Jump to content

Photo

Recepti - SLADICE

• Please log in to reply
3550 replies to this topic

#501 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85914 posts

Posted 25 January 2010 - 04:34 PM

Tiramisu brez kave iin alkohola ni tiramisu. sleep.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#502 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 25 January 2010 - 05:06 PM

Zame je. sleep.gif
  • 0

#503 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 25 January 2010 - 05:07 PM

Ma ni, to je kot kava brez kofeina, ali - bog pomagaj - brezalkoholno pivo. LOL
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#504 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 25 January 2010 - 05:10 PM

Jaz pa ne samo, da ne maram ne kave ne ruma, ne maram niti TIRAMISUJA. ph34r.gif
  • 0

#505 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 25 January 2010 - 05:25 PM

Fluffy The Stud Eater, krasno zgleda.
No, jaz pa ''filo'' naredim iz smetanovega namaza in skute, se mi ne da tistega sira kupovat oops.gif
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#506 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 25 January 2010 - 05:34 PM

jst pa zmešam stepeno sladko smetano in mascarpone v razmerju 1:1
  • 0

#507 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 January 2010 - 10:06 PM

QUOTE(Asha @ 25. 1. 2010 - 17:25)  

Fluffy The Stud Eater, krasno zgleda.
No, jaz pa ''filo'' naredim iz smetanovega namaza in skute, se mi ne da tistega sira kupovat oops.gif

A smetanov namaz in skuto se ti pa da? laugh.gif laugh.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#508 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85914 posts

Posted 25 January 2010 - 10:08 PM

Lolj.

QUOTE(Kinky @ 25. 1. 2010 - 17:07)  
Ma ni, to je kot kava brez kofeina, ali - bog pomagaj - brezalkoholno pivo. LOL

What she said, brezzveze.

• 0

― V. Van Gogh

#509 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 January 2010 - 11:54 AM

Meni je tiramisu s kakavom boljši kot s kavo, Dragica tudi naredi ful dobrega.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#510 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85914 posts

Posted 26 January 2010 - 12:13 PM

Ampak ti ne piješ kave, ane?
  • 0

― V. Van Gogh

#511 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 26 January 2010 - 12:23 PM

Sej je jaz tud ne. laugh.gif
  • 0

#512 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85914 posts

Posted 26 January 2010 - 12:27 PM

No, sej, pol je logično.
  • 0

― V. Van Gogh

#513 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 26 January 2010 - 12:38 PM

jst ne pijem kave, tiramisu pa obožujem. I guess I'm just weird biggrin.gif
  • 0

#514 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 January 2010 - 12:43 PM

QUOTE(Jinadaze @ 26. 1. 2010 - 12:13)  

Ampak ti ne piješ kave, ane?

Itak da jo, ful jo imam rada - kavo z malo mleka in nesladkani kapučino, oboje obožujem. happy.gif

Samo večinoma pijem kapučino, ker se mi ne da delat kave.

Sladic pa na splošno ne maram kavnih kej preveč, tiramisu mi je edina dobra kavna sladica, ampak mi je vseeno boljši s kakavom.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#515 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85914 posts

Posted 26 January 2010 - 12:45 PM

Aha, pol si naša. -D
  • 0

― V. Van Gogh

#516 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 January 2010 - 07:26 PM

No, pravi tiramisu je pač s kavo, potem pa so malo prirejeni tiramisuji, ki niso pravi tiramisuji.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#517 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85914 posts

Posted 26 January 2010 - 07:29 PM

sleep.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#518 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 January 2010 - 07:58 PM

To je tako kot sirnica, ki ji jaz rečem sirov burek, čeprav je kao pravi burek samo mesni. Briga mene, glavno da mi je dobro.
  • 0

#519 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85914 posts

Posted 26 January 2010 - 08:08 PM

Jaz sem se enkrat skregala z enim zelenim natakarčkom, ker sem hotla pico blabla brez tega in tega, in je čist popizdil, da to ni več pica blabla. butl.gif Suck it deeply in the ass.
  • 0

― V. Van Gogh

#520 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 January 2010 - 08:21 PM

A nista prava bureka mesni IN sirni? Sicer maš pa dans že tudi (poleg pica bureka) zeljne,
pa bučne in celo krompirjeve. V bistvu je po tej logiki lahko burek že vse, samo, da je v tistem
testu.
No, kakorkoli že, meni je tudi čist vseeno, kako kdo kaj poimenuje, ampak
če se že pogovarjamo o tem, kaj je original pravi tiramisu in kaj ni, zagotovo to ni
s kakavom.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users