Jump to content

Photo

NARAVNA KOZMETIKA

• Please log in to reply
814 replies to this topic

#501 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 31 October 2008 - 11:39 AM

Mene pa so naravne kreme za obraz ful bolj prepričale. Trenutno imam v uporabi 100% Pure kremo z acai jagodami in je dobesedno ne morem prehvalit. Res, ne znam povedat, kak noro zadovoljna sem z njo. Ful se lepo maže, ni premastna, res mi nič ne masti kože, vpije se hitro, pa ful navlaži in malo nahrani, zjutraj imam potem krasno kožo. Je tudi zelo fajn podlaga za puder, ima tak nežen in meni prijeten vonj (kot mešanica brusnic in arganovega olja), pa embalaža je ful lepa steklenička na pumpico. Tudi Aubrey Organics kreme so mi super, pa Lush Vanishing Cream tudi (no, ampak ta ni čisto natur).

Od 'umetnih' mi ni bila niti ena tako všeč in se jih sploh ne pritaknem več. Aja, pa tudi kreme/losjoni za telo so mi naravni bolj všeč, geli za prhanje tudi povečini.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#502 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 03 November 2008 - 06:57 PM

Ravnokar sem naročila pri Akamutiju. (preko UK strani) tongue.gif
Zase sem vzela:
- Jojobino olje
- Olje plodov muškatne vrtnice
- Olivno-lovorovo milo (samo na UK strani)
Pa še za darilo mi bodo priložili Karitejevo in Neem trdo milo! thumbup.gif

Komaj čakam pošiljko!! tongue.gif
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#503 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 November 2008 - 07:22 PM

Morda je že bilo kje omenjeno, a se mi ne da brskat: v kolikem času ste tiste, ki ste naročile kaj od kozmetike 100% Pure, dobile paket? Hvala.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#504 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 November 2008 - 07:48 PM

V parih dneh. Kakšne 4 dni.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#505 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 November 2008 - 08:22 PM

Super, hvala!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#506 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 November 2008 - 08:57 PM

Jaz sem dobila skor takoj, recimo če sem naročila v ponedeljek zvečer, je bilo v sredo že pri meni.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#507 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 November 2008 - 09:08 PM

Saj itak trenutno izdelka, ki ga želim, ni na zalogi. Oh!
So pa mi takorekoč TAKOJ prijazno odpisali, v minuti, da pride čez cca. 14 dni.

• 0

#508 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32294 posts

Posted 08 November 2008 - 09:54 AM

Jaz sem pa dobila nekaj SUKI testerjev in moram priznat, da me ta kozmetika ni navdušila, dvakrat sem se zvečer namazala s kamiličnim serumom in se naslednje jutro zbudila vsa zabuhla, z žareče rdečo kožo in majhnimi izpuščajčki pod očmi, grozaaaa, sem si komaj ohladila in pomirila kožo, preden sem šla v službo. ohmy.gif Tudi krema za svetlo polt me ni prepričala, ne vem, mi ne paše občutek na koži...

Aubrey Organics kremi Sea Buckthorn in Rosa Mosqueta sta mi pa obe super... smile.gif
  • 0

#509 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 08 November 2008 - 10:33 AM

Jst sm končno obiskala to Or-ca trgovino v Ljubljani. Prodajalke so ful prijazne. Hotla sem si kupit tonik vrtnica (takega kot Fluffy), ampak ga niso imeli, ker čakajo pošiljko iz Amerike (dobijo nove izdelke). Sem pustila svojo telefonsko št. tam in me bodo poklicali takoj, ko tonik pride. biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#510 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 November 2008 - 04:41 PM

meni je tudi SUKI bolj ko ne brezveze, sploh dve zadevi za suho kožo po telesu sta me povsem razočarali. ne kupim ničesar, se bom raje na 100% Pure usmerila, ko bo kaj dinarčkov odveč. smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#511 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 November 2008 - 04:55 PM

QUOTE(eve @ 8. 11. 2008 - 10:33) View Post

Jst sm končno obiskala to Or-ca trgovino v Ljubljani.

Komenskega ulica 44. Hmm. Mi lahko bolj po domače poveš, kje je to?
Kaj "razpoznavnega" je poleg?

• 0

#512 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 09 November 2008 - 05:20 PM

Če si na zmajskem mostu in greš gor v smeri proti železniški postaji (in ne v smeri proti tunelu) je Komenskega prva ulica, ki seka Resljevo. Komenskega je pol v obe smeri, proti rtv-ju in v smeri proti kliničnemu centru...

edit: http://zemljevid.naj...?...44&tab=maps
  • 0

#513 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 November 2008 - 05:45 PM

Hvala, Frida, sem tudi jaz že na zemljevidu gledala, ampak zdaj, ko si mi povedala, da je v smeri proti RTVju, mi je bolj jasno!

• 0

#514 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 09 November 2008 - 07:17 PM

V bistvu moraš z Resljeve zavit desno, ne proti trv-ju, ampak v drugo smer oops.gif
  • 0

#515 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 09 November 2008 - 07:26 PM

Tako ja, na desno zaviješ na Komenskega in greš skor do konca ulice. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#516 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 November 2008 - 07:34 PM

LOL, upam, da bom našla.
No, saj nisem ziher, da bom šla.
Ker z obiskom trgovine se bo v meni sprožilo najbrž nešteto želja za izdelke, ki jih sploh ne rabim.
Bom najbrž kar preko neta samo tonik vzela, ko pride.

• 0

#517 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 09 November 2008 - 08:02 PM

je to govora o trgovini, kjer držijo izdelke 100% Pure?
  • 0

#518 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 09 November 2008 - 08:05 PM

Ja, ampak imajo še izdelke od nekaterih drugih firm.
tu je spletni naslov: http://www.or-ca.si/
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#519 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17599 posts

Posted 09 November 2008 - 08:10 PM

_M_, ful nepričakovana reakcija, res ohmy.gif sem mislila, da pa je praktično nemogoče, da bi kamilični serum komu razdražil kožo, pri meni deluje namreč izredno pomirjujoče! Škoda ane smile.gif

Ja, o Or-Ci se govori.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#520 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 11 November 2008 - 09:01 AM

Kok pa stane poštnina, če naročaš? Mene res mika, mam že wishlist sestavljeno smile.gif morm mal zamenjat kreme pa tonike, mi že muri eno in isto.

(sicer grem komot mal do mesta, ampak zadnje čase, ko nisem več v okolici Ledine, ampak za Bežigradom, se bolj mal smukam tam okol... itak sm ceel dneve na faksu in se mi pol ne da v mesto)

Aja, v katerem cenovnem rangu pa je ta kozmetika?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users