Ne znamo, ne. Bomo pa sočustvovali s teboj, ko boš pisala v "šank."

Katero stvar ste nazadnje kupili?
Posted 23 October 2019 - 01:46 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 23 October 2019 - 01:50 PM
Hvala ... in obljubim, da bom pisala v šank tako vsebino zvezka, kot opisovala dogodke in prigode okoli zvezka
(npr ko bo kot v abstinenčni krizi hotela odpret zvezek in spraznit glavo, pa se ne bom spomnila kode
)
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 23 October 2019 - 02:03 PM
Ker imamo za zaupnosti šank, je bila investicija v zvezek nepotrebna. Dobra vest je, da se ga lahko znebiš tako, da ga podariš dalje kaki prijateljici.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 23 October 2019 - 03:09 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 23 October 2019 - 08:28 PM

Pablo Picasso
Posted 24 October 2019 - 06:24 AM
Lahko pa kodo semkaj napišeš, če jo boš slučajno pozabila
Posted 24 October 2019 - 07:05 AM
Da ne bom čisto OT: maskaro in gel za tuširanje.
Posted 24 October 2019 - 07:32 AM
Zelenega
204 naj bo koda...
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 24 October 2019 - 08:15 AM
hahahah
koliko imate opravka z mojim zveščičem. Full ste dobri, že dolgo se nisem tako zabavala ob branju!!!
Meni se je pa tako dobra ideja zdela, prav taka malo romatična, filmska, da bi not pisala stvari ... pa tako lep mi je ...
zdaj bo pa res verjetno šel do kakšne kolegice, če ga ne bo tamala prej pohopsala
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 24 October 2019 - 03:31 PM
Boraks
[Napoleon]
Posted 24 October 2019 - 07:39 PM
Hahah, Kami
Jaz sem danes vzela tole in za vse skupaj plačala 102 eur. Me je skoraj kap na blagajni.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 24 October 2019 - 09:30 PM
Res drago. Nisi prej cen videla?
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 25 October 2019 - 06:46 AM
Ufff, Olivija 🙈
Kaj sem pa nazadnje kupila, hmm, parkirni listek. : )
Posted 25 October 2019 - 11:04 AM
Ma ponavadi vzamem samo Bromelain in kurkumin kompleks, to je cca 60 eur. Potem mi je pa za D vitamin rekla, da nam ga v teh mesecih začenja primanjkovat in da tudi deluje protivnetno in mi priporoča, da ga jemljem. Mi je dala pa ta veliko stekleničko, 150 kapsul, tako da je za 2-3 mesece.. In imam mir, ampak vseeno, ja. Moram na računu preverit, ampak Viridian ima kar drage dodatke, sploh, če jemlješ po več kot 1 kapsulo na dan, raje vzamem ta veliko pakiranje, to je pa potem pač 2x dražje.
Posted 25 October 2019 - 11:16 AM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 25 October 2019 - 11:18 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 October 2019 - 11:23 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 25 October 2019 - 11:37 AM
Posted 25 October 2019 - 12:04 PM
^^ Bi lahko verjela temu. Na severu pa zna bit res problem.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 25 October 2019 - 12:27 PM
Saj vsak zase ve, koliko je izpostavljen soncu pa še to večina misli, da je dovolj obraz + roke. Sredi dneva je pa redko kdo zunaj.
Če vprašaš kakšnega internista, je tudi pri nas hudo pomanjkanje, sploh pri ljudeh s kroničnimi/avtoimunimi boleznimi, pri katerih je absorpcija nižja. 2000 IU naj bi lahko dnevno jemal vsak odrasel brez pregledovanje vrednosti v krvi, je pa seveda pametno vsake toliko preverit.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users