Novo leto
Posted 12 January 2011 - 03:08 PM

Posted 12 January 2011 - 04:10 PM

Posted 22 October 2011 - 02:36 PM

Ful bi šla nekam, a nimam keša za enotedensko potovanje (sploh pa so cene hostlov do zdej že precej nabili), za 2 dni pa se mi tudi ne da lazit do kake Budimpešte (sem ustrelila, pač tipična Mondialova novoletna destinacija), nočem pa biti doma. Toplice so tudi zalogaj, pa verjetno bo vse polno starčkov. Je pa Beograd, again, najcenejša rešitev, ker imava zastonj prazno stanovanje, tako da bi morala kupiti le karto za vlak (če jih je sploh še kaj, lani sva se spomnila malo prepozno (beri: 20.12

What to do! Ana, ti si ekspert za čip ponudbe, predlagaj kaj!

Pablo Picasso
Posted 22 October 2011 - 02:40 PM

Meni je novo leto čisto precenjeno in ne bi šla nikamor. Pač, super mi je da si neka klapa (15 ljudi naprimer) najame kako hišo kje, kjer je sneg in uživajo. Škoda mi je plačat 500 eur za dva dni Pariza naprimer,.. Raje grem mesec dni kasneje tja in je šponsko.
Spremljaj kolektivo, ziher bo kaj fajnega. Če bo kaj, bom tudi jaz prilepila link v to temo.
Posted 22 October 2011 - 02:46 PM
mi je plačat 500 eur za dva dni Pariza naprimer,.. Raje grem mesec dni kasneje tja in je šponsko.
Ja, saj ravno to.
Ampak doma pa spet ne bi bila, če ne zaradi drugega, že zato, ker hiša ne bo prazna oz. bo prazna samo do polnoči, pol pa se moji že vrnejo nazaj. V taverno v KP pa tudi ne bi šla, ker se mi ne da gledat Jana Plestenjaka in vseh bivših učiteljic, ki se pridejo tja veselit, juhuhu!
A ni imela Immortele težave s kolektivo glede teh potovanj? Bon za pico ali masažo bi že poskusila, ampak ene vem, če si ravno upam reskirat za novo leto.

Pablo Picasso
Posted 22 October 2011 - 02:47 PM
Ja pa dobro, če je imel nekdo težave še ne pomeni da jih boš imela tudi ti.

Posted 22 October 2011 - 02:48 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 October 2011 - 02:50 PM
Ampak to je ponudba z avtobusom ne?
Posted 22 October 2011 - 02:51 PM

EDIT: Ja, avtobus je, http://www.bustravel...nno/parigi.html.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 October 2011 - 02:52 PM
No, glede na ceno sklepam.
Mene z busom ne spraviš nikamor.

Posted 22 October 2011 - 03:00 PM
Posted 22 October 2011 - 03:08 PM
No, glede na ceno sklepam.

Joj, mene tudi ne (zarečenega kruha se največ poje, na koncu bom šla nekam z busom

Pablo Picasso
Posted 22 October 2011 - 03:15 PM

Ha, zanimivo. Jst sem bila z busom že v Beogradu, Parizu in Londonu in mi je bilo zakon, vedno sem 90% poti prespala, najmanjši problem. Se je folk ful pritoževal, jst sem pa drnjohala kot polh.

Mi gremo letos verjetno v Sarajevo, tokrat pomojem v lastni produkciji, z busom ali par avti. Ni pa še nič odločeno.
Fuuul me mika, da bi za eno novo leto šli smučat - naša družbica okrog 15 ljudi, ena koča nekje v gorah in parti all night long, kakšen dan bi si odmor vzeli pa šli smučat, joj to bi bilo tok zakon, če se letos ne uresniči bi ziher za drugo leto predlagala.

After all this time?
Always.
Posted 22 October 2011 - 03:18 PM
Posted 22 October 2011 - 03:33 PM
Jaz bom doma, vsako leto moram delat do večera in si grem pol sam noge namočit domov, mi ni do ničesar druzga...
Posted 22 October 2011 - 03:38 PM

Posted 22 October 2011 - 03:46 PM
Jaz nimam pojma, kje bom/bova, ker bo on itak na silvestrovo delal do menda 21h.
Mi je pa vseeno, skupaj bova, kje pa, pa ne zna niti Bog.
Drugače pa tudi jaz sovražim petarde, najbolj nesmiselna izmišljotina ever. Zelo
rada pa gledam ognjemet, to pa res.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 22 October 2011 - 03:50 PM
Najbolj kul do zdej so mi te grupne zurke, v kombinaciji s smucanjem. Pa ne smucam drugace, za tiste par dni si sposodim opremo in se kotalim po hribu navzdol.

Definitivno pa nocem bit doma/s starsi/sorodniki od poba. Kr neki je bilo se zmeraj do zdej. Nekam bova zihr pobegnila.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 22 October 2011 - 03:51 PM
Posted 22 October 2011 - 03:58 PM
Naša psica pa je enkrat, ko je bil ognjemet, bila doma v mojem naročju na balkonu in ga z začudenjem
gledala. Prav gledala je in ji ni bilo nič. Tudi nasploh je pokanje ni ganilo, sama sreča.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users