Mislim, da stanejo SF točno 8,80eur. Samo zraven sva pol naročila še tapase (kar je povzročilo že prenažiranje, lol), pa koktajla, pa je naneslo malo več, pa spet ne toooliko. Nekaj nad 20eur.

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike
Posted 14 January 2008 - 10:06 PM
Mislim, da stanejo SF točno 8,80eur. Samo zraven sva pol naročila še tapase (kar je povzročilo že prenažiranje, lol), pa koktajla, pa je naneslo malo več, pa spet ne toooliko. Nekaj nad 20eur.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 14 January 2008 - 10:55 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 14 January 2008 - 11:14 PM
One tri priloge so ble zastonj (midva sva vzela pečen krompirček, nacho omako in solato), tapasi pa so bli posebej naročeni seveda. Pol pa sva si malo izmenjavala. Je pa res, da jaz ne morem dosti pojesti (vsaj ne naenkrat) in dostikrat naročiva eno porcijo.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 15 January 2008 - 01:15 AM

Posted 15 January 2008 - 01:29 AM
Ja se se, ni glih neki strašni jedec. =)
Posted 17 January 2008 - 09:51 AM
Njihovi Sticky Fingersi so zakon
včeraj sva jih prvič naročila in sva bila navdušena. Oba sva fena BBQ omak in tole vsekakor paše med res dobre omake.
Hvala za priporočilo!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 17 January 2008 - 12:08 PM

Cantina Mexina je meni super, tam se enkrat na 2 meseca dobim s prijatelji, ponavadi si naročimo vsak svoj koktajl/liter vina/pivo, ter kakšne 3 ali 4 glavne jedi, potem si pa to razdelimo. Ponavadi pride 10 evrov na osebo (hrana) + cocktail, če je brez cocktaila je okoli 10 evrov vse skupaj. V Joe Penasu je hrana (vsaj za moje pojme) boljša, ampak so cene višje, zato raje zaidem v CM. Postrežba je na nivoju, hrano dobiš hitro, natakarji so prijazni. Kot sem že rekla - ker nimam nobenih pripomb tja večkrat zahajam.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 17 January 2008 - 12:18 PM
Kami,
malenkost, me veseli, da so vama bli všeč.

Ampak a ni res no, da so kot drekci?

Kinky,
a maš kak preverjeno dober recept za tole bbq omako?

Posted 17 January 2008 - 06:27 PM

Posted 17 January 2008 - 08:27 PM
Kami,
malenkost, me veseli, da so vama bli všeč.

Ampak a ni res no, da so kot drekci?

Kinky,
a maš kak preverjeno dober recept za tole bbq omako?

Jenna ... res izgledajo ko drekci v eni čudni lepljivi omaki. Sem se full začela smejat, ko sem ji videla.
Kinky ... se tudi jaz ZELO priporočam za recept!!!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 17 January 2008 - 08:39 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 18 January 2008 - 12:17 AM
rea, v eni temi si pisala o enem meniju, ki ga maš ful rada v Penasu, neki s tuno... lahk še enkrat napišeš, kateri to je??

Ocean Asada!

Posted 20 January 2008 - 04:33 PM

Posted 20 January 2008 - 04:36 PM

Posted 20 January 2008 - 04:55 PM
Posted 20 January 2008 - 08:48 PM

Točno ja, jaz sem pozabla omenit ambient ki je tud meni zelo všeč.
Kalypso morem ti povedat da smo danes okoli 2h šli ena kolegica, laLa°, jaz, moja sestra in najini stari tja jest in smo na srečo dobili mizo za osem kr eni ki so rezervirali niso prišli !

Posted 23 January 2008 - 09:07 AM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 23 January 2008 - 06:59 PM
jaz:
predjed: pomladanski zavitki z zelenjavo in steklenimi rezanci, priložena je sladko pekoča čili omakca
glavna jed: tradicionalni tajski rezanci z rakci, zelenjavo, tofujem in arašidi
sladica: mangova pena prelita s čokolado
pijača: azijsko pivo Tiger beer
kolegica:
predjed: ribje tortice z zelenjavo in rdečim karijem, priložena solatka iz šalotke in kumaric
glavna jed: tradicionalni tajski rezanci s piščancem, zelenjavo, tofujem in arašidi
pijača: ledeni čaj z jasminom in (mensezdi) brusnicami in še nečim, kava
Pomladanski zavitki so bili odlični, lepo hrustljavo zapečeni, na žalost so samo štirje koščki na krožniku, omakca pa super okusa, ribje tortice so mi bile malo manj okusne (3 koščki), ker so bile take žvečljive, nič rahle, ampak so se dokaj fajn kombinirale s solato. Jih pa ne bi več jedla.
Moja glavna jed je bila super, nič niso škrtarili z rakci, dobila sem jih 7, onih tavelikih. Okus je bil praktično identičen kot tajska ulična hrana, le da je bilo na tajskem malo bolj intenziven okus (itak ane), zelo sem bla zadovoljna. Kolegica je tudi pohvalila njeno gl. jed, jaz je nisem poskusla, ker ne jem mesa.
Moja sladica je bila zelo okusna, ker je mango eden izmed mojih najljubših sadežev. Sladica mi je delovala bolj sorbet, kakor pa pena, ampak njaaam.
Tiger beer sem naročila zato, ker sem ga pila na Tajskem, mal za nostalgijo pa to, ledeni čaj od kolegice je bil pa zakon. Res nor okus in ga naslednjič definitivno naročim.
Ambient mi je lep, umirjen, krožniki so mi pa tud lepi, bele barve in zanimive oblike. Natakarji niso bili ne vem kakšen presežek, na easy.
Račun je bil točno 27,5€, kar se mi ne zdi nič pretirano. Definitivno bom šla še tja.
Posted 23 January 2008 - 07:37 PM
Natakarji so pa res u izi, lol.
Posted 23 January 2008 - 07:54 PM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users