Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#5261 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 October 2011 - 09:25 PM

Ljudje, ki se s svojimi otroki ali pa otroki drugih pogovarjajo kot retardirana teleta in se poleg
še spakujejo. Prav zares ne vem, kdaj in predvsem ZAKAJ se je tako obnašanje začelo.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#5262 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 07 October 2011 - 10:13 PM

Ker se zdi tem malim to pač smešno. Sej ni tok težko razumet.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#5263 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86839 posts

Posted 07 October 2011 - 10:46 PM

Ni jim smešno, ljudje se z njimi tako pogovarjajo zato, ker mislijo, da so malo 'zaostali' (Boš papal? ipd.), z otroki naj bi se pogovarjali normalno.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5264 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 October 2011 - 10:53 PM

Se mi zdi, da se je to debilno spakovanje tudi že tako razširilo, da je normalno pogovarjanje z otrokom
že smatrano kot za preveč strogo, če ne že kar čudno! butl.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#5265 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27604 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 07 October 2011 - 11:46 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 7. 10. 2011 - 23:53) View Post

Se mi zdi, da se je to debilno spakovanje tudi že tako razširilo, da je normalno pogovarjanje z otrokom
že smatrano kot za preveč strogo, če ne že kar čudno! butl.gif

JA, OMG, to sem doživela ravno včeraj, pol sem pa bila okregana, ker sem z otrokom govorila normalno in ne z izrazi 'boš ninala, ajala, papala' itd. blink.gif

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#5266 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 October 2011 - 11:48 PM

Ja, treba se zliti z glupo množico, ker če si pameten in normalen, si čudak! woot.gif
  • 0

#5267 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 October 2011 - 08:12 AM

Z njimi se je potrebno pogovarjati normalno, če ne oni mislijo, da odrasli tako govorijo, in začnejo tudi sami tako govoriti. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5268 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27604 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 09 October 2011 - 11:12 AM

Sem ponovno ugotovila, kako zelo mi gre na živce to, ko se ljudje spremenijo, posebej, če ratajo kvazi gosposki, bruh all over. Dlje časa opažam, kako določeni znanci postajajo vedno bolj taki, tri znanke, ki so bile včasih bolj boge sorte, piflarke, ki so jih vsi čudno gledali, so naenkrat postale prave damice in skorajda glumijo neke angleške plemkinje. butl.gif

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#5269 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 October 2011 - 01:02 PM

QUOTE(Kinky @ 8. 10. 2011 - 9:12) View Post
Z njimi se je potrebno pogovarjati normalno, če ne oni mislijo, da odrasli tako govorijo, in začnejo tudi sami tako govoriti. smile.gif

Ja.

• 0

#5270 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18667 posts

Posted 09 October 2011 - 01:46 PM

Na živce mi gre pisanje SMSov in mailov šefu, ker imava v živo zelo sproščen odnos (tikanje, zajebancija itd.), smse piše vedno zelo uradno, meni pa zveni ful nesramno, če samo napišem npr. Dogovorila sem se s puncami. in potem dam ponavadi tega smajlija zraven smile.gif , ampak mi je pa tut to smotano. Haha biggrin.gif Pa zraven ugotavljam, da brez smajlijev sploh ne znam več pisat smsov, še zlasti kratkih, mi takoj zvenijo odrezavo.
  • 0

After all this time?

Always.

#5271 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26071 posts

Posted 09 October 2011 - 02:00 PM

QUOTE(Nincha @ 9. 10. 2011 - 14:46) View Post

Na živce mi gre pisanje SMSov in mailov šefu, ker imava v živo zelo sproščen odnos (tikanje, zajebancija itd.), smse piše vedno zelo uradno, meni pa zveni ful nesramno, če samo napišem npr. Dogovorila sem se s puncami. in potem dam ponavadi tega smajlija zraven smile.gif , ampak mi je pa tut to smotano. Haha biggrin.gif Pa zraven ugotavljam, da brez smajlijev sploh ne znam več pisat smsov, še zlasti kratkih, mi takoj zvenijo odrezavo.

JA!!! Jaz isto. In potem mi je blazno cudno, ko jih nekateri ne uporabljajo in si sploh ne morem zamislit zraven njihovega izraza ali dojemanja napisanega.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#5272 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 09 October 2011 - 09:38 PM

Ja, tudi jaz imam take probleme! laugh.gif Čeprav... jih namreč že preveč uporabljam, ampak če ne morem drugače! oops.gif biggrin.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#5273 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28085 posts

Posted 09 October 2011 - 10:53 PM

QUOTE(Jinadaze @ 7. 10. 2011 - 23:46) View Post

Ni jim smešno, ljudje se z njimi tako pogovarjajo zato, ker mislijo, da so malo 'zaostali' (Boš papal? ipd.), z otroki naj bi se pogovarjali normalno.

QUOTE(Kinky @ 8. 10. 2011 - 9:12) View Post

In tudi mene zanima, kdo je zacel to tradicijo? Zadnjic nekomu omenila, da tezko poslusam njegovo prigovarjanje malemu (ja, kot da je zaostal) in sem dobila zaprepaden/zacuden pogled ces "kaj pa delam narobe??". Folk sploh ne cuti vec, da njihove reakcije na dojencke niso na mestu.

Pa ha ha vceraj je P.a po trgovini lovil nek ponosni ocka. Na vsak nacin hotel navezati stik. lol1.gif P. samo sikal in bezal z vozickom med policami, sem skoraj crknila od smeha (ce bi mene lovila kaksna kuretina mi sicer ne bi bilo smesno).

QUOTE(Coco* @ 9. 10. 2011 - 12:12) View Post

so naenkrat postale prave damice in skorajda glumijo neke angleške plemkinje. butl.gif

Aha, pogost pojav pri bruckah, ki pridejo v veliko mesto. Saj jih mine cez cas. ;)

QUOTE(Anouk @ 9. 10. 2011 - 15:00) View Post

JA!!! Jaz isto. In potem mi je blazno cudno, ko jih nekateri ne uporabljajo in si sploh ne morem zamislit zraven njihovega izraza ali dojemanja napisanega.

+1
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5274 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86839 posts

Posted 09 October 2011 - 10:55 PM

QUOTE(_Planet_ @ 9. 10. 2011 - 23:53) View Post

Pa ha ha vceraj je P.a po trgovini lovil nek ponosni ocka. Na vsak nacin hotel navezati stik. lol1.gif P. samo sikal in bezal z vozickom med policami, sem skoraj crknila od smeha (ce bi mene lovila kaksna kuretina mi sicer ne bi bilo smesno).

lol1.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5275 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28085 posts

Posted 09 October 2011 - 10:59 PM

;)
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5276 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29998 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 October 2011 - 10:49 AM

vprašanja zakaj tok jem in da če nisem slučajno noseča in neka namigovanja na to. (pa še zmeri manj pojem v celem dnevu kot spraševalka. laugh.gif)
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#5277 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 10 October 2011 - 12:19 PM

Haha, a nisi enkrat jamrala da te sprašujejo, če si shujšala? Zdaj naj se pa zjasnijo! laugh.gif wink.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#5278 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29998 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 October 2011 - 12:25 PM

ja, sej. rolleyes.gif laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#5279 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5209 posts

Posted 10 October 2011 - 12:37 PM

Pospravljanje likalnika in likalne mize po končanem opravilu.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#5280 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27525 posts

Posted 10 October 2011 - 02:48 PM

Spogledovanje in zavijanje oči, ko me folk vidi na novem delovnem mestu. Bemti ja, nekateri so res fine riti, zame je pač vsako delo častno, poleg tega je še solidno plačano, spočito in sama svoj gospod sem. Ob takih trenutkih se spomnim zgodbe o očetu, materi, otroku in oslu, ni pomembno kdo osla jaha, vedno se ljudje zgražajo!!!
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users