Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10412 replies to this topic

#5201 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30172 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 03 September 2011 - 05:21 PM

men se tle zdi 'problematična' uporaba izrazov pod nivojem - to, da je nekdo drugačen od nekoga drugega, še ne pomeni, da je avtomatično pod nivojem.

aja, na živce mi gre pokroviteljstvo, fcuk, kr ošpice fašem. down.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#5202 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 03 September 2011 - 08:56 PM

QUOTE(Immortelle @ 2. 9. 2011 - 16:06) View Post

Ko mamice svoje dojenčke poimenujejo z besedo "babika". bruh.gif

Joooj, meni tudi!
Moji dve sestrični imata zdaj obe punčke. Ena eno, druga dve in veeedno rečejo " me babe" bomo prišle na bisk" ali pa se meni s frocom pa reče " kaka baba si že" al nekaj podobnega. rolleyes.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#5203 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28686 posts

Posted 04 September 2011 - 12:49 PM

QUOTE(Špela @ 3. 9. 2011 - 18:21) View Post

men se tle zdi 'problematična' uporaba izrazov pod nivojem - to, da je nekdo drugačen od nekoga drugega, še ne pomeni, da je avtomatično pod nivojem.

Aha.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5204 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46308 posts

Posted 05 September 2011 - 05:42 PM

- nesprejemanje drugačnosti, drugačne miselnosti in mnenj.
- komarji in muhe
  • 0

#5205 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 September 2011 - 08:00 PM

TOP, TOP, TOP, vse je TOP, ni več nians, ni več pridevnikov, vse je TOP. pinch.gif AJEBES.jpg
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5206 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30172 posts

Posted 05 September 2011 - 08:12 PM

ja, in to z VELIKIMI TISKANIMI! laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#5207 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15357 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 05 September 2011 - 08:35 PM

Na zivce mi gre nepotrebno dlakocepljenje.

Na zivce mi gre ne-pristajanje na kompromise in nezmoznost popuscanja in 'letting go' slap.gif Get over it, ne more bit vse perfektno!

Na zivce mi gredo tudi hudi izpadi zaradi domnevnih nepravilnosti in nezadovoljstva. Jebemti, a si v vrtcu, in si dobil korenckovo kasico namesto jabolcne in se moras zdaj cmerit na ves glas!?

Na zivce mi gre, da mene spravi iz tira, ko nekoga drugega neka banalna malenkost spravi iz tira. Ce ti kaj ne pase, zadrzi zase, ne pa se mene obremenjevat s tem!!!

Jebenomast, da bom nekoga okrog uses enkrat, no! Ce sem jaz kdaj taka, naj me prosim en v glavo ustreli.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#5208 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18669 posts

Posted 05 September 2011 - 09:28 PM

Hir aj kam, hir aj gou. whistling.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#5209 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15357 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 05 September 2011 - 09:43 PM

Kaj je bilo, a sem zdaj jaz ta cmera, ki ji nikol nic ne pase al kaj? Res nikoli ne vem v takih situacijah, a sem jaz cudna ali tisti nekdo drug, ki mu nekaj ne pase, a sem jaz res tak velik pasivnez, ki se mu ne ljubi zbunit, ali je preprosto moj delez sodobnega bojevnika presel tja na drugo stran, ven iz mene. smile.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#5210 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23731 posts

Posted 05 September 2011 - 10:01 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 2. 9. 2011 - 17:59) View Post

To je res, samo problem je, da so stvari nasplošno res predrage. To pa zato, ker je shit predrag, potem pa
je kvaliteta res že smešno draga.

Točno tako.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#5211 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28686 posts

Posted 06 September 2011 - 12:10 AM

QUOTE(Olivija @ 5. 9. 2011 - 22:43) View Post

Kaj je bilo, a sem zdaj jaz ta cmera, ki ji nikol nic ne pase al kaj? Res nikoli ne vem v takih situacijah, a sem jaz cudna ali tisti nekdo drug, ki mu nekaj ne pase, a sem jaz res tak velik pasivnez, ki se mu ne ljubi zbunit, ali je preprosto moj delez sodobnega bojevnika presel tja na drugo stran, ven iz mene. smile.gif

Ma tudi mene motijo zadeve, ki si jih navedla, imam kolegico, ki kar naprej vrti jezik in se zapleta v konflikte, ces, ce ne bom jaz opomnila na nepravilnosti, kdo bo. Po svoje se strinjam z njo, po drugi strani me pa nervira in ji kdaj omenim, ce ne more preziveti enega dneva, ne da bi grizla vse okoli sebe.

Sama sem dvojna osebnost, kar se nerganja tice - ce je poleg mene TOP : )))) nergac, sem najbolj tolerantno bitje na svetu. Ce je poleg mene nekdo umirjen, tezacim na obroke do onemoglosti. :E Obe reakciji sta podzavestni (nerganja sem se pomoje navzela od fotra :E), ob nergacu sem pa mirna, ker vidim, kako hudo je, ce je nekdo taksen.

• 0

#5212 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30172 posts

Posted 06 September 2011 - 07:24 AM

Planet, hvala za TOP nergača, se že zjutri režim! thumbup.gif
  • 0

#5213 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 06 September 2011 - 08:03 AM

QUOTE(Ana @ 1. 9. 2011 - 20:29) View Post

Danes sem v centru vidla milijon smotanih fazank, ki so okoli laufale cela popisane. Wau, kake popisane frajerke ... rolleyes.gif Na živce so mi šle laugh.gif .

Jaz sem jih veselo opazovala po City Parku laugh.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#5214 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 06 September 2011 - 08:21 AM

Na živce mi gre, da so ljudje takšni, da ne znajo sprejemati mnenja nekoga drugega in se potem na vse kriplje trudijo, da bi te prepričali v svoj prav.

Jaz recimo verjamem neko stvar, za katero je večina ljudi že slišala, ampak si (po mojem mnenju) nočejo priznati, da je to mogoče in da se to dogaja. Ok. Me ne moti. Jaz nikogar ne silim, da mora verjeti, kar verjamem jaz. Ampak pričakujem tudi, da me potem pustijo pri miru in me ne poskušajo prepričati, da sem jaz tista, ki se motim! down.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#5215 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 06 September 2011 - 10:20 AM

QUOTE(Kinky @ 5. 9. 2011 - 21:00) View Post

TOP, TOP, TOP, vse je TOP, ni več nians, ni več pridevnikov, vse je TOP. pinch.gif AJEBES.jpg

Jaaa!!! wacko.gif yucky.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#5216 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27914 posts

Posted 06 September 2011 - 10:36 AM

QUOTE(Immortelle @ 6. 9. 2011 - 9:21) View Post

Na živce mi gre, da so ljudje takšni, da ne znajo sprejemati mnenja nekoga drugega in se potem na vse kriplje trudijo, da bi te prepričali v svoj prav.

Jaz recimo verjamem neko stvar, za katero je večina ljudi že slišala, ampak si (po mojem mnenju) nočejo priznati, da je to mogoče in da se to dogaja. Ok. Me ne moti. Jaz nikogar ne silim, da mora verjeti, kar verjamem jaz. Ampak pričakujem tudi, da me potem pustijo pri miru in me ne poskušajo prepričati, da sem jaz tista, ki se motim! down.gif

Kaj pa? laugh.gif

• 0

#5217 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 06 September 2011 - 10:56 AM

Ne povem. ph34r.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#5218 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28686 posts

Posted 07 September 2011 - 12:09 AM

QUOTE(Špela @ 6. 9. 2011 - 8:24) View Post

Planet, hvala za TOP nergača, se že zjutri režim! thumbup.gif

: D
  • 0

#5219 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 07 September 2011 - 10:49 AM

Na živce mi gre od sestrične fant, ker mu je ful težko me spotoma pobrat v Celju, da bi se z njim peljala na Ptuj. Samo iz avtoceste bi moral zavit, jaz pa bi ga čakala takoj zraven na bencinski. Ampak nee, to je fuul ovinek in on bo sigurno za 10€ več bencina zatanko rolleyes.gif . Škrt. Jaz pa sem njim lahko deco čuvala pa filme pekla, ne? mad.gif Če pa se bo že slučajno žrtvoval pa mi bo toto gromozansko uslugo še pol leto pod nos meto. Eh, najrajši bi šla kar na vlak...
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#5220 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17870 posts

Posted 07 September 2011 - 05:45 PM

^Mhm, da je enemu folku vse tako odveč postoriti, ko pa želijo kaj od tebe, pa pričakujejo, da boš šel na kolena.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users