Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#501 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 January 2006 - 03:02 PM

Moisture Maniac šampon je brezvezen, mislim je okej za normalne lase, za suhe ali barvane pa ne najbolj ... je na sploh eden najslabših Tigi šamponov, čisto nič posebnega ni. Sexed Up kolekcije in Thickening regeneratorja pa nisem probala, imam itak preveč volumna že naravno.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#502 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 14 January 2006 - 03:09 PM

[quote="DiLeMa"]Moisture Maniac šampon je brezvezen, mislim je okej za normalne lase, za suhe ali barvane pa ne najbolj ... je na sploh eden najslabših Tigi šamponov, čisto nič posebnega ni.
blink.gif Not fair! Itak mam bl mastnejše lase, sm pa mislila da jih mogoče navlaži po dolžini, kjer SO suhi, ne lasišču. No, ja vsaj keša nam stran vrgla-hvala za info!
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#503 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 January 2006 - 03:12 PM

Črna če imaš mastne lase, potem kar vzemi Moisture Maniac ker ne vsebuje olj ... je zato sicer manj negovalen, ampak kakšen drug bolj hranljiv šampon kot je recimo Oatmeal & Honey bi ti znal zmastit lase, ker je poln negovalnih olj.

Če imaš mastno lasišče ampak suhe lase, ti priporočam da vzameš Moisture Maniac šampon, za regenerator pa vzemi Oatmeal & Honey in ga ne nanašaj na lasišče ... je super ta zadeva, ful popravi lase.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#504 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 14 January 2006 - 04:11 PM

DiLeMa - je ful ´muss´ da se sampon Oatmeal & Honey z regeneratorjem skup uporablja?
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#505 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 January 2006 - 04:15 PM

Neee, itak da ni! To velja za kozmetiko na sploh ... zadeve se lahko kombinirajo, iz vsake kolekcije vzameš tisto, kar ti najbolj ustreza ... tako je najboljše! wink.gif
  • 0

#506 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 14 January 2006 - 04:29 PM

ja..samo tota kombinacija je skoraj da najboljse.. biggrin.gif damn.
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#507 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 18 January 2006 - 05:04 PM

DiLeMa zakaj bi bila kolekcija M manic brezvezna?Ti je vec ne uporabljas?Menda si bila na zacetku ful zadovoljna in baje ful fajn disi itd..?Jaz sem si jo kupla zdajle + Spritz& Shine al kaj je..in me zanima kak bo;) In ko koncam s tem si kupim O&H kolekcijo.Baje je za pomlad boljsa..

Ima kdo tole kolegcijo Moisture Maniac al kaj je.. biggrin.gif?
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
user posted image

#508 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 18 January 2006 - 05:14 PM

Verjetno po sestavinah ni najboljša. Pa tud ta Spritz&Shine ni v redu, ker ima alkohol. Veliko boljša je krema Smooth&Shine.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#509 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 18 January 2006 - 05:16 PM

Ja pa Bemti!(pardon).Zapravla sem denar za bzw?Pa boljse je da vrnem te in si nabavim tisto drugo...hjooooj!!!! Pa ne morem nazaj nimam racuna pa se sami moski so tam me bodo se sam postrani gledli kak me bo sram :(Kaj naj?!

Glede kreme so i rekli da pricesko utrdi bolj..zato so rekli naj sprej vzamem evil.gif
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
user posted image

#510 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 18 January 2006 - 05:28 PM

Ej pojdi nazaj in probi zamenjat. Namest tega šampona pa balzama pa vzemi kolekcijo Self Absorbed. Krema S&S je pa po sestavinah precej boljša od sprejčka. Dej reci jim, da si se zmotila, da si kupvala za sestro al pa kej. Pa če ti lahko zamenjajo.

Drugač pa tud ta M. Maniac ni tako slaba stvar, sam ni pa nič posebnega.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#511 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 18 January 2006 - 05:42 PM

Mah sem ze rekla da je sam za mene sad.gif Bom jutr sla nazaj in rekla da sem se menla z kolegico in bi prvo rajse O&H probala in sprejcka bi za kremco zamenjala in hvala za pomoc blabla..pa upam da bodo vrnili.Nisem nic odpirala in probala :/ jizs!
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
user posted image

#512 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 January 2006 - 06:00 PM

QUOTE(lala)
DiLeMa zakaj bi bila kolekcija M manic brezvezna?Ti je vec ne uporabljas?Menda si bila na zacetku ful zadovoljna in baje ful fajn disi itd..?Jaz sem si jo kupla zdajle + Spritz& Shine al kaj je..in me zanima kak bo;) In ko koncam s tem si kupim O&H kolekcijo.Baje je za pomlad boljsa..

Ima kdo tole kolegcijo Moisture Maniac al kaj je.. biggrin.gif?

Ja, res si ga usrala ... Sprizt & Shine je ena strahotno povprečna zadeva, celo s slabim alkoholom, medtem ko je kremica Smooth & Shine zelo, zelo fajn. Aja pa ta krema NE utrdi las ... meni jo je dala frizerka na lase preden me je fenala in sem imela potem neverjetno mehke laske, čisto nič obtežene ali trde, ampak svilnate in zelo svetleče. Pojdi zamenjat, reci da nisi niti sprobala ker ti je kolegica povedala, da ima sama kremo in je bolj zadovoljna ... zihr ti bodo zamenjali, sej se te bodo spomnili. Ampak pojdi zamenjat kar jutri, ne zavlačevat, pa naj te ne bo nič sram!

Jaz nisem nikoli imela kolekcije Moisture Maniac, ampak sem imela Self Absorbed, oziroma Multiviti, kot jo nekateri imenujejo.

In mi je super ta Self Absorbed, vonj ima po neki mešanici mandarin in vanilije oz. malo spominja na Multi Solo, lasje še dva dni za ponoret dišijo in FUL so mehki. Šampon in balzam vsebujeta tudi polno vitaminov. Pa še ta kolekcija je od vseh najbolj poceni (nimam pojma zakaj, ker je res dobra) in staneta šampon in balzam vsak 2k.

Moisture Maniac kolekcija je pa nekako povprečno vlažilna, nič posebnega ... brez vitaminov in česarkoli drugega. Tko no ... gre za nežno zadevo in še vedno je nadpovprečne kvalitete, je pa vseeno najslabša od vseh Tigijevih kolekcij.
  • 0

#513 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 18 January 2006 - 06:16 PM

Kaj pa je boljse med Self absurde in O&H?Katero naj vzamem?Ma jaz grem vse zamenjat ..saj dam jaz denar ne pa Julij cezar al pa oni.. smile.gif
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
user posted image

#514 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 January 2006 - 06:19 PM

Kaj vse si si sploh kupila ti zdej? Pa povej mi kakšen tip las imaš ... se ti hitro zmastijo in tko naprej ...
  • 0

#515 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 18 January 2006 - 06:22 PM

Vsaki drugi dan ali tretji umivam k so mastne.Konjice so tanke suhe ceprav sem se postrigla pred tednom al kdaj je to bilo..Rastejo zelo pocasi in so nikakvi.Brez leska brez nicesar.Visijo pac in to je to.
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
user posted image

#516 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 January 2006 - 06:29 PM

Lala ... sej ne vem kaj bi ti rekla. Oatmeal & Honey kolekcija je za mene nekaj najboljšega, dobesedno po božje jo častim, ker mi je naredila iz las čudež.

Vendar pa šampon in regenerator vsebujeta ogromno naravnih olj, ki so izvrstna za nego las, vendar pa bi znala biti problematična pri mastnem lasišču, ker še dodatno mastijo. Jaz ima suhe lase in normalno lasišče in se mi ob uporabi Oatmeal & Honey lasje nič bolj ne mastijo ... lahko pa da tebi bi se, ker imaš že itak bolj mastne. Ni pa nujno, da se ti bodo bolj mastili ... tega ne moreš vedet, če ne sprobaš.

Jaz ti predlagam, da vzameš šampon Self Absorbed ker ne vsebuje olj, ima pa veliko vitaminov, potem pa ga kombiniraj z regeneratorjem Oatmeal & Honey, ki ti bo garantirano spravil v red tiste suhe konice.

Lahko pa vzameš tudi šampon Oatmeal & Honey če želiš, ampak če ti bo slučajno malo bolj mastil, boš pač morala prat lase vsaj drugi dan.

Aja pa če imaš mastno lasišče, lase vedno umivaj s hladno oziroma mlačno vodo, nikoli s toplo, ker topla voda (pa tudi sišenje z vročim fenom) spodbuja delovanje žlez lojnic.

Pa glej da vedno ko nanašaš regenerator, lase (sploh konice) prej res dobro ožmi in osuši z brisačo, ker bodo na tak način vsrkali več regeneratorja (ne bodo tako napolnjeni z vodo).
  • 0

#517 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 18 January 2006 - 06:32 PM

E, jst am podobne kot ti, tak da so me zdej sama ušesa. ...Oz. oči laugh.gif
Sm razmišljala da bi kupila kšn fajn šampon za "razmaščevanje" lasišča, pa kaki negovalni balzam, ki bi povečal volumen las + kšn serum za špice (to pa že itak mam in je uredu - sm bla pred novim letom pr frizerki in me je ful pohvalila da se mi v ene 4ih mescih niso skor nč scepl).
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#518 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 January 2006 - 06:41 PM

Črna ... balzam za lase ti garantirano ne bo povečal volumna, niti tisti Tigijev niti katerikoli drug, ker je balzam nekaj kar se spere in ni nobene osnove, da bi lahko dajal lasem potem kakšen opazen volumen ... žal.

Tisti šampon za razmaščevanje pa tud ni dobra ideja ... taki šamponi so samo bolj agresivni in dražijo lasišče in lojnice, ki se potem po možnosti branijo s tem, da proizvajajo še več maščobe. Tisti, ki imate bolj mastne lase se tega pomoje ne boste nikoli rešili ... so že na enem drugem forumu po dolgi debati ugotovili, da vam ne preostane nič druga, kot pogosto pranje z nežnimi (!!!) šamponi.

Aja pa zanima me kter fluid za špice imaš to.
  • 0

#519 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 18 January 2006 - 06:47 PM

Damn, jst pa moja glava! Sej ni tok panike, jih znam ukrotit, sam malo več volumna bi blo kr fajn.

Za špice pa tale stvarca:
SWISS O PAR Haarspitzen Fluid (z izvlečkom propolisa) 50 ml - kupila v Millerju, dost poceni, mislm da se jo dobi tudi v DMu (kokr se spomnem)
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#520 kimi6

kimi6

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 19 January 2006 - 11:55 AM

Jaz sem pa nova na tem forrumu in vidim, da vsi hvalite izdelke Tigi, sej je zlo vredu ampak meni osebno so bolš od Kerastesse, še posebno njihove maske za lase. Ti naredijo božanske lase.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users