Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#5221 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 June 2008 - 05:24 PM

QUOTE(crna @ 5. 6. 2008 - 18:17) View Post

^^Lahko pa da bi se zresnila po hitrem postopku wink.gif .

Možno, ampak mi tak scenarij niti ni všeč.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#5222 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 05 June 2008 - 05:40 PM

Ja, sej, to je to. ermm.gif Men i tudi ni, samo vem, da mi bo sekira v med padla, če dobim ponudbo za delo pri omenjenih letih.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#5223 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20001 posts

Posted 05 June 2008 - 06:21 PM

ZAKLAT BI SE ŠLA !!! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Ne morem bit takooo lena, kot ena zavaljena krava sedim na stolu, buljim v ekran in si živčno prepevam ob glasbi, ker vem, da bi se MORALA učiti! Če se že zdaj 2 meseca nisem, se moram vsaj zdaj še en teden mal podvizat. Vse si lahko s par ocenami zaserjem, krava ena! rolleyes.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#5224 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26149 posts

Posted 05 June 2008 - 06:25 PM

BEJŠ!
  • 0

#5225 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 05 June 2008 - 07:53 PM

QUOTE(DiLeMa @ 5. 6. 2008 - 18:01) View Post

Jaz bom šla v 1. letnik faksa z 22. leti. laugh.gif No, šla bom še stara 21, ampak bom potem čez dva meseca že 22. Sekiram se samo zaradi živcev, ki sem jih mami požrla v preteklosti, drugače pa ne obžalujem absolutamente ničesar. Sem glede marsičesa še ful otročja in vem, da ne bi mogla it nikakor na šiht pri 24ih. Tam pri ene 27 pa bi že šlo verjetno. tongue.gif

Sem se spomnila tudi na tebe, veš, samo te rajši nisem omenla. Ti si še na boljšem dry.gif Saj vem, da se to blesavo čuje, ampak jaz na čase doživljam napade tesnobe, ker si sama sebe tudi ne predstavljam, da bom teste doma popravljala in priprave cela živčna pisala pri 24ih rolleyes.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#5226 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 June 2008 - 08:00 PM

QUOTE(sade @ 5. 6. 2008 - 20:53) View Post

Sem se spomnila tudi na tebe, veš, samo te rajši nisem omenla.

Zakaj? A si misla, da bom jezna? tongue.gif wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#5227 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 05 June 2008 - 08:02 PM

Ja, sem mislila, da je to občutljiva tema za tebe. Da se slabo počutiš zaradi tega.
  • 0

#5228 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 05 June 2008 - 08:18 PM

sade, kdo pa pravi da morš it delat? Vpiši podiplomca. wink.gif
  • 0

#5229 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 June 2008 - 08:27 PM

QUOTE(sade @ 5. 6. 2008 - 21:02) View Post

Ja, sem mislila, da je to občutljiva tema za tebe. Da se slabo počutiš zaradi tega.

Sej lepo od tebe, da si uvidevna, marsikdo ni. Včasih je bla to zame ful občutljiva tema, ker se mi zdi, da sem ves čas bila tisti notranji boj - bila sem dovolj sposobna nardit gimnaziji z levo roko (če bi se pač normalno učila in sodelovala), ampak po drugi strani ni bilo v meni niti trohice želje oz. zanimanja za te stvari, glava je bla čisto drugje, želje tudi, nisem sploh videla poante v gimnaziji in celotnem sistemu, ki se mi zdi še vedno ogaben, preveč neoseben in popolnoma zgrešen. Tudi zato nisem marala govorit o teh stvareh, izogibala sem se takim pogovorom, večinoma sem postala ob takih vprašanjih razdražena, zadirčna in nesramna. Potem pa sem očitno dozorela oz. sem začutila željo po napredovanju, po tem, da se končno rešim te gimnazije in nekak spet zaživim na nek izobraževalno produktiven način. =) Vem, da če bi končala gimnazijo v roku, ne bi bla srečna študentka, ker se takrat študija nisem veselila, v bistvu me je odbijal in nisem imela želje se podat v to. Zdej me pa kar vleče v MB, končno čutim, da je to tisto, kar pač potrebujem in mi tudi ni več težko govorit o tistem, kar je bilo ali pa ni bilo. =)

Ko sem danes po dolgem času opazila, koliko prispevkov imam na forumu, sem se dobesedno zgrozila. Ampak ne morem pomagat, enostavno rada sem tle gor ...
  • 0

#5230 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17390 posts

Posted 05 June 2008 - 08:47 PM

BTK, mi te pa radi beremo wink.gif

Jaz bom tudi najbrž šele čez čas videla prednosti tega, da bom pri 22ih šele v drugem letniku. Trenutno mi je pa smotano pa iz vseh strani vsakodnevno letijo name vprašanja, očitki... cry.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#5231 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 05 June 2008 - 08:51 PM

QUOTE(Kalypso @ 5. 6. 2008 - 21:18) View Post

sade, kdo pa pravi da morš it delat? Vpiši podiplomca. wink.gif

laugh.gif Dober predlog!

Dilema, jaz sem se čist isto počutila v gimnaziji kot ti. Sovražila sem jo, dobesedno gabila se mi je. Najrajši bi takrat bila, če bi jo nekdo v luft spusto biggrin.gif To so bla moja najbolj mučna leta in ob enem najlepša, ker se mi je na polno dogajalo biggrin.gif Sem mela tudi popravnega, tak čudež, da jih nisem mela več. Samo sem imela očitno več nekega občutka obveze in sem se bolj pripravila k učenju kot ti. Pa ne mislim to v slabem smislu, ampak tak je očitno blo. Vse ob svojem času in očitno je zdaj za tebe idealen čas za študij. Meni osebno je na faxu 100 krat lažje, ker ni nekega posiljevanja z bednimi predmeti , ki mi ne grejo (mat, fiz, kem). Kaj te bolj vleče v MB? Zakaj?

• 0

#5232 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26149 posts

Posted 05 June 2008 - 08:56 PM

Veš kaj...ti si kasneje začela (al pa npr. DiLeMa), eni pa kasneje končajo. Padejo letnik, pavzirajo, podaljšajo absolventa, vmes dobijo štud. delo pa se jim zato še študij mal zavleče itd. Pa koliko je potem takšnih, ki nikoli ne končajo faksa, ker so se "narobe odločili". Vidve sta sedaj veliko bolj zreli in sem prepričana, da sta nekoliko lažje izbrali "pravi" študij.

Lej...jst sem stara 24 (no, skor 25) in končujem faks. Mi je zgodaj ja...še posebej v primerjavi z bratom, ki bo 29 pa še zmeri nima končanga faksa, al pa v primerjavi s teto, ki bo stara 35, pa ji manjka samo še en kolokvij in diploma (in to že nekaj let). Samo jst sem taka..."ustaljena" oseba. Nimam neke blazne želje po žuranju, študentskih letih, potovanjih itd.

Overall - v povprečju bosta isto stari kot marsikateri drugi, ki končajo faks (torej 26,27) tko da se nimata kej za sekirat.

Sade, ti kar padi letnik (jaz sem ga zanalašč - bi šla lahko na zagovor enga predmeta pa nisem šla. Sem leto izkoristla, da sem diplomo vmes nardila biggrin.gif). Fantu pa razloži, da se časi spreminjajo in da ni več tista "era", ko so ženske rojevale pri rosnih 22 in se ustalile v rutino družinskega življenja.

• 0

#5233 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20001 posts

Posted 05 June 2008 - 09:06 PM

Očita bi zadavila ermm.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#5234 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 June 2008 - 09:16 PM

QUOTE(sade @ 5. 6. 2008 - 21:51) View Post

Kaj te bolj vleče v MB? Zakaj?

Ma ne sej konec koncev LJ ali MB, don't matter, glavno da grem študirat. Samo pač v MB so nižje omejitve, pa najboljšo prijateljico imam tam, pa tko ... ne vem. Ceneje je, pa MB mi je v splošnem bolj simpatičen. Zdej skos psihiram kaj bo, če ne nardim v prvem mature. Pa ne da mi je šlo zanič, ampak enostavno tak me je strah, da bi se karkoli zapletlo. Do konca se psihiram zadnji mesec, do takrak ko dobimo rezultate, bom jaz v umobolnici.

• 0

#5235 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 06 June 2008 - 12:34 AM

k zobarju bi mogla... IPB Image in to čim prej, da mi ne uidejo na dopuste!! IPB Image
  • 0

#5236 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 06 June 2008 - 06:47 AM

Kaki bedak sem, zdaj raje po internetu bluzim kot da bi ponavljala. oops.gif
  • 0

#5237 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26149 posts

Posted 06 June 2008 - 06:55 AM

Kalypso jst sem ista.....pa neki moram še predelat...pa še v Lj se moram odpelat...matr sem gnoj
  • 0

#5238 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 06 June 2008 - 07:01 AM

Me three, tako se mi nič ne da da to ni res. Pa še nekaj se morem naučit kr ne znam. Lol.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#5239 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26149 posts

Posted 06 June 2008 - 07:03 AM

ma dej jst si rastlin sploh pogledala nisem....sej si bom na plonkič napisala par hipotez...krneki :S
  • 0

#5240 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 06 June 2008 - 07:16 AM

Jst berem zdej neke članke, ma to nič ne ostane v glavi laugh.gif Joj, upam, da bojo usmiljeni z mano.
Čeprav to bi bla živa neumnost, jst sm celo leto vsak teden pisala teste, šla na vse kolokvije, pisala vse nad 8, in da zdej padem izpit kr ne znam enega neumnega članka, ki ga mimogrede nismo niti omenili in sm zvedla da ga morem znat učiraj od prijaznih 2. letnikov.

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users