Kje se lahko kupi...?
Posted 27 April 2015 - 01:56 PM
Skoljk tudi jaz se nisem videla pri nas. Najblizje v Trstu.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 27 April 2015 - 02:05 PM
Posted 27 April 2015 - 02:21 PM
Hvala, saj te rolice za kanelone se pa povsod dobi
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 27 April 2015 - 02:23 PM
Aja, ok.
Posted 10 May 2015 - 09:18 AM
Kje se pri nas dobi halloumi?
Posted 10 May 2015 - 09:25 AM
Lidl, če ga že imajo. Poleti ga imajo vedno. Pa Maxi tudi, samo je precej drag.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 10 May 2015 - 10:39 AM
― V. Van Gogh
Posted 10 May 2015 - 10:56 AM
Super, hvala!
Posted 25 May 2015 - 12:35 PM

Pablo Picasso
Posted 25 May 2015 - 01:18 PM
V City parku Rustika - zraven "čajne hiše" sem že nekajkrat kupovala čokolado za darila.
Sem skoraj sigurna, da jo imajo s čilijem, ker sem jo kupovala za očeta.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 26 May 2015 - 10:36 AM

Pablo Picasso
Posted 26 May 2015 - 10:59 AM
Veš da ne vem Lahko, da ima Dobnik pa v stari Ljubljani je neka čakoladnica (ne Cukrček, ena druga). Poglej še Muller, Lindt ali Choceur imata skoraj sigurno dobro čokolado s chillijem.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 26 May 2015 - 11:11 AM
― V. Van Gogh
Posted 26 May 2015 - 12:34 PM
Posted 26 May 2015 - 01:07 PM
Pa na koncu Miklošičeve je tudi ena čokoladnica (že skoraj pri Tromostovju), ne vem pa če imajo tudi s čilijem.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 26 May 2015 - 01:13 PM

Pablo Picasso
Posted 26 May 2015 - 02:41 PM
Lucifer ima praline s cilijem, sam meni niso dobri, ampak meni itak take stvari sploh ne potegnejo. Majo pa lepo pakungo.
(V petek grem v Lj, ti jih lahko prinesem iz Ve, lahko grem pogledat danes, ce jih imajo na zalogi v kavarni)
Imam pa predlog za dekoracijo - v skatlico nameces se nekaj posusenih peperoncinov. Razen, ce zelis, da bo party na jeziku, ko nic hudega slutec pozre prvega
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 14 June 2015 - 05:16 PM
Kje bi dobila kolikor toliko ugodno kokosovo moko? Sem našla 10€ za kg in se mi zdi veliko. V kakšni azijski imajo to?
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 15 June 2015 - 12:48 PM
Od Cocomi jo dobiš v Šparu in v Müllerju, verjetno še kje. Cene ne vem, se mi pa zdi, da je okoli 3 € na 500 g.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users