - 11:53 AM

Danes mi samo tvoje poste ven meče IG :D a si imela čas? 

• 0

#5297 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86799 posts

Posted 30 June 2025 - 11:54 AM

Ja, haha. :D Za nazaj sem včeraj nadoknadila, ker letos razen storyjev nisem še nič objavljala. :D 

• 0

― V. Van Gogh

#5298 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12133 posts

Posted 30 June 2025 - 01:23 PM

Prejle sem kliknila na h®ano, o moj bog kakšne božanske jedi imajo na mizi. Upam, da bo objavila recepte.

• 0

#5299 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19482 posts

Posted 30 June 2025 - 01:24 PM

A to misliš storije? Mislim, da je njena mama kuhala :)

• 0

#5300 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12133 posts

Posted 30 June 2025 - 01:30 PM

Storije ja, pri mami so bili na kosilu :) 

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users