Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili
Posted 10 February 2011 - 06:32 PM
Vsem je skupno to, da so tako sladke, da glava boli. Pa imam sicer rada take vonje, ampak Escade so pa overkill, totalno neprefinjene.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 10 February 2011 - 06:44 PM
Da ne bom OT.
Jaz sem nazadnje vonjala tega in mi ni bil všeč.

Posted 11 February 2011 - 09:32 AM
Posted 04 March 2011 - 11:26 AM

Escada Absolutely me - mi je všeč, tak poleten saden, ribez se ful vonja

Paco Rabanne Lady million - všeč, ful prijeten in nežen vonj

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 07 March 2011 - 11:41 PM

Jaz sem danes dobila ta tester in mi je presenetljivo všeč. Sem ga enkrat že vohala, pa mi ni bil tako, zdaj sem se pa z njim tudi našpricala in mi je dober ratal. Dosti močan in obstojen, ga še vedno voham, pa sem se z njim že kar nekaj časa nazaj naparfumala, precej sladek.

Pa novo Escado sem tudi povohala, meni je všeč, ampak nič posebnega. Tipičen Escada vonj.
Posted 08 March 2011 - 08:39 AM
Posted 08 March 2011 - 09:59 AM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 08 March 2011 - 01:32 PM
Ne spremljam toliko tem o parfumih, vendar me nekaj zanima. A so pri Miss Dior Cherie slučajno spremenili vonj? Jaz se ga spomnim kot nekoliko sladkega, zadnjič pa mi po dolgem času fant znova kupi tole in ima čisto drugačen vonj. Ali pa se mi meša.
4 ali 5 verzij je že.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 09 March 2011 - 07:39 PM
Sem vonjala tudi Chloe v soboto, pa mi ni všeč.
Posted 25 April 2011 - 12:32 PM

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 30 April 2011 - 01:58 PM
This fresh, invigorating cologne for men elegantly combines the wild citrus of lemon, mandarin and bergamot with the spiciness of nutmeg and cardamom.
The scent is further punctuated by fresh, green notes of iris, sage and lavender. This natural, organic-certified cologne leaves an original, sensuous and long-lasting scent on the skin.

kupim jo takoj, ko dobijo novo zalogo, baje zdaj menja embalažo. 'ostrina' citrusov se uspešno blaži s toplino muškatnega oreščka in kardamoma. men je full všeč, nasploh sem bolj naklonjena moškim vonjem. stane 28€.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 05 May 2011 - 09:07 PM
Armani Code

Ni mi bil všeč. Mi je prav smrdel.
Escada Taj Sunset

Tale parfum je pa čisto po mojem okusu. Čisto "escadovsko" sladek. Se mi je zdel tudi precej bolj zdržljiv od prejšnjih Escad, saj sem ga na roki vonjala še pol dneva po tem ko sem ga našpricala.
Chloe

Lep, nežen in mojemu nosu prijeten vonj. Se ga ne bi branila v svoji zbirki.

Posted 14 May 2011 - 01:18 PM
Ne spremljam toliko tem o parfumih, vendar me nekaj zanima. A so pri Miss Dior Cherie slučajno spremenili vonj? Jaz se ga spomnim kot nekoliko sladkega, zadnjič pa mi po dolgem času fant znova kupi tole in ima čisto drugačen vonj. Ali pa se mi meša.
4 ali 5 verzij je že.
Tele verzije imajo različna imena al kako? Kak veš kateri je "originalni" in katere so verzije? Jaz sem v parfumerijah zaznala samo Miss Dior Cherie različico EDP in EDT, kaj drugega pa ne. Rada bi vedela, da če si ga bom kupila, ne bom vzela napačnega.
Ga pa napadam vsakič ko grem mimo drogerije, ful mi je všeč!
Posted 15 May 2011 - 07:53 PM

Posted 15 May 2011 - 08:20 PM
Tak je original http://www.fragranti...Cherie-213.html
Posted 15 May 2011 - 09:29 PM

Hvala ti Goddess, to sem iskala! Super stran, btw.
Joj, sploh se ne morem načudit temu številu. Ni šans da bom kje pri nas našla več kot dve različni vrsti za probat. Jao.
Posted 15 May 2011 - 09:45 PM
Hvala, potem se mi ne meša. Škoda, ker tale kaj ga imam zdaj mi ne ustreza kaj preveč.

Kerega od teh pa si zdaj ti dobila bellini? Zdaj al si Miss Dior Cherie Eau de parfum 2011, ali pa Miss Dior Cherie Eau de toilette 2010, pomoje.
Posted 16 May 2011 - 04:03 PM

Ni po mojem okusu. Smrdi mi.
Posted 26 May 2011 - 02:19 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users