Jump to content

Photo

Novoletna darila

• Please log in to reply
1321 replies to this topic

#501 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 November 2011 - 09:10 AM

Glede na to, da je vse že okrašeno, že razmišljate kaj o darilih za bližnje? smile.gif smile.gif

Jaz bom letos podarila samo peščici ljudi, kot vsako leto.
  • prijateljica dobi Lonely Planet od Indije (ima ravno 1.1. še rojstni dan, tako da bom združila)
  • mama bo dobila veliko darilno vrečko z veliko različnimi vrstami čokolade in čaja (ona umira ob čokoladi, živela bi lahko od tega)
  • brat in njegova punca bosta dobila DVD risanko Totoro, in pliškota Totoro, pa veliko vrst čokolade in čaja
  • in nenazadnje še fant, ne vem še, mogoče nič (ker greva v toplice, je pač to darilo za naju)
  • prijateljica iz Anglije (slovenski paket - Marshmellowsi, Cedevita . . . Cockta, ampak ne vem kako pametno je to pošiljati s paketom)

Babica in mama mi bosta dali denar, ki ga bom zapravila na razprodajah za oblačila. Mah, mi smo praktični.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#502 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 20 November 2011 - 09:43 AM

Jaz nimam pojma, vedno sem brez idej ob takih priloznostih. Sem bolj tip cloveka, ki vidi nekaj zanimivega, se spomni na nekoga, nabavi, podari - ni, da bi cakala na neko posebno priloznost. Da ne omenjam, da me guzva v trgovinah ob takem casu spravlja ob zivce (in da bom imela v predbozicnih tednih polne roke dela, ker imamo 2 izpita v tistem casu). Tako da ... mogoce kup kakih nizozemskih zadev, ki se jih pri nas ne dobi or sth.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#503 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 20 November 2011 - 10:23 AM

'darila' kupujem, ko vidim/vem, da nekdo kaj potrebuje. tako sta starša že dobila vsak svoj šampon biggrin.gif, bratu sem prinesla 2 full dobra kulija, fanta za novo leto itak še ne bo v SLO, verjetno nama bom kupila kondome. staršema bom dala še 60€ bonov. T.-ju bom poslala božični sadni čaj, ker vem, da so friki na božič. wink.gif js ne bom dobila nič, verjetno bom sama sebe obdarila s škornji.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#504 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 November 2011 - 10:46 AM

Mama in foter dobita kopalni plašč Dormeo (vsak svojega seveda). smile.gif Fant dobi poln album, ki sem mu ga kupila že nekaj časa nazaj, pa ga ni napolnil - zdaj sem mu ga vzela brez njegove vednosti in ga bom jaz. Naprej pa še ne vem. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#505 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 November 2011 - 11:43 AM

Starša menda kaj iz L'Occitanea (po vsej verjetnosti foter lotion po britju, mama šminko), za fanta še pojma nimam. Tudi za prijateljico še nimam idej.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#506 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23292 posts

Posted 20 November 2011 - 12:13 PM

QUOTE(Kinky @ 20. 11. 2011 - 9:10) View Post
  • prijateljica iz Anglije (slovenski paket - Marshmellowsi, Cedevita . . . Cockta, ampak ne vem kako pametno je to pošiljati s paketom)

Cedevita pa ni slovenska. tongue.gif

A že o darilih razmišljate? Jaz pa sploh še ne. Obdarovala bom najbrž kot ponavadi samo dve najboljši prijateljici. Če bom še kateri drugi kaj dala pa ne vem. S tema dvema prijateljicama pa si vedno damo kaj malega, tko do 10€.

Fantu pa sem do zdaj vedno dala za Miklavža kakšno malenkost, za božič/novo leto pa ne, ker ima v začetku januarja itak še rojstni dan.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#507 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 November 2011 - 12:15 PM

Ja itak! Jaz začnem vedno razmišljat ful hitro, sploh za fanta, ker hočem da je vedno nekaj posebnega in to se ne da spacat v zadnjih dveh dneh.
  • 0
Viens, reste ici!

#508 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 20 November 2011 - 12:15 PM

sej Cockta tut ne več, odkar je itak vse od Atlantic grupe. laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#509 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 November 2011 - 12:23 PM

QUOTE(Ana @ 20. 11. 2011 - 12:15) View Post
Ja itak! Jaz začnem vedno razmišljat ful hitro, sploh za fanta, ker hočem da je vedno nekaj posebnega in to se ne da spacat v zadnjih dveh dneh.

Res je, meni se ne zdi nič neumnega, če začneš malo prej razmišljat o teh rečeh.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#510 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 November 2011 - 12:26 PM

Sploh če naročiš kaj preko interneta in nekatere spletne trgovine rabijo tudi do 3 tedne da dostavijo. Seveda nočem bit potem totalno živčna tri dni pred Božičem. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#511 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 November 2011 - 12:27 PM

Jaz sem sicer za Dedka Mraza, Božiček je tumasti. ˘˘

• 0

#512 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 November 2011 - 12:30 PM

Jaz pa za oboje. woot.gif

Aja, še nekaj. Zadnjič je dala Freya link tistih, piškotov, ki to še niso.

http://www.pepermint...to-se-niso.html

Najbrž bom to podarila fantovi sestri, s tem da bom naredila različico muffini, ki to še niso. Zraven pa ji bom podarila še tak set za dekoracijo muffinov.
KLIK

Lepo darilo pa mi je tudi tisto zgoraj (piškoti, ki to še niso) plus ti modelčki, ki so mi the best. Si jih bom tudi sama kupila. KLIK
  • 0
Viens, reste ici!

#513 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 November 2011 - 12:31 PM

Z vidika daril sem jaz tudi za velikonočnega zajca! twisted.gif laugh.gif

• 0

#514 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 November 2011 - 12:35 PM

Ne vem če bo slučajno komu prišlo prav - na Ebaju imajo ogromno različnih papirčkov za muffine, ful lepih, za zelo male pare. smile.gif Jaz ravno izbiram katere bom naročila woot.gif

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#515 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 20 November 2011 - 01:40 PM

Haha, Marmelada - dobra. Malo sem se slabo izrazila - kupila ji bom stvari, ki jih je poskusila v SLO, pa so ji bile všeč. Pismo, žlikrofe ima tudi full rada. laugh.gif laugh.gif

Jaz vedno kupujem že kakšen mesec prej, ker resnično ne maram nakupov zadnjo minuto, letanja po trgovini (ko vsi kupujejo tik pred zdajci, in takrat kupiš ponavadi kr neki, samo ker 'moraš' kupiti).

Naročila sem DVD in igračko preko Ebaya že skoraj mesec nazaj, tako da jaz imam ponavadi decembra pred prazniki in med njimi mir. smile.gif smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#516 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 20 November 2011 - 01:50 PM

Odlično, jaz tudi že razmišljam vnaprej.

Sem si že naredila seznamček, samo še nakupim, za nekatere že vem, za starša mi je pa glihkar ana dala idejo!!! Plašča dormeo - kje se dobita? Ker foter skače okrog v maminem plašču, samo imata samo svilena, zdaj čez zimo pa pomojem pride prav kaj toplejšega.

Fant dobi uro, ki jo bom še jutri naročila preko neta. Je ful zanimiva in nekaj posebenga, ve pa da bo to dobil, ker si je izbral katero hoče. Tako da glavni problem glede daril je rešen.

Za starše mi je ravno Ana dala idejo.

Ena prijateljica bo dobila to - muffini, ki to niso, enako ena druga. Bom še kaj za zraven dala, razmišlja mda bi obiskala Cha in nakupila čaje.

A katera ve, a je kje kakšna trgovina s kavami??? To bi fantovim staršem... To bi mi ful prav prišlo, če katera ve, kje imajo kakšno bolj fensi ponudbo kav.

Za sestro in njenega fanta še nimam pojma...Kakšne ideje dobrodošle, sta pa najstnika, skupaj sta malo več kot leto dni.Mogoče bi jima kupila karte za kino, kakšen darilni bon na to foro, ker res OGROMNO hodita v kino.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#517 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 20 November 2011 - 02:01 PM

QUOTE(Sally @ 20. 11. 2011 - 13:50) View Post

Plašča dormeo - kje se dobita?

V vseh trgovinah, kjer držijo Dormeo.

Največja ponudba je prav njihova trgovina;

Studio Dormeo Kranj
Cesta Staneta Žagarja 69, Kranj
Telefon: 05 99 46 025
pon.-pet.: 08:00-21:00, nedelja: 08:00 - 13:00

Mogoče jih imajo tudi v Mercatorju ali Mercurju, ampak mogoče ne bodo na zalogi.

QUOTE(Sally @ 20. 11. 2011 - 13:50) View Post

Mogoče bi jima kupila karte za kino, kakšen darilni bon na to foro, ker res OGROMNO hodita v kino.

Ja, Kolosej vem, da ima neko JOKER foro. smile.gif
  • 0

#518 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 20 November 2011 - 02:05 PM

haha, to je eno ulco stran od mojega delovnega mesta. Odlično biggrin.gif

Hvala Kinky!
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#519 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 20 November 2011 - 02:22 PM

Jaz še nič ne razmišljam, niti mi nobena želja zase ne pade na pamet. Vsako leto mi je ta praznična norija glede kupovanja daril bolj mimo, mogoče se je bom letos čisto izognila. Že lani sva se z fantom zmenila, da si nič ne kupiva.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#520 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 November 2011 - 02:23 PM

Midve s sestro jih bova najbrž kar preko interneta naročili. 30 eur stanejo, meni se zdi poceni.
  • 0
Viens, reste ici!

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users