Jump to content

Photo

vpis v srednjo šolo

• Please log in to reply
509 replies to this topic

#501 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 09 February 2009 - 11:13 PM

Bom kar tukaj vprašala, da ne bom odpirala nove teme. Me zanima, če katera ve kako je z izobraževanjem za odrasle v srednjih šolah. Jaz mam končano gimnazijo in bi rada imela opravljeno še eno drugo šolo. Se da vse naredit po izpitih, so obvezna predavanja? Je za vsako šolo različno? Kakršnekoli informacije dobrodošle. smile.gif
  • 0

#502 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17282 posts

Posted 21 August 2009 - 10:36 AM

Zanima me, če katera ve, kje se lahko najceneje vpišeš v srednjo šolo (oz. izobraževanje odraslih). Rabim za status.
Nekje imam v spominu, da sta se Ančka P. in Braunkopf vpisali nekam na morje smile.gif Kam in za koliko?
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#503 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 21 August 2009 - 11:27 AM

srednja ekonomska in poslovna šola v Kopru, samoizobraževanje občanov, vpisnina 80€
  • 0

#504 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 21 August 2009 - 01:05 PM

Jaz sem klicala in je rekla, da naj pokličem po 20. (torej bom v ponedeljek), da mi bo povedala, kaj vse rabim in bom po pošti poslala (da mi ne bo treba v Koper). Pride pa okol 100€, je rekla.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#505 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17282 posts

Posted 23 August 2009 - 07:04 PM

Si povedala zakaj rabiš?
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#506 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 23 August 2009 - 07:29 PM

Rekla sem, da bi se upisala pa kaj rabm pa tko, pa je sama uprašala, če rabm za status. Tko da ni pene. Ne komplicirajo. biggrin.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#507 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17282 posts

Posted 27 August 2009 - 02:34 PM

Brokoli, si uredila? Kaj vse so ti rekli, da pošlji? Na njihovi strani sem brala nekaj o overjenih spričevalih. To zahtevajo?
  • 0

Tumblr

#508 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 27 August 2009 - 03:23 PM

Podgana, prineseš spričevalo s sabo (original in kopijo), ona vidi original in vzame kopijo. Ne rabi biti overjena.
  • 0

#509 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17282 posts

Posted 27 August 2009 - 04:57 PM

Ampak jaz bi to tako kot Brokoli, raje zrihtala po pošti smile.gif
  • 0

Tumblr

#510 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 27 August 2009 - 05:01 PM

QUOTE(Podgana @ 27. 8. 2009 - 15:34) View Post

Brokoli, si uredila? Kaj vse so ti rekli, da pošlji? Na njihovi strani sem brala nekaj o overjenih spričevalih. To zahtevajo?

Vpis je po 20.9.. Ona mi bo poslala pismo (pač kaj vse rabm poslat, nism še dubla) in jst bom nazaj poslala. Pokliči jih pa jim daj podatke (naslov). Po pošti se pa itak originalov ne pošila.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users