Naju z B. je tamala kdaj zalotila k je še uletavala sploh na vikend jutra v spalnico , sva bila pod deko. Js sm si nekak nazaj dolgo majico navlekla pa je šla pol k men pod deko, da si je B. gate nataknil, pol je šla pa na njegovo stran, da sm si jih še jaz. Zdaj pa hvalabogu lahko v miru sproščeno sexam brez teh problemov. Tastarih pa nisem nikoli zalotila ali slišala. Morda je brat kdaj mene slišal v moji radoživi fazi, ne vem, nikoli ni nič rekel.

Posted 04 June 2025 - 02:20 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 04 June 2025 - 09:21 PM
Posted Yesterday, 04:55 AM
Enkrat je rekla, da ve, da sva naga pod deko, sicer ne. Je bilo pa fantoma tako nerodno vsakič, ko sva si dala lupčka - pa to ni bilo lizarjenje, ampak pač sva se poljubila. Mi je žal otrok, ker ne bodo imeli zdravega odnosa do spolnosti.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted Yesterday, 08:06 AM
Posted Yesterday, 08:13 AM
Jaz se pa še vedno režim ob misli na seks pod kovtrom.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted Yesterday, 08:15 AM
Ora, kako pa si vedela?
[Napoleon]
Posted Yesterday, 08:36 AM
jaz tudi po moje nisem niti enkrat v življenju pod kovtrom. Razen, če me je zeblo, sva tako začela, potem je pa kmalu vse letelo stran
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted Yesterday, 09:44 AM
Sej sexala nisva POD kovtrom, ampak sva se pokrila k so vrata škripala. Pač njegovi otroc na lajf niso bli pripravljeni, kaj šele na to, da njihov ati seksa in to ne z njihovo materjo, ampak tm eno.
Posted Yesterday, 09:52 AM
Sej sexala nisva POD kovtrom, ampak sva se pokrila k so vrata škripala. Pač njegovi otroc na lajf niso bli pripravljeni, kaj šele na to, da njihov ati seksa in to ne z njihovo materjo, ampak tm eno.
Ok, ta del pa razumem. Sva tudi midva že hitro kovter čez vrgla.
Pa ne vem, če je to pripravljenost na life ... ampak pač svojih staršev nočeš vidt v tem smislu, niti razmišljat. Kaj šele, če oba nista tvoja starša. Midva tudi zelo paziva na to.
Upam, da bodo moji otroci tudi tako obrzirni do mene, da mi ne bo treba vidt/slišat njunih rekreacij
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted Yesterday, 10:10 AM
Posted Yesterday, 11:03 AM
Mah, ne da se mi. Če niso znal niti potrkat, to ni bil moj problem, zdej pa zarad tega, ker so otroc nevzgojeni pa se js sigurno nisem odrekala intimnosti s partnerjem. No, hvalabogu se mi s tem ni treba več ukvarjat.
Posted Yesterday, 11:54 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users