Jump to content

Photo

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike

• Please log in to reply
2878 replies to this topic

#501 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 January 2008 - 10:06 PM

QUOTE(rea @ 14. 1. 2008 - 18:52) View Post
Tok sta vidva plačala v cantini, jenna? Samo cca 10eur za enega, ne?

Mislim, da stanejo SF točno 8,80eur. Samo zraven sva pol naročila še tapase (kar je povzročilo že prenažiranje, lol), pa koktajla, pa je naneslo malo več, pa spet ne toooliko. Nekaj nad 20eur.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#502 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 January 2008 - 10:55 PM

Ja, sam sj tapasi uni 3je so itak zastonj ne si rekla. A pa vsak svojo porcijo poje al skupi naročita eno?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#503 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 January 2008 - 11:14 PM

One tri priloge so ble zastonj (midva sva vzela pečen krompirček, nacho omako in solato), tapasi pa so bli posebej naročeni seveda. Pol pa sva si malo izmenjavala. Je pa res, da jaz ne morem dosti pojesti (vsaj ne naenkrat) in dostikrat naročiva eno porcijo.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#504 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 15 January 2008 - 01:15 AM

ok, zanimiv mata, pa se tvoj zadovolji z 1 porcijo (ok,...še tisti tapasi, samo... moj se nikakor ne bi laugh.gif ) Rabi svojo predjed, glavno jed, pa še kaj za grickat zraven-
  • 0

#505 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 January 2008 - 01:29 AM

Ja se se, ni glih neki strašni jedec. =)

• 0

#506 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24524 posts

Posted 17 January 2008 - 09:51 AM

QUOTE(Jenna @ 14. 1. 2008 - 12:52) View Post

Njihovi Sticky Fingersi so zakon

včeraj sva jih prvič naročila in sva bila navdušena. Oba sva fena BBQ omak in tole vsekakor paše med res dobre omake.

Hvala za priporočilo!
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#507 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 17 January 2008 - 12:08 PM

woot.gif Jaz tudi obožujem sticky fingers, tudi doma jih včasih sama naredim, ampak mi kmalu vse doqrčy, ker je precej packanja. wink.gif

Cantina Mexina
je meni super, tam se enkrat na 2 meseca dobim s prijatelji, ponavadi si naročimo vsak svoj koktajl/liter vina/pivo, ter kakšne 3 ali 4 glavne jedi, potem si pa to razdelimo. Ponavadi pride 10 evrov na osebo (hrana) + cocktail, če je brez cocktaila je okoli 10 evrov vse skupaj. V Joe Penasu je hrana (vsaj za moje pojme) boljša, ampak so cene višje, zato raje zaidem v CM. Postrežba je na nivoju, hrano dobiš hitro, natakarji so prijazni. Kot sem že rekla - ker nimam nobenih pripomb tja večkrat zahajam.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#508 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 January 2008 - 12:18 PM

Kami,
malenkost, me veseli, da so vama bli všeč. smile.gif

Ampak a ni res no, da so kot drekci? laugh.gif

Kinky,
a maš kak preverjeno dober recept za tole bbq omako? woot.gif
  • 0

#509 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32285 posts

Posted 17 January 2008 - 06:27 PM

rea, v eni temi si pisala o enem meniju, ki ga maš ful rada v Penasu, neki s tuno... lahk še enkrat napišeš, kateri to je?? smile.gif
  • 0

#510 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24524 posts

Posted 17 January 2008 - 08:27 PM

QUOTE(Jenna @ 17. 1. 2008 - 12:18) View Post

Kami,
malenkost, me veseli, da so vama bli všeč. smile.gif

Ampak a ni res no, da so kot drekci? laugh.gif

Kinky,
a maš kak preverjeno dober recept za tole bbq omako? woot.gif

Jenna ... res izgledajo ko drekci v eni čudni lepljivi omaki. Sem se full začela smejat, ko sem ji videla.

Kinky ... se tudi jaz ZELO priporočam za recept!!!
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#511 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 17 January 2008 - 08:39 PM

Pa za mocarela fingerse! To je meni najboljše njam.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#512 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 18 January 2008 - 12:17 AM

QUOTE(_M_ @ 17. 1. 2008 - 18:27) View Post

rea, v eni temi si pisala o enem meniju, ki ga maš ful rada v Penasu, neki s tuno... lahk še enkrat napišeš, kateri to je?? smile.gif

Ocean Asada! down.gif blagor teb biggrin.gif
  • 0

#513 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 20 January 2008 - 04:33 PM

Jaz še nikoli nisem bla razočarana v Ancori v mb. Čeprav je vedno gužva in se lahko zgodi da ni prostora, sploh če je več ljudi ampak drugače pa ena a: hitra postrežba, prijazni natakarji, tudi hrano dobiš v rekordnem času pa da ne omenjam kako je dobra. smile.gif Izpostavila bi puranjo solato ki je meni najboljša!
  • 0
Memento mori.

#514 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 20 January 2008 - 04:36 PM

Ahaa, natakarji so pa res fajn tongue.gif (Sej veš na koga namigujem ne ? lol1.gif )
  • 0

#515 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46016 posts

Posted 20 January 2008 - 04:55 PM

Ankora je kul, če ne prideš ravno v času nedeljskega kosila. Takrat se zna zgodit, da na mizo za 4 osebe čakaš kar lep čas, enako tudi na hrano. Drugače pa je hrana ful okusna, imajo najboljše lignje v Mariboru. Ambijent je tudi prijeten.
  • 0

#516 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 20 January 2008 - 08:48 PM

Ja, laLa°. tongue.gif

Točno ja, jaz sem pozabla omenit ambient ki je tud meni zelo všeč.

Kalypso morem ti povedat da smo danes okoli 2h šli ena kolegica, laLa°, jaz, moja sestra in najini stari tja jest in smo na srečo dobili mizo za osem kr eni ki so rezervirali niso prišli ! laugh.gif Drugače pa če nebi meli te sreče res nebi mogli nikakor sedet skupaj.
  • 0
Memento mori.

#517 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18454 posts

Posted 23 January 2008 - 09:07 AM

Ankora je tudi meni kar v redu, čeprav me je, ko sem bil nazadnje tam, natakar razjezil. Pustil me je čakat , ker je na dolgo in široko pobiral naročilo za večjo požrtijo, vmes pa se mi je kosilo ohladilo. Njoki z gorgonzolo so postali dobesedno neužtni in sem v besu šel ven. mad2.gif Natakraji pač ne pobirajo naročil za pojedine, temveč šef strežbe (vsaj v dobro organiziranih lokalih), ne pa da ljudje čakajo na kozarec vina ali piva pol ure. Ma okej, shit happens. Hobotnica v solati je v Ankori super. Za pohvalit je tudi lokal v bližini, Štajerska klet, se imenuje, če se ne motim. Odličen bograč in sploh lokalna košta. Cene so pa ene dvakrat nižje kot v Ljubljani. Februarja bom tri dni ložiral v Mariboru, hehehe...
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#518 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11854 posts

Posted 23 January 2008 - 06:59 PM

Prejle sem bila na kosilu v tajski restavraciji DA BUDA in zdej sledi poročilo:

jaz:
predjed: pomladanski zavitki z zelenjavo in steklenimi rezanci, priložena je sladko pekoča čili omakca
glavna jed: tradicionalni tajski rezanci z rakci, zelenjavo, tofujem in arašidi
sladica: mangova pena prelita s čokolado
pijača: azijsko pivo Tiger beer

kolegica:
predjed: ribje tortice z zelenjavo in rdečim karijem, priložena solatka iz šalotke in kumaric
glavna jed: tradicionalni tajski rezanci s piščancem, zelenjavo, tofujem in arašidi
pijača: ledeni čaj z jasminom in (mensezdi) brusnicami in še nečim, kava

Pomladanski zavitki so bili odlični, lepo hrustljavo zapečeni, na žalost so samo štirje koščki na krožniku, omakca pa super okusa, ribje tortice so mi bile malo manj okusne (3 koščki), ker so bile take žvečljive, nič rahle, ampak so se dokaj fajn kombinirale s solato. Jih pa ne bi več jedla.

Moja glavna jed je bila super, nič niso škrtarili z rakci, dobila sem jih 7, onih tavelikih. Okus je bil praktično identičen kot tajska ulična hrana, le da je bilo na tajskem malo bolj intenziven okus (itak ane), zelo sem bla zadovoljna. Kolegica je tudi pohvalila njeno gl. jed, jaz je nisem poskusla, ker ne jem mesa.

Moja sladica je bila zelo okusna, ker je mango eden izmed mojih najljubših sadežev. Sladica mi je delovala bolj sorbet, kakor pa pena, ampak njaaam.

Tiger beer sem naročila zato, ker sem ga pila na Tajskem, mal za nostalgijo pa to, ledeni čaj od kolegice je bil pa zakon. Res nor okus in ga naslednjič definitivno naročim.

Ambient mi je lep, umirjen, krožniki so mi pa tud lepi, bele barve in zanimive oblike. Natakarji niso bili ne vem kakšen presežek, na easy.
Račun je bil točno 27,5€, kar se mi ne zdi nič pretirano. Definitivno bom šla še tja.
  • 0

#519 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 23 January 2008 - 07:37 PM

Frida, 27 na osebo, ne?
Natakarji so pa res u izi, lol.
  • 0

#520 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11854 posts

Posted 23 January 2008 - 07:54 PM

27,5€ je prišlo vse skupaj.

thumbup.gif