Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#501 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 11 April 2007 - 01:48 PM

.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#502 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46016 posts

Posted 11 April 2007 - 01:51 PM

QUOTE(Adriane @ 11. 4. 2007 - 14:48) View Post

Zelo pogrešam fanta... IPB Image
Enako.

Drugače pa morm dans povedat, da babica včasih kuha tako nagravžna kosila, jaz pa ji tega ne povem, da je ne bi užalila.

• 0

#503 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 April 2007 - 01:52 PM

Adriane, ja kje se pa potepa tvoj fantič? No pa sej js tudi svojega pogrešam in potrpežljivo čakam petek.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#504 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25885 posts

Posted 11 April 2007 - 02:00 PM

naslednjega, ki mi pride na pot in me mal postran pogleda, zadavim. se ze vnaprej spovem.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#505 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 11 April 2007 - 02:11 PM

QUOTE(Kalypso @ 11. 4. 2007 - 14:51) View Post

Enako.
Drugače pa morm dans povedat, da babica včasih kuha tako nagravžna kosila, jaz pa ji tega ne povem, da je ne bi užalila.

Jaz si tudi ne upam povedat atiju, ko kaki recept mimo vseka. Ko pa s tako vnemo kuha... smile.gif Ne gre za to, da hrana ne bi bla kvalitetno pripravljena, meni pač določeni okusi in kombinacija le-teh, ne paše najbolj

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#506 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3354 posts

Posted 11 April 2007 - 09:42 PM

moj fante je tak vs priden pa me skos nekej boža sam nč kej konkretnga noče narest biggrin.gif

Očitno sm jest ful bl pokvarjena kt on tk da se nekak brzdam da ga ne bi naskočla vsakič ko sva sama v sobi blush3.gif
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#507 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 11 April 2007 - 09:49 PM

QUOTE(_Mayckica_ @ 11. 4. 2007 - 22:42) View Post

moj fante je tak vs priden pa me skos nekej boža sam nč kej konkretnga noče narest biggrin.gif

Očitno sm jest ful bl pokvarjena kt on tk da se nekak brzdam da ga ne bi naskočla vsakič ko sva sama v sobi blush3.gif

In zakaj bi se? twisted.gif Se zadržuješ do poroke?

Danes bla prvič v Lush-u oops.gif Ne razmnin, kak lahko sploh kdo dela tam. Saj fino fajn diši, a samo prvih 5 min. Sem kar hitro zapustla prostor, ker sem mela že polno glavo tistega vonja!

Aja, pa pod nujno moram dodati, da sem preživela ultra produktiven dan. Obiskala sem pol kafičev v LJ! IPB Image In nisem spila niti enega piva! IPB Image IPB Image IPB Image

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#508 river17

river17

sramežljivec

• Člani
  • 17 posts

Posted 12 April 2007 - 01:00 PM

Tole je najboljša tema ever.

Kljub temu, da redko berem ta forum, vseeno pridem sem pisat, ko iščem kakšne informacije. (Kaj pa morem, če tukaj vsi ful več veste o kozmetiki in trgovinah in kdovečemvse od mene?! biggrin.gif )

Čeprav imam v službi en projekt, ki že kar malo zamuja, raje surfam in berem forume in nasvete kako napredovati v službi (ja, z zamujanjem rokov prav gotovo ne) in imam slabo vest, ampak se vseeno ne spravim delat. oops.gif

Cel plan sem naredila, kako bom spremenila cel kup stvari v svojem življenju, s katerimi nisem zadovoljna. Pa se mi ne da delat na tem, da bom plan actually uresničila.

Privoščim cimri, ker je dobila samo 8 za diplomo, čeprav je pričakovala več. (Ja, dragica, diploma se ne napiše sama, medtem, ko ti TV gledaš in sto čikov na dan skadiš).

Pridigam mami o zdravem življenju (mami ima par kilic odvečnih... cca 15...), pol pa grem v trgovino, si kupim paket Snickers čokoladic in jih vse požrem. blink.gif

Včasih se prav grdo pizdim na sodelavca, ko imam menstro (čeprav mi je drugače tip všeč)... In se tega zavedam in vseeno to počnem. oops.gif

Totalno sem fovš najboljši prijateljici, ki ima super fanta, in se imata ful rada, živita skupaj v svojem stanovanju, skoz hodita na neke izlete in se na splošno imata ful fajn. (Jaz pa brez fanta, brez stanovanja in brez izletov. cry.gif )

To bo zaenkrat vse, hvala za pozornost. biggrin.gif
  • 0

#509 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 12 April 2007 - 02:08 PM

Gledala sme mojo "mačko", kako kaka v nonino solato in je nisem spodila.
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#510 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 12 April 2007 - 02:22 PM

lol1.gif hahahahaha lol1.gif
  • 0

#511 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 12 April 2007 - 02:36 PM

Jaz sem se tudi ful cepala! laugh.gif
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#512 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 April 2007 - 05:06 PM

Danes sem naredila precej prometnih prekrškov! (ne bom več, obljubim) biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#513 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 12 April 2007 - 07:32 PM

nehala se bom učit oops.gif - zdele takoj in se bom šla lepo umit, pol bom pa pogledala 16. del Losta, pa CSI, bom pa v zameno zjutri vsaj eno uro prej ustala, da si še mal pogledam
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#514 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 12 April 2007 - 08:02 PM

Prej sem si enga prižgala, čeprav sem rekla da 2 tedna ne bom kadila... blush2.gif shame on me!
  • 0

#515 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29705 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 12 April 2007 - 08:54 PM

ma u PM, a se lohk moj foter nauči jest brez tega odurnega cmokanja?! najraj bi ga razbila zdele, ko morm to poslušat. evil.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#516 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 12 April 2007 - 09:03 PM

QUOTE(Špela @ 12. 4. 2007 - 21:54) View Post

ma u PM, a se lohk moj foter nauči jest brez tega odurnega cmokanja?! najraj bi ga razbila zdele, ko morm to poslušat. evil.gif

Naša mati grozno cmoka. Še bolj pa od fanta brat. Bi verjetno fasala živčnega, če bi bla njegova punca. Ko sem pri njih in on glih je, zmeraj dam glasneje tv ali pa grem v drugo sobo.

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#517 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 April 2007 - 09:09 PM

Ahaha, pol bi moglih slišat mojega fotra, ko sreba juho ali pa vleče v usta špagete! twisted.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#518 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 12 April 2007 - 09:27 PM

Hinavski sošolki, ki je resnično ne prebavlam in je ves čas pametna in se non-stop oglaša sem, ko se je spet oglasila spustila "šššššššššš!". Mpak je sedlo. woot.gif
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#519 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 13 April 2007 - 08:58 AM

QUOTE(redkvica @ 12. 4. 2007 - 15:08) View Post

Gledala sme mojo "mačko", kako kaka v nonino solato in je nisem spodila.

svetovno lol1.gif

QUOTE(TiTa @ 13. 4. 2007 - 9:55) View Post

svetovno lol1.gif

jaz se moram spovedat da sem nekaj dobla od "nekoga", fantu pa se bom zlagala da sem dobla od brata,
(da bo mir v hiši:oops: )
  • 0

#520 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 13 April 2007 - 11:22 AM

Ko sem ugotovila, da lahko še enkrat manjkam na sicer obveznem seminarju, me je premamilo in seveda res nisem šla. Zdaj moram pa res hodit.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users