Spovednica
Posted 04 June 2008 - 10:57 AM
Posted 04 June 2008 - 04:00 PM

Posted 04 June 2008 - 07:43 PM

Posted 04 June 2008 - 07:59 PM

člank sm po nekaj malega pregovarjanja z urednikom tut spravili na skupno pot... tut fotke so prišle pravi čas.
kolegica za Berlin pa je nekaj dni nazaj odpovedala, češ da ji tako pravi njena intuicija. je pa med vrsticami čez neki dni povedla, da ne mara "skupinskega dela" oz nekega prilagajanja pa da ni samo od sebe odvisna ampak je to za njo ful velik pritisk, da more za vsako reč se dogovarjat...
no ja, mogoče res bolj pametno. ker nobenemu ni blo v interesu, da se pa gori kregamo! to bi bila res najslabša možnost. itak ji bo še žal

Posted 04 June 2008 - 09:31 PM

Posted 04 June 2008 - 11:07 PM
Ignorirala želje nekoga danes, ja no, sej ne morem bit miss i'll do whatever you want anytime you want it. Pol se pa muli neki..

Pa ja. Js sem tud eno svetovno bitje. Žleht pa smotano pa malce lenuško (ker nisem delala sproti..) in me zdejle tepe na hard. Pa smotana ker neki brkljam s čustvi, jet again, ker se silim v neki, kar mi ne paše, tist kar bi mi blo pa ok pa bledi..

Jutri pa s podočnjaki do brade, tako kot danes..
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 05 June 2008 - 08:29 AM

Prokleta lažnivka!!

Pa še ena čist druga tema:
Na živce mi gre fant, ki nekaj pritiska na mene glede študija. Čes, da naj ga hitro dokončam, grem v službo, začnem gnare nosit k bajti

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 05 June 2008 - 08:58 AM

Izpovedujem se, da sm bla na učerjšnm obiksu doma mal brezvoljna, sj mami tud, tko, da sm sama zase v kuhni gledala tv, in zravn non stop jedla, od tkrt pa vse do dons še mi je taaako zeeelo slabo ker sm jedla preveč stvari in preveč različnih da se mi je kr kislina dvigvala, fuj.
Več bi se mogla učit kot se učim.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 05 June 2008 - 11:18 AM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 05 June 2008 - 04:24 PM

Posted 05 June 2008 - 04:45 PM

Spovedujem se, ker se učim, kot nikdar nihče. Preberem en stavek, pa začnem na tv zijat al pa rač. Pa spet. Krneki.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 05 June 2008 - 04:47 PM

kva je, a? saj sem se spovedala, mi bo dal far kokakolo pa hamburger.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 05 June 2008 - 04:49 PM
Posted 05 June 2008 - 04:54 PM

Malo me je presenetilo, to je vse. Po drugi strani pa si to ti - me nič ne more presenetiti na tem področju.

Da, spoved izpere vse grehe.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 05 June 2008 - 04:57 PM
Malo me je presenetilo, to je vse. Po drugi strani pa si to ti - me nič ne more presenetiti na tem področju.

Da, spoved izpere vse grehe.

kriva vera!

Posted 05 June 2008 - 04:58 PM

ratala odvisna od balzen kukijev z mlečno čokolado ....

Posted 05 June 2008 - 05:01 PM
Po eni strani sem prav fauš prijatlci, ki je isto stara kot jaz in je zdaj komaj v prvem letniku

Jaz bom šla v 1. letnik faksa z 22. leti.

Posted 05 June 2008 - 05:17 PM

Jaz tudi špekuliram da če mi ne bo zneslo narest tega letnika, si bom prav z veseljem vzela eno leto na off

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 05 June 2008 - 05:19 PM

Pizda sem jezna. Itak se sploh nisem mogla zbrano učit,učila sem se neki na pol.izpit bi rešila,če bi sedela nekje zadaj in lhako plonkala.Grem še enrkat 26.6....Takrat bom sigurno znala. Poleg tega sem bila živčna in razpizdena že samo zato,ker bi morala biti ob tem času na koncertu od bon jovija. PIZDA.

Zdaj se učim za ustni za matematiko,kar imam 12.6. Potem pa še 4 dni drkanja na polno za kolokvij 16.6. I tako dalje do 27.6...
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users