Jump to content

Photo

IŠČEM

• Please log in to reply
1135 replies to this topic

#501 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 23 March 2008 - 02:42 PM

QUOTE(ciara @ 22. 3. 2008 - 21:02) View Post

A bi lahko počekirala, če se dobijo gumice za te klešče, prosim?

Tega pa nikoli nisem vidla, kako pa zgleda? A posebej majhna škatlica v kateri so samo rezervne gumice?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 23 March 2008 - 02:43 PM

Ja, al so v škatlici al pa v vrečkici. Ne vem, kako zgledajo njihove gumice, ker jih še nisem videla. Upam, da obstajajo, pa da jih imajo. smile.gif
  • 0

#503 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 23 March 2008 - 02:57 PM

Okej, bom naslenjič ko grem, pogledala.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#504 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 23 March 2008 - 06:14 PM

Je mogoče kera v zadnjem času v Dm-u vidla od Mavale Thinner? Od AD mi je namreč zanič in iščem nekaj boljšega smile.gif
  • 0
We must let go to live on.

#505 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27630 posts

Posted 23 March 2008 - 06:41 PM

QUOTE(ciara @ 22. 3. 2008 - 21:02) View Post

Mene zanima, kje bi dobila kapalko...tako, ki se pri kemijskih poskusih uporablja. Rabila bi jo za mešanje senčk z glicerinom, pa vedno preveč kapnem in bi mo kapalka ful prav prišla (razlagam zato, da ne bo čudno, da sem v temi ličenje vprašala). Če ve katera, kje bi jo lahko dobila, ali pa če jo katera ima možnost dobit, naj mi pove, prosim.

Ciara za kapalko poglej v Sanolaborju, ce ga imas kje pri roki...
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

• Guests

Posted 23 March 2008 - 06:48 PM

Jok...sploh ne vem, kaj je Sanolabor oops.gif laugh.gif

Bom povprašala v lekarni.
  • 0

#507 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27630 posts

Posted 26 March 2008 - 01:29 PM

Ciara ups spregledala sem tale post...Sanolabor v LJ ga najdes recimo v Sparu na Vicu..podobne zadeve prodajajo kot v lekarnah ja. Sej bi znali imeti tudi v cisto obicajni lekarni, poskusi. smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

• Guests

Posted 26 March 2008 - 01:40 PM

Aha, ok. Hvala smile.gif
Danes sem bla v zdravstvenem domu, pa sem šla mimo lekarne in sem vedela, da neki moram it vprašat...sam sem pozabla kaj. rolleyes.gif
Jbg, mnde se bom drugič spomnla.
  • 0

#509 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 31 March 2008 - 01:23 PM

Iščem res kvaliteten korektor, ki izpolni naslednje pogoje:
  • brez zaščitnega faktorja, brez titanium dioxida oz. vsaj ne takoj na začetku spiska sestavin
  • odlična prikrivnost, torej ne kak afnaški pol-korektor (kot razni illuminating ''korektorji'' in podoben shit), ampak da je res polno prekriven
  • lepa mazljivost, dobra obstojnost
  • naraven izgled, torej da ga lahko uporabljam tudi samostojno (brez, da bi dala čez puder) in vseeno izgleda naravno
  • kljub dobri prekrivnosti ne sme bit premasten oz. pretežek in komedogen
Če izpolni vse te pogoje, mi tudi cena ni pomembna, zato samo s predlogi na dan =)
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#510 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 31 March 2008 - 03:41 PM

Mogoče kateri MAC-ovi? Vem, da so dobro pohvaljeni. Sam jih je več vrst. Izkušenj pa nimam z njimi.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#511 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 31 March 2008 - 03:49 PM

Od MAC sta mi padla v oči Select Cover Up in Select Moisture Cover, baje sta oba enkratna, ampak ne vem, kako bi prišla do Macovega korektorja, ker ne grem nič v Avstrijo, pa še glede izbire odtenka bi znalo bit sranje, ker neb mogla prej sprobat.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#512 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 31 March 2008 - 04:56 PM

Saj ponavadi se kar veliko punc najde, ki kaj prinesejo sploh na PL. Edino pol te pač mal več stane zaradi poštnine.
  • 0

#513 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85890 posts

Posted 02 April 2008 - 10:31 PM

Iščem dober highlighter v prahu (kamnu ali kroglicah), da da res lep finish, ne efekt novoletne jelke.

Mika pa tale. huh.gif
IPB Image
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#514 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 April 2008 - 11:30 AM

Točno, to pa rabim.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#515 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 April 2008 - 10:34 AM

Nisem vedela v katero temo bi to pisala, pa bom kr tu, ker se mi zdi še najbolj primerno. smile.gif

Tiste ki se malo bolj spoznate na ličenje (piko*biko naprimer oops.gif ) bi mi lahko povedale/svetovale kako bi dobila tak look, kot je tu na sliki ? Predvidevam, da potrebujem dober puder ampak to ni vse. Všeč mi je, ker ima koža tak lep in zdrav sijaj.

Attached Files

• 0

#516 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 09 April 2008 - 10:59 AM

Highlighter
  • 0

#517 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 April 2008 - 11:02 AM

Če mi še poveš kako se to uporablja, kje se dobi, kateri je najbolši in na katere predele naj to nanašam, te bom imela najraje. tongue.gif
  • 0

#518 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 09 April 2008 - 11:09 AM

Zdaj imaš različne stvar lahko iluminator, ki je tekoč, eni ga zmešajo med puder, eni nanesejo samostojno: pod nad poder. Potem pa so še tisti v kamnu (jaz ga imam od Essence), ga nanesem s čopičem: lička, in zaočrožim v obliki lune laugh.gif še okrog uči do čela. Nekatere uporabljajo tudi MAC piggment (ga isto lahko zmešaš med puder, ali pa naneseš samostojno), pa mislim, da ima MAC tudi Glimmer shimmer (nekaj takega), ki je ustvarjen prav v ta namen...v glavnem celo morje teh izdelkov...

Kaj več ti bo pa kakšna večja "strokovnjakinja" povedla.
  • 0

#519 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 April 2008 - 11:15 AM

Uuuu, sej tistega od Essence tak imam doma, bom lahko probala danes to malo. smile.gif V kratkem si bom pa še iluminator nabavila. A obstaja več različnih barv ? Katera bi najbolje pasala na neko srednje temno polt ter temno rjave lase in rjave oči ?

Ima katera izkušnje z iluminatorji ? Katerega priporočate ?
  • 0

• Guests

Posted 09 April 2008 - 12:28 PM

Jaz za HL uporabljam kar senčke...pač tisto, ki trenutno najbolj paše zraven. Včasih dam Vanillo od MAC, če mi pa paše kej bolj svetlega pa bleščečega, dam pa kar od Essence belo senčko, ki ima ful shimmra. Za iluminator, pa v tekoči puder zamešam Vanillo. (ja, ta Vanilla je res nepogrešljiva) Na teli sliki, ki si jo nalimala, je tudi veliko osenčevanja obraza. Se pravi, s temnejšim pudrom, ki se ga nanese pod lične kosti (narediš "ribji obraz" in točno vidiš, kam nanest). Pa lahko še malo osenčiš čeljustno kost, pa po čelu. No, odvisno od oblike obraza. Itak imaš teh nasvetov na netu, kolikor hočeš.
HL se pa nanese malo nad ličkami (tako, da prehaja v rdečilo) in narediš tak C do senc (senca je mišljeno kot del glave...da ne bo pomote, ker veliko uporabljamo besedo senca v smislu osenčevanja). Lahko malo potegnemo tudi po nosu in bradi (T predelu).
Jaz ne vem, koliko različnih barv HL in iluminatorjev obstaja. Ampak po moje je pri HL najbolj pommbno to, koliko je shimmrast. Jaz bi bolj na to gledala, no. Ker itak mislim, da je najbolj vzet kakega nevtralnega, pa da se pač sija, kolikor ti želiš, da se.
Jaz osebno imam rada, da fajn blista. Potem pa uporabim pač takega, ki paše na trenutni MU. Največkar belega, včasih tudi Vanillo, včasih dam nevtralne barve, včasih dam tudi kar bleščice, ki so v "tekočini", al kako bi to opisala. Nanesejo se v roll-onu. In je pač brezbarvno, samo sveti se. Včasih dam pa tudi tako čist rahlo roza senčko, ki je fajn shimrasta (od Bourjois).
Probi s senčko najprej, pa boš vidla, kako ti odgovarja.
Aja, nanesem ga pa s čopičem.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users