Jump to content

Photo

barvanje las

• Please log in to reply
841 replies to this topic

#501 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 18 March 2011 - 06:01 PM

Jaz sem se tudi pobarvala s to temno rjavo, ki jo omenja Kinky in prišla ven skorajda črna.
  • 0

#502 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19330 posts

Posted 18 March 2011 - 06:27 PM

Hvala. Bom probala 535 - čokolada.
  • 0

#503 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 18 March 2011 - 10:37 PM

Tudi jaz sem se barvala s čokoladno rjavo in sem bila skoraj črna z rdečim odbleskom cry.gif
  • 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

#504 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19330 posts

Posted 20 March 2011 - 09:19 AM

Res? :/ zdaj pa ne vem več, katero naj vzamem.
  • 0

#505 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 March 2011 - 11:29 AM

Še kakšno svetlejšo, ali pa drugo firmo (pobrskaj nazaj po temi). wink.gif

Npr Garnier Movida. smile.gif

KLIK

ps Jaz imam tudi rahel rdeč odblesk pri moji temno rjavi 300 barvi, ampak mi je to po eni strani všeč. Da je vsaj na soncu videt, da ni pač črna.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#506 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19330 posts

Posted 21 March 2011 - 02:11 PM

Movida sem že imela, pa Herba shine tudi. Pač sem mislila, da bi še kaj drugega sprobala. smile.gif
  • 0

#507 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19330 posts

Posted 21 March 2011 - 09:25 PM

Sem se pobarvala z odtenkom Karamela. Pri umetni svetlobi zgleda ok, rjava z rdečim leskom.
  • 0

#508 temida

temida

sramežljivec

• Člani
  • 97 posts

Posted 08 April 2011 - 08:19 AM

a je možno, da če se začnem barvat na blond, da mi bodo laski še rastl? no, vem da rastejo vedno, mislm tako, da mi jih ne bo treba vse sprot odstrišt. zdaj jih imam do ramen, rada bi pa mela dolge cry.gif
  • 0

#509 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 08 April 2011 - 10:30 AM

Je možno, samo ne smeš se barvat po celi dolžini, oz. samo prvič. Poleg tega se boš po prvem barvanju pomojem mogla nekaj postrižt, potem pa barvaš samo še narastek in uporabljaš kakšne super proizvode za nego. Pa redno striženje na 3 mesece ti FUL priporočam, ker ti bo tako vedo samo najbolj uničene konice postrigla. Če boš hodila pa samo npr. 1x na leto, bo moglo it pa takrat 10cm stran.

Za nego ti pa ful priporočam Joico, vlažilni šampon in Intense Hydrator + rekonstruktor.
Kakšno maš pa naravno barvo?

Edit: Evo, meni je kljub barvanju uspelo tole:
IPB ImageIPB Image

smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#510 temida

temida

sramežljivec

• Člani
  • 97 posts

Posted 08 April 2011 - 11:05 AM

naravna je temno blond taka mišja kot se flizerji grdo izrazjo smile.gif
mislm, da ne bom imela velikega problema na blond pridt, saj ne mislim bit peroksidno blond
  • 0

#511 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 08 April 2011 - 11:19 AM

No, potem pa sploh ni panike. smile.gif Sej pravim, redno pa po malo strižt, pa boš vseeno pridobivala na dolžini, boš videla. Pa prava nega itak, ni drugega nasveta pri blond laseh. biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#512 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 16 April 2011 - 08:53 PM

Nicha,zelo lepa barva smile.gif A se barvaš doma ali pri frizerju? Če se doma,katero barvo uporabljaš smile.gif?
  • 0

#513 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 16 April 2011 - 09:19 PM

Hvala. smile.gif Doma se barvam ja, mam Subrino Ice blond 80/8 + zraven uporabljam še vijoličen šampon od Joicota (klik). Si pa barvam samo narastek, po dolžini sem se nazadnje junija 2009. biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#514 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 17 April 2011 - 08:32 PM

Pa ti je ta Joicov šampon boljši od Keune? Mislim,si sploh uporabljala Keune, da lahko narediš primerjavo smile.gif ?
Jaz imam Keune,pa mi ni bogvekaj...
  • 0

#515 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 17 April 2011 - 08:40 PM

Ne, to pa ne vem, nisem mela še Keuneta. Mah ne vem če je boljši, saj pomojem so vsi podobni.. Pomojem je samo fora, da ga redno uporabljaš. Jaz si lase perem na dva dni in ga uporabim ob vsakem drugem pranju in se mi zdi, da ma kar precej učinka. Sem včasih tut jst skos govorila, da nima učinka, ker sem ga samo vsakih 14 dni npr dala gor, pol ga res nima... Pa odvisno tut od barve in lase, če maš ful rumenega pigmenta pa to..
  • 0

After all this time?

Always.

#516 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 18 April 2011 - 10:36 AM

Ahaaaa smile.gif hvala za vse info smile.gif
  • 0

#517 temida

temida

sramežljivec

• Člani
  • 97 posts

Posted 03 May 2011 - 03:30 PM

Nincha, kako si pa barvaš narastek? a začneš na vrhu glave al ob temenu? ali pobarvaš samo narastek ali zadnjih 10 minut daš barvo na vse laske? res so mogoče malo čudna vprašanja smile.gif sam me zanima kako ti uspe dobit lepo, enakomerno barvo.

• 0

#518 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 03 May 2011 - 03:42 PM

Kot prvo se ne barvam sama, ampak me mami. Če bi se sama bi bilo pomojem katastrofalno in bi večino "skritih" mest spustila. laugh.gif Barvat me začne normalno po preči, in gre potem na eno stran dol pa do temena, pa potem še na drugo stran, samo kakšnih 5cm mi pobarva. Čisto na koncu mi da še malo barve tja, ker ponavadi najslabše prime, torej čisto na vrh glave, tja kjer se prečka konča (res ne vem, kako naj poimenujem to laugh.gif ), pa na te sprednje lase. Po dolžini ne dajem NIČ, niti za pet minut. Nazadnje sem se po dolžini pobarvala dve leti nazaj, barvo se dala gor samo za 7 min, pa sem se mogla strižt 15 cm, tko da tega ne delam in ne nameravam več delat.

Glede enakomerne barve je pa pomojem vse odvisno od tega, kok temna oz. svetla si naravno. Moja naravna barva je precej svetla, zato ne svetlim tok. In po barvanju mi nikoli ne ostane vidna meja med narastkom in barvanimi lasmi, nisem nič šekasta, zato si vedno barvam samo narastek, ker ni potrebe po izenačevanju barve. Vem pa, kaj misliš, ker temnolaskam narastek velikokrat prime oranžen, in se šele ob drugem barvanju spremeni v blond, in potem so šekaste in morajo barvat po dolžini, ker jim tut lasje hitreje rumenijo in to posledično popolnoma uniči las. Če lahko, ti jst priporočam, da se po dolžini pobarvaš samo enkrat, potem pa samo narastek. Jst sem imela na pogled popolnoma zdrave lase, nič suhih ali razcepljenih konic, pa mi je dobrih 5 min barve vseeno naredil štalo. Tko da res čim čim manj, če se da samo narastek barvat. smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#519 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23389 posts

Posted 04 June 2011 - 07:18 PM

Včeraj sem si malo pregledovala lase in poleg 4 sivih las, za katere sem že prej vedela, sem jih odkrila sigurno še najmanj 5, ne vem točno, nisem štela. cry.gif cry.gif cry.gif

Bo treba počasi začet razmišljat o barvanju, očitno. down.gif
Odkar sem se nazadnje barvala, je minilo že kakšnih 5 let in od takrat nisem več nič gledala barv za lase, pa tudi ful novih je že prišlo ven v tem času. Katere barve priporočate. Jaz bi rada imela kakšno naravno ali vsaj pretežno naravno. Nimam pa pojma, kako je z naravnimi barvami in prekrivanjem sivih las. hmm.gif Za Lusheve kane sem brala, da jih ne prekrijejo oz. jih slabo. Za Logonine barve sem brala, da popolnoma prekrijejo sive lase šele po kakšnih 3 barvanjih.
Kakšne so pa kaj Subrina Pure barve, Schwarzkopf Essential Color ali pa Matis? Za te vem, da so brez amoniaka. Kako pa so kaj obstojne te naravne ali bolj naravne barve?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#520 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 June 2011 - 07:59 PM

Za sive lase mora biti "prava" barva, 3. stopnje. Drugo ti sivih las ne bo prekrilo, morda tam 30%.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users