Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5463 replies to this topic

#5201 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23490 posts

Posted 14 May 2025 - 10:04 AM

Jaz si mislim, da gre marsikomu v zdravniških vrstah od tudi na živce, ker si je tako lepo postlal in mu je uspelo s svojimi knjigami, TV oddajo... Jaz sem ga malo spremljala, ko je imel IG profil ministry for wtf, zdaj pa me ne gane več. Nisem brala njegovih knjig, oddaje tudi še nisem nikoli gledala.

Se pa tudi jaz vprašam podobno kot Kami, kako enim rata sto nekih projektov hkrati. Ampak si mislim, da nekje se mora vse to poznat. Ali so preutrujeni, odsotni od doma, družine....

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#5202 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28067 posts

Posted 14 May 2025 - 10:48 AM

Meni je tudi bil všeč njegov ministry for wtf, potem sem ga pa nehala spremljati.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5203 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19482 posts

Posted 22 May 2025 - 03:12 PM

Slučajno sem videla, da Jernej Ogrin prodaja paket 3 kuhinjskih krp za 50€ 😂😂😂😂😂
  • 0

#5204 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17549 posts

Posted 22 May 2025 - 03:35 PM

Haha, vsi so prtegnjeni 😂 Sicer jih Jagababa, ki jima jih tiska, za isti denar prodaja. So vsaj estetsko bolj prijetne za oko.
Razlaga pa, da te srat. Skoraj dobrodelna odlocitev, nic zasluzka 😂
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#5205 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14307 posts

Posted 22 May 2025 - 04:02 PM

Od Jagababe lan je za en drek
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#5206 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17549 posts

Posted 22 May 2025 - 04:27 PM

Haha, dobr, da vem. Obcasno pogledam, ker so tu lokalni, ampak mi je vedno predrago.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#5207 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12133 posts

Posted 22 May 2025 - 04:41 PM

A res Frcica, hvala za info. Meni je drugace vsec ta stil...
  • 0

#5208 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86799 posts

Posted 22 May 2025 - 04:57 PM

Jaz stekam, zakaj je tako visoka cena, ampak kupila jih pa pac ne bi.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5209 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14307 posts

Posted 22 May 2025 - 05:47 PM

A res Frcica, hvala za info. Meni je drugace vsec ta stil...

Sej, meni tudi.
Sem reklamirala, dobila novo, isti smorn. Kr trga se.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#5210 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17260 posts

Posted 02 June 2025 - 09:01 AM

Haha mami mi je poslala hanine storije.
Tocn res.
Karnaenkrat se zvecer vec ne seksa. Skorajda ne. Ker model luta naokrog do 22. Ker on hodi nazaj dol, si mazat bepanthen na usesa. Ali pa povedat kaj je prebral v knjigi. Ali pa je pozabil kozarec in rabi vodo.
Res, obdobje z najvec casa je ko koncno spijo in gredo ob normalni uri spat. Ko so najstniki je konec. To sva midva ugotovila 2 tedna nazaj, ko sva ugotovila da letos poleti pred 22 ne bo sel spat. Jaz pa ne po 22.30.
Je rekel M ka zdaj bom cock blockan do 18 leta :lol:
Ne lubcek, bos se mogu prilagodit pa namest da malico prezivis pred racunalnikom jo bos kje drugje.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#5211 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86799 posts

Posted 02 June 2025 - 09:12 AM

Haha, o tem jaz veckrat razmisljam. :D Meni je bilo glede tega najboljse do takrat, ko je spal popoldne. Pa ravno to sem zadnjic napisala, cez par let bi tocno vedel, kaj slisi, na sreco spi kot top.
  • 0

― V. Van Gogh

#5212 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24830 posts

Posted 02 June 2025 - 09:29 AM

Si sploh ne znam predstavljat kako to res opraviš, ko so starejši. Ko sta mulca z nama na barki na dopustu, sva mrzla. V normalnem življenju imava pač en teden on, drugi teden off. Če bi skupaj živeli, se mi sanja ne.

Jaz sem ta vikend sineta klicala, če je še na krožku, da sva šla lahko čez dan k meni domov na rekreacijo. Drugače bi šla pač k njemu. Imava to možnost. Se je pa režal, da preverjam, kot kakšna najstnica, kdaj staršev ne bo doma   :lol1:

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#5213 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17260 posts

Posted 02 June 2025 - 09:29 AM

Ja haha pa zdej bo dva meseca se skoz doma tko da se dopoldansko odpade :lol:
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#5214 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19482 posts

Posted 02 June 2025 - 09:33 AM

Sej se navadiš, da tiho seksaš, a ne gre to? :) Pač ja, ne moreš si pa vedno dat duška. 

• 0

#5215 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17260 posts

Posted 02 June 2025 - 09:40 AM

Midva ne hodiva spat skupaj niti nikoli ne seksava v spalnici - plus zdej nimava skupne.Pa kaj bos tiho seksal ce se ti mulc sprehaja po bajti sploh ne mores :lol:
Model se šeta naokrog, hodi scat, vse zivo no....al pa je zobe pozabil umit.....to niso zaspani vec ob 21 ce vstanejo ob 7. On pred 22 ne zaspi. Redko. Zdej poleti ko je dolg dan pa sploh ne.
  • 0

#5216 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24830 posts

Posted 02 June 2025 - 09:52 AM

jaz imam tako, da sine je večerni tip človeka, gospodična pa jutranji. En zaspi za mano, en se zbuja pred mano. 

K sreči se mi ni treba s tem ukvarjat in iskat rešitev, ampak razen, ko sta oba na dejavnostih, si drugače res težko predstavljam, da bi bila lahko sproščena. Očitno bi imela sredo od 17 - 18 zabukirano za zmenke, ostalo pa po klopcah ali avtih, kot včasih  :evilgrin: 

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#5217 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17143 posts

Posted 02 June 2025 - 09:56 AM

Kaj pa pol zgodaj zjutraj? :)

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#5218 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26067 posts

Posted 02 June 2025 - 10:01 AM

Meni bi zgodaj zjutraj tudi pasalo, ampak moj zal ni jutranji tip (punci pa na žalost ja :'D). Malo me nervira, da nimava ključavnice na vratih. Pač tudi če slučajno kaj slišita oz. ostaneta pred zaprtimi vrati in povežeta pike, še vedno ne rabita videt akcije. Sploh zdaj, ko bo poletje, pa bodo odeje manj aktualne. Bo malo za razmislit.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#5219 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17260 posts

Posted 02 June 2025 - 10:03 AM

Moj spi do osmih al pa do sedmih. Do takrat sem jaz ze 1 ali 2 uri pokonci. Spat pa hodi ob 00.
  • 0

#5220 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86799 posts

Posted 02 June 2025 - 10:04 AM

Seksata pod odejo? :ph34r: 

Jaz tudi nisem za jutranji seks, poleg tega mož vstaja že ok. 6ih. No way in hell.

• 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users