Spovednica
Posted 11 April 2007 - 01:52 PM
Posted 11 April 2007 - 02:00 PM
Posted 11 April 2007 - 02:11 PM
Enako.
Drugače pa morm dans povedat, da babica včasih kuha tako nagravžna kosila, jaz pa ji tega ne povem, da je ne bi užalila.
Jaz si tudi ne upam povedat atiju, ko kaki recept mimo vseka. Ko pa s tako vnemo kuha...

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 11 April 2007 - 09:42 PM

Očitno sm jest ful bl pokvarjena kt on tk da se nekak brzdam da ga ne bi naskočla vsakič ko sva sama v sobi

Posted 11 April 2007 - 09:49 PM
moj fante je tak vs priden pa me skos nekej boža sam nč kej konkretnga noče narest

Očitno sm jest ful bl pokvarjena kt on tk da se nekak brzdam da ga ne bi naskočla vsakič ko sva sama v sobi

In zakaj bi se?

Danes bla prvič v Lush-u

Aja, pa pod nujno moram dodati, da sem preživela ultra produktiven dan. Obiskala sem pol kafičev v LJ!

Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 12 April 2007 - 01:00 PM
Kljub temu, da redko berem ta forum, vseeno pridem sem pisat, ko iščem kakšne informacije. (Kaj pa morem, če tukaj vsi ful več veste o kozmetiki in trgovinah in kdovečemvse od mene?!

Čeprav imam v službi en projekt, ki že kar malo zamuja, raje surfam in berem forume in nasvete kako napredovati v službi (ja, z zamujanjem rokov prav gotovo ne) in imam slabo vest, ampak se vseeno ne spravim delat.

Cel plan sem naredila, kako bom spremenila cel kup stvari v svojem življenju, s katerimi nisem zadovoljna. Pa se mi ne da delat na tem, da bom plan actually uresničila.
Privoščim cimri, ker je dobila samo 8 za diplomo, čeprav je pričakovala več. (Ja, dragica, diploma se ne napiše sama, medtem, ko ti TV gledaš in sto čikov na dan skadiš).
Pridigam mami o zdravem življenju (mami ima par kilic odvečnih... cca 15...), pol pa grem v trgovino, si kupim paket Snickers čokoladic in jih vse požrem.

Včasih se prav grdo pizdim na sodelavca, ko imam menstro (čeprav mi je drugače tip všeč)... In se tega zavedam in vseeno to počnem.

Totalno sem fovš najboljši prijateljici, ki ima super fanta, in se imata ful rada, živita skupaj v svojem stanovanju, skoz hodita na neke izlete in se na splošno imata ful fajn. (Jaz pa brez fanta, brez stanovanja in brez izletov.

To bo zaenkrat vse, hvala za pozornost.

Posted 12 April 2007 - 02:08 PM
Posted 12 April 2007 - 02:22 PM

Posted 12 April 2007 - 05:06 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 12 April 2007 - 07:32 PM

Posted 12 April 2007 - 08:02 PM

Posted 12 April 2007 - 08:54 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 12 April 2007 - 09:03 PM
ma u PM, a se lohk moj foter nauči jest brez tega odurnega cmokanja?! najraj bi ga razbila zdele, ko morm to poslušat.

Naša mati grozno cmoka. Še bolj pa od fanta brat. Bi verjetno fasala živčnega, če bi bla njegova punca. Ko sem pri njih in on glih je, zmeraj dam glasneje tv ali pa grem v drugo sobo.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 12 April 2007 - 09:09 PM
Ahaha, pol bi moglih slišat mojega fotra, ko sreba juho ali pa vleče v usta špagete!

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 12 April 2007 - 09:27 PM

Posted 13 April 2007 - 08:58 AM
Gledala sme mojo "mačko", kako kaka v nonino solato in je nisem spodila.
svetovno

svetovno

jaz se moram spovedat da sem nekaj dobla od "nekoga", fantu pa se bom zlagala da sem dobla od brata,
(da bo mir v hiši:oops: )
Posted 13 April 2007 - 11:22 AM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users