Jump to content

Photo

Novo leto

• Please log in to reply
690 replies to this topic

#501 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 12 January 2011 - 03:08 PM

Poročilo je v temi o Srbiji. wink.gif
  • 0

#502 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 12 January 2011 - 04:10 PM

Coco hvala za ZS, Kalypso hvala za namig! ;) Se posvetim tudi temi o Srbiji, ampak za take teme si moram vzeti malo vec casa. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#503 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 22 October 2011 - 02:36 PM

Jaz nimam pojma, kaj naj z novim letom, komaj zdej sem ugotovila, da je to že čez 2 meseca! ohmy.gif
Ful bi šla nekam, a nimam keša za enotedensko potovanje (sploh pa so cene hostlov do zdej že precej nabili), za 2 dni pa se mi tudi ne da lazit do kake Budimpešte (sem ustrelila, pač tipična Mondialova novoletna destinacija), nočem pa biti doma. Toplice so tudi zalogaj, pa verjetno bo vse polno starčkov. Je pa Beograd, again, najcenejša rešitev, ker imava zastonj prazno stanovanje, tako da bi morala kupiti le karto za vlak (če jih je sploh še kaj, lani sva se spomnila malo prepozno (beri: 20.12 lol1.gif) in sva se morala vračati z busom - NišExpress, never ever again), ampak se mi malo ne da tja, ker je MRRRZLO plus primitivci mečejo petarde vsepovsod and it feels like Bosna leta 1994, ne hvala.

What to do! Ana, ti si ekspert za čip ponudbe, predlagaj kaj! laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#504 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 October 2011 - 02:40 PM

laugh.gif laugh.gif

Meni je novo leto čisto precenjeno in ne bi šla nikamor. Pač, super mi je da si neka klapa (15 ljudi naprimer) najame kako hišo kje, kjer je sneg in uživajo. Škoda mi je plačat 500 eur za dva dni Pariza naprimer,.. Raje grem mesec dni kasneje tja in je šponsko.

Spremljaj kolektivo, ziher bo kaj fajnega. Če bo kaj, bom tudi jaz prilepila link v to temo.
  • 0
Viens, reste ici!

#505 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 22 October 2011 - 02:46 PM

QUOTE(Ana @ 22. 10. 2011 - 15:40) View Post

mi je plačat 500 eur za dva dni Pariza naprimer,.. Raje grem mesec dni kasneje tja in je šponsko.

Ja, saj ravno to.
Ampak doma pa spet ne bi bila, če ne zaradi drugega, že zato, ker hiša ne bo prazna oz. bo prazna samo do polnoči, pol pa se moji že vrnejo nazaj. V taverno v KP pa tudi ne bi šla, ker se mi ne da gledat Jana Plestenjaka in vseh bivših učiteljic, ki se pridejo tja veselit, juhuhu!
A ni imela Immortele težave s kolektivo glede teh potovanj? Bon za pico ali masažo bi že poskusila, ampak ene vem, če si ravno upam reskirat za novo leto. laugh.gif Immortele, kako se je ta zgodba zaključila?
  • 0
Pablo Picasso

#506 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 October 2011 - 02:47 PM

Ja pa dobro, če je imel nekdo težave še ne pomeni da jih boš imela tudi ti. smile.gif Ogromno ljudi je zadovoljnih s kolektivo.

• 0
Viens, reste ici!

#507 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 22 October 2011 - 02:48 PM

Jaz tudi še ne vem kam bi šla. Sem gledala Pariz, London in Barcelono, 5 dni, okrog 300€. To se mi ne zdi slabo, ampak verjetno ne bom šla nikamor, ker je okrog NL, kot je rekla Ana, vse precenjeno, in napumpane cene za BV.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#508 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 October 2011 - 02:50 PM

Ampak to je ponudba z avtobusom ne?
  • 0
Viens, reste ici!

#509 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 22 October 2011 - 02:51 PM

Ne vem, imaš point oops.gif, sploh nisem šla za tem. Na italijanskih agencijah sem drugače to našla.

EDIT: Ja, avtobus je, http://www.bustravel...nno/parigi.html.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#510 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 October 2011 - 02:52 PM

No, glede na ceno sklepam.
Mene z busom ne spraviš nikamor. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#511 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 22 October 2011 - 03:00 PM

Za novo leto bom lepo doma, al pa s kakimi frendi nekje ob družabnih igrah.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#512 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 22 October 2011 - 03:08 PM

QUOTE(Ana @ 22. 10. 2011 - 15:52) View Post

No, glede na ceno sklepam.

Joj, mene tudi ne (zarečenega kruha se največ poje, na koncu bom šla nekam z busom laugh.gif ; mi smo šli v gimnaziji z busom do Bruslja, sem mislila, da bom znorela. Sploh ne moreš spat, ker je šofer obupno vozil, plus nimaš se kam dat (majhnim ni problem, ker se lahko namestijo, ampak jaz nisem imela pojma, kam naj dam kateri del telesa, nikakor se nisem mogla lepo namestit, na koncu sem si iz obupa dala jakno na tisti hodniček med sedeži in se ulegla, a nisem zjutraj nisem mogla vstat zaradi hrbta. ohmy.gif Vlak je majka, vsaj sedeži so udobni.

• 0
Pablo Picasso

#513 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 22 October 2011 - 03:15 PM

QUOTE(Ana @ 22. 10. 2011 - 15:52) View Post

Ha, zanimivo. Jst sem bila z busom že v Beogradu, Parizu in Londonu in mi je bilo zakon, vedno sem 90% poti prespala, najmanjši problem. Se je folk ful pritoževal, jst sem pa drnjohala kot polh. biggrin.gif

Mi gremo letos verjetno v Sarajevo, tokrat pomojem v lastni produkciji, z busom ali par avti. Ni pa še nič odločeno.

Fuuul me mika, da bi za eno novo leto šli smučat - naša družbica okrog 15 ljudi, ena koča nekje v gorah in parti all night long, kakšen dan bi si odmor vzeli pa šli smučat, joj to bi bilo tok zakon, če se letos ne uresniči bi ziher za drugo leto predlagala. thumbup.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#514 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25904 posts

Posted 22 October 2011 - 03:18 PM

Jaz in AP bova poceli kdovekaj nekje na Nizozemskem - ze komaj cakam! :w00t:.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#515 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 22 October 2011 - 03:33 PM

O super!!

Jaz bom doma, vsako leto moram delat do večera in si grem pol sam noge namočit domov, mi ni do ničesar druzga...

• 0

#516 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 22 October 2011 - 03:38 PM

Jaz sovražim novo leto. Še bolj primitiven folk kot ponavadi, PETARDE cry.gif , res mi je to najbolj beden praznik ever! Tako da mi res dol visi kje sem (bom), niti slučajno pa ne kje na prostem in zarad mene tud če ga prespim. dry.gif
  • 0

#517 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 October 2011 - 03:46 PM

Jaz nimam pojma, kje bom/bova, ker bo on itak na silvestrovo delal do menda 21h.
Mi je pa vseeno, skupaj bova, kje pa, pa ne zna niti Bog.

Drugače pa tudi jaz sovražim petarde, najbolj nesmiselna izmišljotina ever. Zelo
rada pa gledam ognjemet, to pa res.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#518 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 22 October 2011 - 03:50 PM

O, jaz sem bila lani v Salt Lake City-u - prezeblo me je kot psa! Sem bila prepricana, da bom ozebline fasala, prsti na nogi so me tako boleli od mraza, da je bilo za znoret.

Najbolj kul do zdej so mi te grupne zurke, v kombinaciji s smucanjem. Pa ne smucam drugace, za tiste par dni si sposodim opremo in se kotalim po hribu navzdol. biggrin.gif cry.gif

Definitivno pa nocem bit doma/s starsi/sorodniki od poba. Kr neki je bilo se zmeraj do zdej. Nekam bova zihr pobegnila.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#519 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25904 posts

Posted 22 October 2011 - 03:51 PM

Meni je vse, kar je pokajocega, vkljucno z ognjemeti, zgreseno (nas mackon je bil lani TAKO ZELO prestrasen, da se je sele po nekaj dneh vrnil domov - nihce ne ve, kje se je revez skrival). Pa navadno se to preseravanje zacne ze v zacetku veselega decembra, se posebej osnovno/srednjesolci imajo jako veselje s tem. Ne bi rekla, ce bi vsaj pustili druge na miru, ampak ko je pa najbolj zabavno drugim metati kaj pod noge - kar ospice fasem, ko kaj takega vidim!!!
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#520 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 October 2011 - 03:58 PM

Naša psica pa je enkrat, ko je bil ognjemet, bila doma v mojem naročju na balkonu in ga z začudenjem
gledala. Prav gledala je in ji ni bilo nič. Tudi nasploh je pokanje ni ganilo, sama sreča.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users