ja to je drugo, da ji oče manjka. Saj ni nujno, da tega ne bi napisala, če bi živeli skupaj.
Mhm. Sej če bi oče cele dneve delal in hodil domov samo spat, ne bi bilo kaj dosti drugače.
Posted 29 April 2025 - 03:19 PM
ja to je drugo, da ji oče manjka. Saj ni nujno, da tega ne bi napisala, če bi živeli skupaj.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 30 April 2025 - 04:42 PM
Verjetno ona res misli na to, da so vsi 4 skupaj, glede na to, kaj je Adrijana odpisala zraven. Ne vem pa, zakaj naj bi bili odgovori drugih otrok žalostni. Če so napisali, da je za njih sreča to, da jih starši objamejo, da se kdo igra z njimi, to še ne pomeni, da jim tega manjka.@adrijana
IMG_9146.jpeg
Tole je pa prav zalostno. Sploh ko preberes vse ostale odgovore otrok.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 30 April 2025 - 06:43 PM
Posted 01 May 2025 - 12:02 PM
Mhm. Sej če bi oče cele dneve delal in hodil domov samo spat, ne bi bilo kaj dosti drugače.
Posted 01 May 2025 - 12:25 PM
Narobe si razumela. Ostali odgovori otrok niso zalostni, so cist normalni za to starost. Zalosten mi je odgovor A. hcere, ker ji sreca predstavlja nekaj kar je vecini ostalih otrok samoumevno.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 01 May 2025 - 12:34 PM
Naša ima zdaj počitnice in to zanjo pomeni, da je lahko skoz doma ali s svojimi prijatelji zunaj, pa da gre mal bolj pozno spat :-)
Posted 02 May 2025 - 08:34 PM
Instagram mi je vrgel ven Slomemija, umiram ob gledanju storyjev, ful mi je smešno.
Posted Today, 08:48 AM
Posted Today, 08:55 AM
A tiktoka pa še nisi izbrisala?
Posted Today, 10:38 AM
0 members, 0 guests, 1 anonymous users