Celulit
Posted 29 May 2008 - 08:35 AM

Posted 29 May 2008 - 08:39 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 29 May 2008 - 10:28 AM
Posted 29 May 2008 - 11:00 AM

pa pomarančke kar po celem telesu, z oranžno

Posted 29 May 2008 - 12:19 PM
Posted 29 May 2008 - 01:10 PM
Posted 30 May 2008 - 01:54 PM
Posted 30 May 2008 - 04:57 PM
Jst pa moram priznat da že 3 tedne uporabljam tole napravco Body Beautiful in da sem zlo zadovoljna (www.kreja.eu) Pa sem hodila že prej v salone na elektro stimulacijo pa ne vem kaj še vse. Ubistvu sm bla zlo skeptična, pol mi je pa partner zrihtu to na izposojo za par dni in zdj vsak dan po 40min in se pozna res. Pa še ta anti celulitna krema k jo dobiš zravn je kot vse ostale tko, to pa rolam tut dost.
Sem te že zasledila na enem od sosednjih forumov in tudi tam si imela samo eno objavo pa skoraj dobesedno isto je bilo napisano. Sumljivo...
Tako za informacijo...na furumih ni dovoljeno reklamirati
Posted 11 June 2008 - 02:54 PM
PEELING S HIMALAJSKO SOLJO
Ste utrujeni in brez energije? Občasno si privoščite popoln peeling telesa!
Najprej se oprhajte s toplo vodo, da se pore odprejo. Peeling za telo, ki ga naredite iz mlete himalajske soli in olja. Dosegli boste podoben učinek kot z nekajdnevnim postom, hkrati pa boste zaradi visoke koncentracije mineralov v solni zmesi prejeli več energije. Peeling bo tudi izboljšal prekrvitev vaše kože.
Priporočeno izvajanje:
- V posodi zmešajte 3,5 velike žlice mlete himalajske kristalne soli z 1 veliko žlico naravnega olja, ki ne vsebuje sintetičnih polnil. Mešajte tako dolgo, da postane zmes popolnoma gladka.
- Na hitro stopite pod vroč tuš, da se odprejo pore.
- Lezite na veliko brisačo in si celo telo natrite s pripravljeno zmesjo. Če to namesto vas napravi nekdo drug, se lahko bolj sprostite.
- Solni peeling vedno znova dobro premešajte.
- Zavijte se v brisačo in se pokrijte z odejo
- Pustite, da peeling deluje najmanj 30 minut.
- Na koncu si pod prho na hitro zmijte sol z mlačno vodo.
- Kožo si le otrite, ne drgnite.
- Olje bo ostalo na koži in ji dalo žametno mehkobo.
Po savni ali parni kopeli so pore na koži široko odprte. Peeling s kristalno soljo je še posebno učinkovit, ker sol lahko prodre globoko v kožne plasti.
Priporočamo pri:
Za regeneracijo, pri stresu, nečisti koži, suhi koži, celulitu, psoriazi, za razstrupljanje in čiščenje, nego gub, za čisti užitek.
Enkrat na teden ali po potrebi.
Mogoče deluje, kdo ve.

Posted 13 June 2008 - 10:11 AM
Posted 13 June 2008 - 10:13 AM

Posted 26 June 2008 - 08:06 AM
Ampak poleg vsega tega se mi zdi tud fajn kako kremo met. Za pod tuš imam od Nivee tak šampon z masažnim nastavkom, da si masiraš, kremo sem si pa kupla od Vichyja Lipometric. Meni ustreza, napne kožo, res 100x bolje kot tisto od Garniera, ki je direkt za v koš

Posted 26 June 2008 - 02:24 PM
Poleg tega pa tudi kremice nekaj pripomorejo.
Kot praviš Princeska: Garnier zanič. Tudi jaz sedaj tko mislim. Kaj vem....Imela sem tole novo
verzijo, ki ima na koncu kao piling nastavek. Zame ta reč prav nespretna, brez veze, nič
funkcionalno. Kar se tiče samega vonja, moram reči, da sem bila vanj zaljubljena. Res zelo
osvežilno po limonah in kožo mi naredilo mehko....vendar rezultata pa prav nobenega

Sedaj imam še nekaj testerčkov od Nivee -My Silhouette in moram reči, da se mi pa bolje
dopade. Je zelo lepo mazljiva, tudi nežnega vonja, vsebuje zeleni čaj -ki naj bi spodbujal
metabolizem, koža po njej je nežna. Ko porabim testerčke, jo bom tudi kupila.
S testerji se sedaj mažem že kar dobre 3 tedne. Da bi se zdaj topili cm, to nikakor ne gre,
čudežev ni; je pa koža lepša in se mi zdi, da bolj napeta. Sem pa že tako grajena, da nisem
nikoli imela po bokih in stegnih napete kože, tako da vem, da mi tudi nobena kremica ne bo
nardila čudeža na tem področju. Se pa res redno vsak dan mažem s kremicami proti celulitu.
Vichy Lipometric sem imela že, vendar so se meni po njej spustili mozoljčki, alergija, tako da
mi iz tega vidika ni ugajala.
Sem pa imela nekoč pred leti tiste prve Vichyeve kreme, a če zdaj primerjam s tole My
Silhouette, vidim, da je vse podobno. Nekaj pripomore k lepšemu videzu, vse pa tudi ne.
In kar se mi zdi pomembno je in sem tudi vesela: vsak večer sem deležna masaže

Kar se mi zdi, da pa največ pripomore k tem, da se krvni obtok sproži. Namreč fant me res
lepo zmasira po stegnih, nogah, zadnjici, da sproži fino obtok. To je pa tudi zelo veliko vredno.
Sam se mi zdi, da se človek ne more tako intenzivno zmasirat -tudi s temi nastavki, ki se dajo
dobiti poleg tuširanja ali zraven kremic proti celulitu.
Posted 03 July 2008 - 02:14 PM
Vsake 2 dni sem se namazala z blatom in se za min. 30 minutk zavila v prozorno folijo.
Danes grem po nov paket.

Posted 04 July 2008 - 12:48 PM
Zadnjič sem iskala informacije o himalajski soli in sem med drugim našla tudi tole:
[i]PEELING S HIMALAJSKO SOLJO
Fin recept. Imam doma še celo kilo himalajske soli in ne vem kam z njo.

you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 21 August 2008 - 12:01 PM
Res je pa tudi da pazim malo bolj pr prehrani, pijem velik vode.
Najprej grema na Leg magic pol se pa namažem s to masko in si noge zavijem v folijo za živila. Po desetih minutah si jo s hladno vodo in z masažnimi gibami sperem dol. Morm pa povedat da je dobra tut za ožilje in ma ful hladiln učinek. Pol se pa namažem še z Avonovo kremo, k je proti celulitu in strijam.
Posted 21 August 2008 - 04:15 PM

Kupila sem si tisto Afroditino Cekropijo, jo uporabljala kak teden in pol mi je ušla iz glave.
Pablo Picasso
Posted 21 August 2008 - 04:58 PM
A ve dejansko mislite, da te kreme pomagajo? Jest ful dvomim v to, mislim da je fora bolj v masaži in gibanju.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users