Plusi & Minusi
Posted 05 May 2009 - 06:41 PM
+ čagica v soboto
+ nekdo
+ London
- napačno razumevanje
Posted 05 May 2009 - 07:01 PM

+Zara
+šparglji

+Avstrija

-ŽULJI!
-matura
-to blesavo vreme
Posted 06 May 2009 - 05:35 PM
+ naročila sem nekaj hudih uhanov in prstan, komaj čakam, da jih dobim!
+ še vedno navdušeno občudujem svojo novo permanentno pridobitev, v katero sem čist zaljubljena
+ moji nohti
- da bi se nekaj nekam premaknilo
- spet imam totalno zabasano na faksu
- minilo je že nekaj mesecev, pa ni NIČ lažje
- folk preseneča - žal v negativnem smislu
- zdravje
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 06 May 2009 - 05:52 PM
+ končno smo to seminarsko skp spacal
+po dolgem času čist po naključju srečala kolegico
+ful prjazen folk v optiki
-ožuljeni imam obe nogi (prekleti poletni čevlji)
-počas se bo treba za izpite začet učit
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 06 May 2009 - 09:53 PM
+ naročila sem nekaj hudih uhanov in prstan, komaj čakam, da jih dobim!
+ še vedno navdušeno občudujem svojo novo permanentno pridobitev, v katero sem čist zaljubljena
+ moji nohti
- da bi se nekaj nekam premaknilo
- spet imam totalno zabasano na faksu
- minilo je že nekaj mesecev, pa ni NIČ lažje
- folk preseneča - žal v negativnem smislu
- zdravje
Kje pa si bila? Tudi sama namreč razmišljam o tattoo-ju, samo bi morala najt nekoga za katerega bi vedela, da mi bo 100% dobro naredo. Imaš kaj zasenčeno? Slikala ali pa povedala kaj imaš verjetno ne boš, ne?

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 06 May 2009 - 10:18 PM
sade,
ZS.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 06 May 2009 - 10:45 PM

članek je kul
mentor
D.
sestra
Š.
sodelavka
večer doma

brezvezne zdrahe v službi
kr neke skrbi imam v glavi, očitno nisem vajena živet brez težav
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 07 May 2009 - 02:59 PM

- tek
- po dolgem času sem naspana
- pica
- koncert
- toploooo jeeee

- kemija
- pospravljanje
Posted 07 May 2009 - 03:16 PM

+ določeni ljudje, ki so me v zadnjih tednih presenetili s svojo pozitivnostjo
+ urejevalec arhiva v DZ, ki mi je ekspresno poslal vse podatke, ki sem jih rabla o predlaganih zakonih. Res pohvalno glede na to, da jaz nisem znala prav uporabit iskalnika
- primitiven folk na faksu, ki te zija kot da si največji izobčenec sveta, ker imaš trebuh. Pa fuck off no...saj nimam nič proti, če me kdo pogleda. Ne pa 5 min strmi z odprtimi usti vame, pol pa še kolegici začne šepetat. Budale ženske.
- z diplomsko nikamor ne napredujem ker sem največji lenič na svetu. Imela sem napisano že 1/3 pa sem šla vse znova, ker se mi je zdelo blesavo
- glavobol
Posted 07 May 2009 - 11:37 PM
- primitiven folk na faksu, ki te zija kot da si največji izobčenec sveta, ker imaš trebuh. Pa fuck off no...saj nimam nič proti, če me kdo pogleda. Ne pa 5 min strmi z odprtimi usti vame, pol pa še kolegici začne šepetat. Budale ženske.
Prisežem, da če bi katero govedo babje tako očitno zijalo vame, da bi pristopila do nje in jo vprašala, če ji kaj ne štima. Prisežem, da bi. Nimam več niti pikice tolerance do nagnusnih idiotov.
+ danes sem eno kolegico z malenkostjo očigledno zelo razveselila
+ eni hinavki sem pokazala, kaj si mislim o njej ... upam zgolj, da je razumela (čeprav ji narcisoidnost (na podlagi ničesar) megli zdrav razum in presojo)
- odločno premalo se zabavam
Posted 07 May 2009 - 11:46 PM
+ ftse, haha
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 07 May 2009 - 11:50 PM
+ Mojca
+ Matej
+ lepo vreme
+ šiki račke za Dravo
- skos sem lačna
- moja bruhalna čupa
- prepozno hodim spat
- nekam črno gledam zadnje čase na vse
- nekatera predavanja na faxu so direkt za popizdit
- še zdej se nisem popolnoma navadla mariborske postelje
Posted 08 May 2009 - 06:18 PM
+ naročanje DVDjev preko spleta za majhen denar, ker se pri nas itak nič ne dobi
+ moja družina in prijatelji
+ za dobrega prijatelja sem dobila dobro darilo za RD
+ jutri grem po pol leta k frizerju

- šefica = stara krmača
- naslednji teden bom 30!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 08 May 2009 - 06:29 PM

+ danes smo imele s parimi sodelavkami same debilne v službi

+ kava
+ vreme
- zaspanost, utrujenost in glavoboli
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 08 May 2009 - 08:46 PM

+ moja prijateljica
+ malo drugače sem začela gledat na stvari
- nekateri ljudje, wtf !?
Posted 08 May 2009 - 08:48 PM
Posted 08 May 2009 - 09:06 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 08 May 2009 - 09:17 PM
Se strinjam.

Jaz ti tak povem - midve sva pač ene izmed redkih srečnic, ki sva dovolj nori in lepi, da naju NIKAKOR ne bodo imeli za 30-letnici, ampak za podivjani 25-letnici. Toliko bom jaz uradno stara ene par let.

Posted 08 May 2009 - 09:22 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users