TIGI
Posted 14 January 2006 - 03:02 PM
Posted 14 January 2006 - 03:09 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 14 January 2006 - 03:12 PM
Če imaš mastno lasišče ampak suhe lase, ti priporočam da vzameš Moisture Maniac šampon, za regenerator pa vzemi Oatmeal & Honey in ga ne nanašaj na lasišče ... je super ta zadeva, ful popravi lase.
Posted 14 January 2006 - 04:11 PM
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Posted 14 January 2006 - 04:15 PM

Posted 14 January 2006 - 04:29 PM

(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Posted 18 January 2006 - 05:04 PM
Ima kdo tole kolegcijo Moisture Maniac al kaj je..

(O.o)
(> <)

Posted 18 January 2006 - 05:14 PM
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 18 January 2006 - 05:16 PM
Glede kreme so i rekli da pricesko utrdi bolj..zato so rekli naj sprej vzamem

(O.o)
(> <)

Posted 18 January 2006 - 05:28 PM
Drugač pa tud ta M. Maniac ni tako slaba stvar, sam ni pa nič posebnega.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 18 January 2006 - 05:42 PM

(O.o)
(> <)

Posted 18 January 2006 - 06:00 PM
Ima kdo tole kolegcijo Moisture Maniac al kaj je..

Ja, res si ga usrala ... Sprizt & Shine je ena strahotno povprečna zadeva, celo s slabim alkoholom, medtem ko je kremica Smooth & Shine zelo, zelo fajn. Aja pa ta krema NE utrdi las ... meni jo je dala frizerka na lase preden me je fenala in sem imela potem neverjetno mehke laske, čisto nič obtežene ali trde, ampak svilnate in zelo svetleče. Pojdi zamenjat, reci da nisi niti sprobala ker ti je kolegica povedala, da ima sama kremo in je bolj zadovoljna ... zihr ti bodo zamenjali, sej se te bodo spomnili. Ampak pojdi zamenjat kar jutri, ne zavlačevat, pa naj te ne bo nič sram!
Jaz nisem nikoli imela kolekcije Moisture Maniac, ampak sem imela Self Absorbed, oziroma Multiviti, kot jo nekateri imenujejo.
In mi je super ta Self Absorbed, vonj ima po neki mešanici mandarin in vanilije oz. malo spominja na Multi Solo, lasje še dva dni za ponoret dišijo in FUL so mehki. Šampon in balzam vsebujeta tudi polno vitaminov. Pa še ta kolekcija je od vseh najbolj poceni (nimam pojma zakaj, ker je res dobra) in staneta šampon in balzam vsak 2k.
Moisture Maniac kolekcija je pa nekako povprečno vlažilna, nič posebnega ... brez vitaminov in česarkoli drugega. Tko no ... gre za nežno zadevo in še vedno je nadpovprečne kvalitete, je pa vseeno najslabša od vseh Tigijevih kolekcij.
Posted 18 January 2006 - 06:16 PM

(O.o)
(> <)

Posted 18 January 2006 - 06:19 PM
Posted 18 January 2006 - 06:22 PM
(O.o)
(> <)

Posted 18 January 2006 - 06:29 PM
Vendar pa šampon in regenerator vsebujeta ogromno naravnih olj, ki so izvrstna za nego las, vendar pa bi znala biti problematična pri mastnem lasišču, ker še dodatno mastijo. Jaz ima suhe lase in normalno lasišče in se mi ob uporabi Oatmeal & Honey lasje nič bolj ne mastijo ... lahko pa da tebi bi se, ker imaš že itak bolj mastne. Ni pa nujno, da se ti bodo bolj mastili ... tega ne moreš vedet, če ne sprobaš.
Jaz ti predlagam, da vzameš šampon Self Absorbed ker ne vsebuje olj, ima pa veliko vitaminov, potem pa ga kombiniraj z regeneratorjem Oatmeal & Honey, ki ti bo garantirano spravil v red tiste suhe konice.
Lahko pa vzameš tudi šampon Oatmeal & Honey če želiš, ampak če ti bo slučajno malo bolj mastil, boš pač morala prat lase vsaj drugi dan.
Aja pa če imaš mastno lasišče, lase vedno umivaj s hladno oziroma mlačno vodo, nikoli s toplo, ker topla voda (pa tudi sišenje z vročim fenom) spodbuja delovanje žlez lojnic.
Pa glej da vedno ko nanašaš regenerator, lase (sploh konice) prej res dobro ožmi in osuši z brisačo, ker bodo na tak način vsrkali več regeneratorja (ne bodo tako napolnjeni z vodo).
Posted 18 January 2006 - 06:32 PM

Sm razmišljala da bi kupila kšn fajn šampon za "razmaščevanje" lasišča, pa kaki negovalni balzam, ki bi povečal volumen las + kšn serum za špice (to pa že itak mam in je uredu - sm bla pred novim letom pr frizerki in me je ful pohvalila da se mi v ene 4ih mescih niso skor nč scepl).
vuelvo a vos,
Posted 18 January 2006 - 06:41 PM
Tisti šampon za razmaščevanje pa tud ni dobra ideja ... taki šamponi so samo bolj agresivni in dražijo lasišče in lojnice, ki se potem po možnosti branijo s tem, da proizvajajo še več maščobe. Tisti, ki imate bolj mastne lase se tega pomoje ne boste nikoli rešili ... so že na enem drugem forumu po dolgi debati ugotovili, da vam ne preostane nič druga, kot pogosto pranje z nežnimi (!!!) šamponi.
Aja pa zanima me kter fluid za špice imaš to.
Posted 18 January 2006 - 06:47 PM
Za špice pa tale stvarca:
SWISS O PAR Haarspitzen Fluid (z izvlečkom propolisa) 50 ml - kupila v Millerju, dost poceni, mislm da se jo dobi tudi v DMu (kokr se spomnem)
vuelvo a vos,
Posted 19 January 2006 - 11:55 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users