https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/logatec-pehackova-ulica-cudovit-razgled-hisa_5997516/

Hiše & stanovanja
Posted 06 December 2016 - 09:32 PM
Posted 07 December 2016 - 09:20 AM
Posted 07 December 2016 - 09:33 AM
Ja, včeraj je še delala povezava, zdaj pa ne več.
Posted 07 December 2016 - 10:09 AM
Jaaa :-) Hvala, sem najbrž jaz kaj zašuštrala pri kopiranju...
Posted 07 December 2016 - 10:16 AM
Ta je pa tudi meni zelo všeč, komot bi tu živela
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 07 December 2016 - 10:20 AM
Z drugo opremo pa zazidanim jakuzzijem v spalnici (to mi je nepopisno kmečko). M, pri zgornjem linku je še presledek na koncu, zato ne dela.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 07 December 2016 - 10:36 AM
Meni je pa ta padla v oci, je res taka posebna:
Bi dala po tleh parket in lepse ploscice, ampak si predstavljam not zivet
Od M. pa deluje ful toplo in svetlo, ampak meni je premalo izciscena in tiste stopnice v spalnici so mi totalni no-no.
Se pa ne bi branila te (ce smo ze pri "skromnih" zeljah). Z drugim kuhinjskim pultom in stenskimi ploscicami v kopalnici si ze skoraj tam.
Posted 07 December 2016 - 10:50 AM
Ful simpatično izhodišče!
V SLO take bajte ne boš našel, pa če iščeš z lupo. Če pa jo najdeš, pa je cena 3x nabita. :/
Mene edino pri teh hišah moti to, da ni nič parcele zraven. Tista flika mi ne pomeni kaj dosti... jaz bi imela večjo parcelo, da imam lahko kaj vrta, kako češnjo, marelico. Aja, pa "center" mesta!
Posted 07 December 2016 - 11:48 AM
Meni je pa ta padla v oci, je res taka posebna:
Bi dala po tleh parket in lepse ploscice, ampak si predstavljam not zivet
Od M. pa deluje ful toplo in svetlo, ampak meni je premalo izciscena in tiste stopnice v spalnici so mi totalni no-no.
Se pa ne bi branila te (ce smo ze pri "skromnih" zeljah). Z drugim kuhinjskim pultom in stenskimi ploscicami v kopalnici si ze skoraj tam.
Jaz na barju ne bi živela. Se mimo vozim k stricu in ni nič luštno ob večjem dežju. Pa bi rekla, da moraš vse lesene dele zaradi vlage zelo pogosto barvati.
Mi pa oprema ni všeč.
Ana, zelo nezahtevna si ampak sanjamo lahko. Se pa ne bi mogla bolj strinjati s tabo glede parcele, kot se je moj bivši sodelavec izrazil, zakaj bi imel hišo, če potem ni prostora da bi pod svojo hruško pir spil?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 07 December 2016 - 11:51 AM
Go big or go home.
Posted 07 December 2016 - 02:03 PM
To se mi zdi prav tipicno za nas, da si ljudje pozidajo celo parcelo, ce ze imajo denar.Mene edino pri teh hišah moti to, da ni nič parcele zraven. Tista flika mi ne pomeni kaj dosti... jaz bi imela večjo parcelo, da imam lahko kaj vrta, kako češnjo, marelico.

Meni se pri nas vse te "luksuzne" novogradnje ze zdaj zdijo zastarele in brez obcutka za estetiko. Tista hisa v Logatcu mi je recimo grozna.
Kako pretiravajo. Luksuzno, prestizno, ekskluzivno ... my ass.

http://rocco-nepremi...zivni-lokaciji/
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 07 December 2016 - 02:27 PM
Meni je bilo fascinantno, kako bi recimo na NL skoraj z lahkoto našla stanovanje po svojem okusu, pri nas pa je to nemogoče. Če ni podpovprečno, ima pa ceno tako, da te na rit vrže. Oprema je pa tudi v kao luksuznih večinoma porazna.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 02 January 2017 - 07:36 PM
― V. Van Gogh
Posted 09 February 2017 - 05:21 PM
― V. Van Gogh
Posted 09 February 2017 - 09:51 PM
Ne bi se branila.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 08 March 2017 - 01:40 PM
Tak stil mi je vedno ljubši: http://www.etiketama...je-z-razgledom/
Pri tem me najbolj prepričajo ogromna okna skozi katera sije sonce
Aja, pa valda moti me vsa naložena krama in tisoč enih lončkov in vaz na mizi.
Posted 08 March 2017 - 05:49 PM
Ful so mi všeč ta okna, ampak si ne predstavljam, kako jih čistiš.
― V. Van Gogh
Posted 27 March 2017 - 08:36 AM
Posted 27 March 2017 - 10:35 AM
Luštno, ampak tam noter je prostora vsaj za 5-6 ljudi. Pa meni je sicer všeč, da je toliko oken, ampak
kot je rekla Jina, nekdo mora to vsake toliko spucat, pa bolj je to primerno za hišo nekje na samem in ne v naselju tik ob cesti,
kjer bi me radovedni pogledi ful motili.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users