Senčila
Posted 30 July 2009 - 10:44 PM

After all this time?
Always.
Posted 08 August 2009 - 05:32 PM
Jaz bi pa rada povedala, da sem po daljšem temeljitem, strokovnem in kritičnem ˘-˘ proučevanju senčk ugotovila, da so za moje potrebe najbolj kvalitetne MAC senčke in sicer tiste enojne. Nasploh sta mi odtenka Shadowy Lady in Nehru najboljša za vse večne cajte, največ ju uporabljam, nikoli se ju ne naveličam ... sta ZELO posebna. Edino me je rahlo razočarala rdeča v trojčku senčke Danger Zone, saj je precej neobstojna (tudi z UDPP). Tako da bom od zdaj naprej kupovala zgolj MAC senčke. ˘-˘ Plumage si že dolgo ogledujem.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 08 August 2009 - 05:39 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 08 August 2009 - 05:54 PM
Ja, pigmenti so res najboljši, vendar sem še skos pristašica trdih senčk.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 08 August 2009 - 05:57 PM
Posted 08 August 2009 - 05:58 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 08 August 2009 - 05:59 PM

Posted 08 August 2009 - 06:00 PM
Ja, se strinjam, dejansko je vredno (vsaj kar se mene tiče, se bodo pa skos našli taki, ki bodo menili drugače ... a jaz poleg res fenomenalnih odtenkov opazim razliko tudi v kvaliteti). Meni tudi sekundo ni bilo žal za nobeno senčko.
Kalypso,
poredko, pa takrat kvalitetno. ;P
Posted 09 August 2009 - 12:48 PM
Sicer s trojčki nimam izkušenj, enojne so pa vredne vsakega centa, sploh ker trajajo dobesedno za vedno.
Npr. s Satin Taupe in Trax se s sestro mažema ziher 3-4krat na teden, pa je minimalno porabljena (imama jo leto in pol).
Pri drugih senčkam opažam, da je prva plast še OK, bolj kot jo porabljam, pa postane grudasta, težko mazljiva in nepigmentirana, to se mi je zgodilo pri Lorealovih Natural trojčkih, Bella Oggie, itd.
Fluffy imaš mogoče nagledano kakšno spletno trgovino, kjer prodajajo MAC?

Posted 14 August 2009 - 04:07 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 14 August 2009 - 07:07 PM

Posted 14 August 2009 - 07:08 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 14 August 2009 - 07:27 PM

Posted 19 August 2009 - 11:34 PM
Ja, pigmenti so res najboljši, vendar sem še skos pristašica trdih senčk.
-> http://www.youtube.c...re=channel_page
Če bi že bla kriza.

Posted 29 August 2009 - 06:16 PM
[size=1]Po barvi mi je sicer zlo všeč Manhattnov (slikca spodaj), ampak se mi zdi (pre)slabo pigmentiran... A mate kaj izkušenj s senčakami od Nive-e? Kaj pa Deborah - tele?

Hvala za nasvete

Posted 29 August 2009 - 06:20 PM
Posted 29 August 2009 - 06:31 PM
Posted 29 August 2009 - 06:41 PM
Pure-Poison, a res? a nanašaš mokro al suho? ..kr mam tole v zelenih odtenkih in men komaj kaj do od sebe

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users