Potovanja...
Posted 30 June 2021 - 10:38 AM
Avgusta pa najverjetneje nekam v Sredozemlje. Italija, Španija, Grčija, eventuelno mogoce celo Hrvaška. Ampak slednja mi je iskreno najmanj simpaticna opcija. Mauritius se tud odpira in ima celo normalne pogoje za vstop. Me ful mika, ampak glede na to, da je avgusta tam zima, bi ga mogoce raje prisparala za takrat, ko je pri nas zima.
Posted 21 July 2021 - 11:29 AM
A za te turistične bone moram kaj sprintat, ali samo pridem na recepcijo in povem ob prijavi, da bi rada vnovčila bon?
Se selim na kampiranje, pa bom vse na licu mesta naredila, booking, plačilo in prijavo.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 21 July 2021 - 12:14 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 21 July 2021 - 02:39 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 21 July 2021 - 02:40 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 21 July 2021 - 03:47 PM
Das se meni prosim?Olivija, sm ti na fb messenger poslala link, kaj rabiš izpolnjeno za bone 2021, verjetno pa tut na www od ponudbika piše.
Posted 21 July 2021 - 08:20 PM
Posted 09 June 2022 - 05:06 PM
Posted 14 June 2022 - 08:58 AM
Posted 14 June 2022 - 09:00 AM

Pablo Picasso
Posted 14 June 2022 - 09:06 AM
Posted 14 June 2022 - 09:15 AM
Da ne bom OT v temi Sejšeli - glede teh primerjav koliko bi kdo dal za kakšen dopust. Meni je bilo pred leti popolnoma nesprejemljivo, da bi dala za 2 nočitvi s polpenzionom 700+, zdaj sem se pa bila primorana prilagodit in mi to, da spizdiva dva vikenda na morje poleti, da rabim skrbet samo za to, da sem v senci in pravočasno na zajtrku in večerji, odtehta ceno, sploh, ker si B. ful napolni baterije, kar res nuca. Včasih niti hodila nisem na Hrvaško, zdaj mi pa ful pomenita ta dva vikenda v Istri. In k se greva take štose, noben ne špara, greva v boljše hotele. Mene pač živ bog ne spravi več v kamp, sploh ne v šotor.
Mi smo dali lani za Kreto za tedenski aranžma z letalskimi in najemom apartmaja plus Coris, riziko odpovedi cca 2.6k za 5, predlani za Samos 2.2k plus seveda hrana in rentanje avta, ki je bilo precej drago. Letos septembra greva sama na Kreto, sva dala 1.5k, isto za en teden.
za Sardinijo kolikor sem gledala do zdaj, bi nas trajekt prišel skoraj jurja, ampak nam potem odpade strošek rentanja avta, tko da se nekak pogliha, I guess.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 14 June 2022 - 09:17 AM
Midva dobiva 4k regresa, komot bi se šli neke drage počitnice, ampak mi smo zadovoljni z enim tednom hrvaške obale in AI uslugami za jurja, haha :-)
Posted 14 June 2022 - 09:18 AM
Ja Spela men je cisto logicno in smiselno da ti v razlicnih zivljenjskih obdobjih pase razlicno in vcasih ena na videz banalnost cisto pretehta 🙂, jaz sem takrat gledala za ta termin zdaj (bi konec tedna ze startali) vi ste verjetno potem vezani na solo itd?
Ja _M_ itak ce ti to pase je to za vas potem najboljsa opcija, mi se verjetno trenutno za en teden niti ne premaknemo cez mejo, ze tu smo si razlicni 😆
_M_,kam ze greste? Ja ne saj to je to kar pravim, sli boste na pivo, na sladoled, dali boste za bencin 150€ in 50€ za cestnine 😁 a ves mi skrtuhi vse to zraven stejemo 😆
Posted 14 June 2022 - 11:51 AM

Mi gremo na Hvar, ker utrujena ratam samo, ce pomislim na kaj drugega. Racunamo na 1000 z macjim hotelom vred.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 14 June 2022 - 11:56 AM
Ja, se strinjam.
Kam na Hvar pa?
Posted 14 June 2022 - 11:57 AM
Posted 14 June 2022 - 12:04 PM
Mi gremo v Drvenik. Itak da bomo še kaj zapravili zraven, ampak to bi tudi drugje, vsega lih ne moreš do evra točno predvideti. Primerjave pa delam bolj pri cenah nastanitve in ponudbe ter stroškov prevoza.
Posted 14 June 2022 - 12:07 PM
Mah men se niti apartmajev ne da več iskat za 5, ker je takoj kakšna komplikacija s 5. ležiščem in takoj ponujajo 2 ločeni sobi pa ne znotraj istega apartmaja, čeprav v Grčiji obakrat smo imeli res fajn apartma z ločeno spalnico, uni trotli pa itak vsi veseli, da so po svoje lahko rogovilili, lol. Upam, da bo kmal tavečjemu itak bruka s tastarim okol hodit pa se enga znebimo, lol.
Posted 14 June 2022 - 12:09 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users