Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#501 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 July 2006 - 01:10 PM

.
Hvala, hvala! Sem vedla, da se boš ti iskreno veselila z mano! biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#502 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 18 July 2006 - 12:53 PM

Danes ko sem bla v mestu sem šla mimo L'occitane pa sem vidla tablo: RAZPRODAJA, sem mogla not zavit. Moje nove pridobitve:

- Mlečni šampon za suhe lase
- Eliksir (za mamo)
- Balzam za suhe lase
- Poživljajoči šampon za tuširanje

... ko pa porabim Avonov olivni balzam pa grem še po L'occitanovega

Ko pridem iz morja vam pa komentiram uporabo. wink.gif
  • 0
Memento mori.

#503 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 July 2006 - 09:04 PM

.
A se da po naših trgovinah dobiti takšne darilne paketiče, kot so na L'Occitane strani?

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#504 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 23 July 2006 - 09:13 PM

jst sm v petek vidla, da majo neko akcijo: če si izbereš 4 stvari iz "potovalnega stojala", tiste manjše zadevice, jih dobiš po 30 (ali 40??)% nižji ceni v priročni torbici.
  • 0

#505 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 July 2006 - 09:22 PM

.
A res? IPB Image
Kje pa to? V Lj? Najbrž imajo potem tovrstne akcije po celotni Sloveniji?

.
  • 0

#506 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 23 July 2006 - 09:25 PM

V Citiju sm to vidla.
Sm mal gledala tisto ponudbo, pa se pol nism odločila...
  • 0

#507 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 July 2006 - 09:27 PM

.
Hvala za opozorilo. Ker jaz bi ziher spregledala. :clown: V torek grem spet malo šnofat. Ampak tokrat v Mb. biggrin.gif

.
  • 0

#508 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 26 July 2006 - 12:55 PM

*pikica* -----> ponosna lastnica parfumske vodice EAU des VANILLIERS biggrin.gif 8)
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#509 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 July 2006 - 01:14 PM

.
Čestitam! biggrin.gif

Midva s fantom sva bla včeraj v L'Occitane v EuroParku (Mb) in sem malo šnofala po tistih poličkah, kjer je znižano in so ostale še same brezvezne reči. Sem pa videla tudi tiste paketiče, cene so kar ugodne, ampak me noben ni premamil (res pa je, da nisem bila nabita z denarjem takrat). Fant je pa zapravil 20k tam včeraj biggrin.gif, žal ni blo nič zame. IPB Imagebiggrin.gif
Prodajalko sva pa natirala stran (mi je moril, da moram) in zato nisva dobila niti enega testerja biggrin.gif, samo tisti medeni peneči gel zanj. biggrin.gif

.
  • 0

#510 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 26 July 2006 - 01:18 PM

js sm pa mela dons sreco, je bla na magistratu ena mlada, prou prjazna prodajalka (se mi zdi da je nova), in me je zalozila z sviknim losjonom, karitejevo kremo za roke, pa se neko olivno kremo za obraz mi je dala (vse po 2 vreckici), aja pa ker sva s kolegico kupila 2 parfuma, sem dobila se tisto oranzno torbico biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#511 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 27 July 2006 - 03:41 PM

tisti paketiči so bli na voljo dokler je blo še kaj onih malih torbic, v katero si si pač reči naložil, torej ni nujno, da si kupil tistega, ki je bil tam ponujen (al so pa to sam meni pustile, hehehe). midva s fantom sva tako pridobila potovalno količino gela za tuširanje in losjona zeleni čaj, mandljevo koncentrirano mleko in sivkin regenerator.

waw, majo že testerje za sivkin losjon?! ou jea, takoj danes grem težit, hehe. biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#512 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 27 July 2006 - 06:24 PM

QUOTE(Špela)
waw, majo že testerje za sivkin losjon?! ou jea, takoj danes grem težit, hehe. biggrin.gif

ja, matirni losjon za obraz biggrin.gif pa sej ga majo ze dolg?
  • 0

#513 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 28 July 2006 - 05:31 PM

QUOTE(*pikica*)
QUOTE(Špela)

ja, matirni losjon za obraz biggrin.gif pa sej ga majo ze dolg?

aja, my mistake. sem vsa narajcana na prihajajoči novi losjon za telo od sivke. biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#514 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 29 July 2006 - 04:12 PM

rahlo pograjam losjon za telo z vonjem zelenega čaja: vse lepo in prav, ni noben presežek (sploh ne za denar, ki ga je potrebno odšteti za 250 ml = 4800 sit), sicer lepo diši, je redek in se lepo razmaže, hitro vpije, ampak ni nekega blaznega občutka nahranjenosti kože. veliko boljša alternativa se mi zdi masažno olje z vonjem zelenega čaja (jaz sem naravnost usekana na ta vonj biggrin.gif), ki ga bom s pridom vmešavala v nevtralno odišavljeni losjon s karitejem od FOTE in s tem dobila, kar želim: nahranjeno kožo, ki bo dišala po zelenem čaju.

s pridom čakam na pokušino prihajajočega losjona za telo z vonjem sivke, ki bo na voljo verjetno od sredine avgusta.

• 0

#515 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 30 July 2006 - 10:58 AM

Ei Jenna te pakete sem jaz vidla za božič ko so ble po cele kolekcije not, al pa skombinirano kak. Mama je s temi raznimi paketi obdarila celo žlahto. biggrin.gif

Pa tam ko si slike objavla ona čist ta zadnja. Take flaške majo v mariborskem v mestu. Take velikosti so ti šamponi ko sem jih kupila.

No ... mlečni šampon: groza. Po uporabi sem mela take slamnate lase pa ful so se mi vozljali.

Mlečni balzam...tud nič posebnega.

Šampon za telo mi ima premočan vonj. Ga uporablja foter biggrin.gif
  • 0
Memento mori.

#516 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 30 July 2006 - 11:14 AM

claudija, take flaške majo povsod, ker povsod prodajajo ti. potovalne količine skorajda vseh izdelkov (predvsem pa mislim, da šamponov, balzamov, gelov za tuširanje in losjonov za telo, se pa ziher še kaj najde vmes). verjetno pa take paketiče naredijo v 'obdarovalni sezoni' (okoli božiča in novega leta) ter pred sezono dopustov.

moja mati je dobila v dar mini flaško mlečnega šampona in ni mela slamastih las, kaj dobrega pa ji tut ni naredil, bv.

• 0

#517 Sunnygirl

Sunnygirl

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 30 July 2006 - 05:45 PM

laugh.gif Sem na počitnicah pri babici v Portorožu in sem bila v l' Occitanu.
Najprej sem malo požnjofala naokoli pol pa me je fuul prijazna prodajalka vprašala če mi lahko kej pomaga, pa me je pošpricala z noorooo dišavo z limono...fuuul noro diši, fuul sveže, prav poletno!!!
pol mi je lepo razkazala še ostale izdelke iz te kolekcije pa od citronke ki tud noro diši...čeprav nisem na koncu kupila nič ker sem na morju zapravila že dost, je bila z mano fuul prijazna pa še ful testerjev mi je dala za poskusit od izdelkov ki so me zanimali, tako da se bom zihr vrnila po nakupe...pa kar v Portorož bom šla, ker so punce res fuul fajn... biggrin.gif
  • 0
[color=#FFCCCC][size=7]Cogito ergo sum.

#518 tanja*

tanja*

sramežljivec

• Člani
  • 57 posts

Posted 03 August 2006 - 03:58 PM

Je že kupila katera njihove "dišeče kocke" za v omare? Jaz sem si kupila vonj gozdnih sadežev, mislim da imajo še vanilijo. Omara mi lepo mi diši... :blob5:
  • 0

#519 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 03 August 2006 - 05:47 PM

QUOTE(*pikica*)
*pikica* -----> ponosna lastnica parfumske vodice EAU des VANILLIERS  :D  8)

hehe, jz tud;). jo mam sicer že kr neki cajta, sm jo najprej uporablala, pol je blo p čist zatišje p drugi parfumi predvsm.,..dons sm pa spet mau pošnofala p mi je lpo dišal, sm se pa našpricala s tem, p pride bratc v kopalnco k si roke umivam, p me začne neki šnofat...pol pa reče kok lpo dišim:D...
  • 0

#520 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 03 August 2006 - 07:25 PM

danes opaženo, da imajo na voljo že nove proizvode iz sivkine kolekcije.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users