Jump to content

Photo

Eurovision Song Contest

• Please log in to reply
3198 replies to this topic

#501 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 18 May 2009 - 07:30 AM

QUOTE(Hevea @ 17. 5. 2009 - 0:43) View Post

Wtf laugh.gif Škrat!

Meni zgleda pa ko kak kelnar z reklamnega letaka kake potovalne agencije ...
  • 0

#502 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 May 2009 - 10:29 AM

QUOTE(Ana @ 18. 5. 2009 - 1:10) View Post

Meni je Dita kot pojava sicer všeč, lepo se zrihta in vse bi rekla da štima. Ampak s to pojavo na Evrosongu se je malo razvrednotla za moje pojme. Tisto miganje na kavču in to je blo res tu mač. Ne rabi ona tega..

Mmmm she does that for a living? laugh.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#503 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 May 2009 - 10:45 AM

QUOTE(sajk @ 18. 5. 2009 - 8:30) View Post

Meni zgleda pa ko kak kelnar z reklamnega letaka kake potovalne agencije ...

Pa lušen je, no, fowšarija!!!

Ma tako faco za na Kinder Čokolado, you know.

IPB Image

blush1.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#504 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 May 2009 - 11:50 AM

ROFL!!!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#505 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 18 May 2009 - 11:54 AM

Ne tok razpravljat o Alexandru! Jaz sem nora nanjga že ene 2 mesca, ko sem gledala njihov predizbor! biggrin.gif Tam mi ime še boljšo "energijo". GLEJTE TOOOO wub.gif wub.gif wub.gif
No, potem mi ni treba govorit, da mi je bil tudi na ESC najbolj všeč. No, pa da ne boste rekle, da odločam na podlagi njegovega videza. Tudi komad mi je ful ful všeč. tongue.gif
Navijala sem tudi še za Islandijo, ki je bila 2. tongue.gif pa tudi Azerbajdžan mi je bil kar všeč.

Mmm, katera je bla Estonija?? Finala namreč nisem mogla gledat sad.gif , sem si pa ogledala nastopa na YouTube.

Aja, pa Ditta je bla dobra. thumbup.gif

• 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#506 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 18 May 2009 - 02:21 PM

Meni je bil ves nastop Nemčije z Dito vred brezvezen. Ona je bila tam v ozadju, kamera je ni direktno pokazala dokler se že ni slekla, je ves čas kazala pevca in plesalki ob njem. Po moje bi bilo bolje, da plesalk ne bi bilo in bi bila večja interakcija med pevcem in Dito ali pa da bi bile plesalke in Dite ne bi bilo. Sama pesem ni bila tako slaba, je šla v hitro uho, samo nastop je malo šepal. Meni je zgledalo, da so že imeli izdelan nastop, pa so pač v zadnjem trenutku še Dito zraven vtaknili, da bi na njen račun pobrali kaj točk.
  • 0

#507 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 18 May 2009 - 04:14 PM

Se strinjam kalypso. Na silo je bila noter vključena, nič je niso kazal. Pomoje so ji mogl tooook mastno plačat!
  • 0

#508 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 18 May 2009 - 04:37 PM

Men je norveški deček ful simpatičen.
http://www.youtube.c...feature=related
  • 0

#509 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 18 May 2009 - 09:21 PM

Evo, šele zdaj imam čas malo pokomentirat smile.gif

Navijala sem (seveda) za Norvežana, ker mi je komad full dobr, da o dečkotu (mlado meso twisted.gif ) ne govorim. Cel cukr! oops.gif

Drugače pa sem pač "prodana" balkanska duša in sem navijala za Armenijo, Moldavijo, Srbijo (še na predizboru) in Bosno. Presenetila pa me je Estonija, ki mi je bila izredno dobra!
Ostalo mi je bilo pa več al manj podobno - to da ima od Finske do Turčije lahko vse isto štanco, sem že navajna (leti predvsem na Azerbajdžan) in meni je všeč, da je nekaj "melosa" v pesmi (zato sem bila navdušena nad Armenijo).
Balade in opere mi niso potegnile - mogoče nisem bila razpoložena.
Mi je bila pa naša pesem zelo dobra in sem bila kar razočarana, da ni šla naprej. Če ne drugega, je bila drugačna od vseh ostalih.

Samo tekmovanje se je tudi meni letos zdelo na malo višjem nivoju (vsaj kar se glasbe tiče), šov je pa vsako leto fenomenalen in ga pač rada gledam!
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#510 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 18 May 2009 - 09:55 PM

Joj men je tudi ta Norvežan čist hud. ph34r.gif Tko mal zmedeno deluje, kar ga še bolj simpatičnega dela. wub2.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#511 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 May 2009 - 10:07 PM

Mlečnozobi škrat.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#512 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 18 May 2009 - 10:09 PM

^ starwars.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#513 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 18 May 2009 - 10:14 PM

QUOTE(Braunkopf @ 18. 5. 2009 - 0:34) View Post

Btw Ninch, ful me zanima kaj recimo ti ni lepo na njej? Ker meni ime ženska fenomenalen bodi, hudo se zrihta, obleke so "za dol past", v obraz mi je recimo za 4ko. Huda mi je vseeno, lih zato, ker je originalna. Res me zanima no. smile.gif

Hm, jst sicer nje ne sledim tok in pač vem kokr tuki vidm kakšno njeno slikco enkrat na dva mesca, ampak prva stvar na evroviziji- steznik huh.gif Okej sej mogoče ma tak stil (i dont know) ampak meni osebno je to ogabno, k da je ena mravlja, fuj biggrin.gif Pa u faco mi tut ne potegne glih, sej ni nč tko opazno motečega na njej, samo mi pač te dark stili s čist belo kožo in rdečo šminko ne odgovarjajo preveč tongue.gif Not my style. Nevem no, res mi je to ful Neee oops.gif Aja pa z unim komentarjem sem ciljala predvsem na njeno preščipnjenost tongue.gif

• 0

After all this time?

Always.

#514 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 May 2009 - 10:28 PM

QUOTE(Brokoli @ 18. 5. 2009 - 23:09) View Post

^ starwars.gif

IPB Image
  • 0

#515 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 19 May 2009 - 11:14 PM

OK, še jst postavim svoj piskrček... smile.gif

Meni so bili od neuvršenih ful všeč Srbi, ker je tak komad, ki te res spravi v dobro voljo, ker si rečeš WTF in te boli za cel svet biggrin.gif

Drugač sm mela pa med favoriti Islandijo in njihovo krasno balado, všečna mi je bila tudi Danska, majo tak komad za na radio, Moldavija mi je bila res super temperamentna, un tipo iz Litve (s klobukom?) še kr fajn, poslušljivo, pa tud BiH so bli OK.
Ni mi bila pa všeč Estonija (ta še posebej izrazito, ne vem zakaj, deklica je izgledala simpatično, ampak pesem pa ni šans, da slišim. Mi najeda), Turčija (beden komad) in še in še. Aja, Dita mi je bla pa všeč smile.gif naaaajs.

Norvežanu pa privoščim, nenazadnje je sam spisal tekst+glasbo, je kr ok dečko, ne pa neki ves egocentričen in napihnjen.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#516 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 May 2009 - 01:39 AM

QUOTE(Princeska @ 20. 5. 2009 - 0:14) View Post
ne pa neki ves egocentričen in napihnjen.

Grem stavit, da je ta preproščina samo igra. ;-)

• 0

#517 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 20 May 2009 - 08:44 PM

V javnosti je pridkan, takšn k bi ga vsaka babica mela, ampak za tem se mora skrivat ena prava zverinca- arrr twisted.gif
  • 0

#518 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 May 2009 - 09:04 PM

Ha ha
  • 0

#519 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 May 2009 - 12:34 AM

Jaz sicer nisem spremljala po TV, sem pa potem malo prečekirala preko Youtuba. Uglavnem, meni je zmagovalna pesem naravnost katastrofalna, totalno krneki brez primere, ni nobene fajn melodije, ne spravi te pokonc, ni nek dober rock ali pop komad, niti kakšna lepa balada z ekstremno dobrim vokalom. Meni deluje kot ljubezenski napev zaljubljenega petošolca (z dodatkom violin), ne vem no, prav smešno mi je vse skupi. On je pa tak pocukran, da kej takega ne vidiš vsak dan, čeprav mi ni ravno antipatičen. Jaz sem glede na hvale pričakovala en res dober komad, potem pa se zadeva začne rolat in poslušam ... in poslušam ... čakam, da se bo kej pametnega zgodilo in ko se odrola do konca si sam mislim ... WTF?? biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#520 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 21 May 2009 - 11:45 AM

Men je pa zmagovalna pesem všeč, alexander mi je simpatičen, ne pa tudi hud....jaz ga ne bi smile.gif. Všeč so mi bile še Islandija, Danska, Portugalska, Romunija in Estonija.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users