Kateri operater - Mobitel, Simobil..?
Posted 07 August 2017 - 11:51 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 08 August 2017 - 12:09 AM
V ceniku starih paketov na njihovi spletni strani piše, da je Orto Tripster 21,99 €, Orto Tripster Plus pa 25,99 €. Če grem na Moj A1 pa mi pri paketih piše, da je A1 Orto Tripster Plus 19,99 €, Orto Tripster pa isto 21,99 €.
Edit: sem našla novico na njihovi spletni strani o podražitvi paketov s 1. 2. 2017. Očitno imaš ti novi Orto Tripster plus, ker ta se ni podražil, stari paket Orto Tripster plus pa se je. Mah, kar nekaj. Jaz se res ne spomnim, da bi me kaj obvestili o podražitvi, bi bilo fer.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 08 August 2017 - 06:42 AM
Jaz ne vem kerega Trispterja imam, bom pogledala.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 August 2017 - 03:35 PM
Ne vem zakaj nihče ne bi želel k Simobilu? Mogoče so imeli sicer slabe izkušnje, jaz sem imela vedno do sedaj super izkušnje, vse zelo korektno. Bi se pa takoj prestavila na Telemach, če bi bil cenejši recimo. Fant je bil na Telemachu in je zdaj preklopil na Simobil, ker nama je skupno ceneje.
Jaz moram tudi povedat, da s Simobilom v teh cca 15 letih, odkar sem pri njih, nisem imela težav. Tudi z njihovimi svetovalci ne. Kot sem že omenila, sem imela ponekod pred leti težave s signalom, ampak so potem nadgradili omrežje.
Glede Telemacha sem v dvomih samo zato, ker sem slišala kritike glede prekinjanja oz. težav z omrežjem v tistih koncih, kjer se jaz nahajam. Ima pa zdaj Bob spet eno akcijo, Vip Bob za 10,99 € - 5000 min, 5000 sms, 15 GB. Nisem pa nič gledala, koliko stanejo telefoni v prosti prodaji v primerjavi s cenami recimo pri A1, Telemachu,... ker Bob nima skoraj nič v ponudbi.
Glede mojega starega Orto Tripster paketa sem pa ta teden šla v poslovalnico povprašat o menjavi na novi cenejši paket in me je najprej uslužbenka prepričevala, da sem imela možnost brezplačno menjati preko sms-a do 6. 8., ker sem dobila obvestilo preko sms-a in da zdaj menjava paketa stane 10 €. Na koncu je poslala naprej mail in so me čez par dni zastonj prestavili na Orto EU paket.
Posted 19 August 2017 - 03:46 PM
Meni so tudi lani paket zastonj zamenjali, na lepe oči.
― V. Van Gogh
Posted 21 August 2017 - 04:42 PM
Jaz sem zdaj šla na Izimobil, ker je neprimerljivo cenejši od Simobila in najbolj mi je všeč da dobiš določeno število enot ki jih lahko porabiš za karkoli (pri meni gre itak največ mobilnih podatkov, za klice in sms-e pa bolj malo), fant je tudi preko njih že kakšno leto in mu normalno dela signal, sem pa zaenkrat vzela osnovnega s 3000 enotami za 6,99€/mesec, če mi bo premalo grem pa še vedno lahko na paket M
Pa prenos imajo super urejen, ker ne rabiš nikamor it, po mailu ti pošljejo pogodbo katero podpišeš in jim skenirano pošlješ nazaj in je to to
Posted 22 August 2017 - 07:49 AM
Tako sem jezna na Simobil/A1 da povedat ne znam, samo potrdili so mi, da je prav da sem šla stran...
Že za prejšnje obračunsko obdobje sem dobila visoko položnico - 47€ (ponavadi imam med 17-22€), malo sem res jaz zafrknila ker sem pošiljala sms-e in preverjala stanje na banki v Novem Sadu ker sem pričakovala nakazilo, ampak za kar visok znesek je bilo mobilnih podatkov, ob 00.00. Ko sem jim napisala mail naj mi pojasnijo od kod točno ob polnoči, sem po 20 dnevih (!!!) dobila odgovor da je bilo število pdatkov preseženo in da moram plačat, pika. Kličem gor na informacije, mi ženska reče da se mi je po vsej verjetnosti zagnal kak update, ampak da točno to ona ne ve, samo jaz imam doma vedno prižgan wifi in ne mi rečt da ga je 9x vrglo ven za ne vem koliko časa...
Isto žensko sem vprašala glede SMSa ki sem ga dobila ob prekinitvi razmerja da moram plačati 23,45€ obveznosti, da bo to za naslednje obračunsko obdobje samo še ni specifikacije na portalu. OK.
Včeraj me kliče ati (še vedno imam prejšnji naslov kot uradni), da mi je ravno hotel skenirat račun in videl da je znesek 51€ za zadnje obdobje... Men se je skoraj zmešalo, kliče on gor na telefonske informacije (ker ima dopust in ima čas), ženska ni vedela a ma nič, 3x mu je povedala napačen znesek, potem je rekla da je to skupen račun zame in za brata, ko je ati vprašal zakaj je pa potem dobil posebej račun zanj je rekla a ja, točno, 6€ ane in ati ja ne 23€....
Ko je zahteval specifikacijo (ker jaz nimam več dostopa na portal) je rekla da ga tudi ona nima ker nisem več pri A1... Ja kdo ga bo pa imel če ne oni??? In ko je vprašal zakaj sem pa potem po SMSu dobila čisto en drug znesek za plačilo se ji tudi ni sanjalo
V glavnem, resnično upam da pridem do specifikacije do konca tedna in rešim celotno zadevo preden grem na dopust, je pa itak nemogoče dokazati karkoli v zvezi s temi podatki, tako da očitno pač plačaj ali pa se j*bi
Posted 22 August 2017 - 07:53 AM
OMG.
Moj se tudi ukvarja z njimi, ker je dobil za poravnat znesek za celo obračunsko obdobje, v bistvu je pa sam par dni bil še pri njih, potem sva pa vse prenesla na Telekom.
Posted 22 August 2017 - 08:36 AM
Glede mojega starega Orto Tripster paketa sem pa ta teden šla v poslovalnico povprašat o menjavi na novi cenejši paket in me je najprej uslužbenka prepričevala, da sem imela možnost brezplačno menjati preko sms-a do 6. 8., ker sem dobila obvestilo preko sms-a in da zdaj menjava paketa stane 10 €. Na koncu je poslala naprej mail in so me čez par dni zastonj prestavili na Orto EU paket.
Marmelada, to govoriš samo o paketu, brez vezave s telefonom?
Meni nekaj ni jasno, jaz imam Orto Tripster+ (ne vem, če je točno to ime, pač tisti, ki ima 8GB + 1GB v tujini je bilo takrat). Zdaj gledam na položnici, plačujem 13€ + 26€ obrok za telefon. Koliko pa stane Orto EU paket, po spletni strani sodeč več, oz pač 18€. Nič mi ni jasno
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 August 2017 - 02:38 PM
Verjetno odvisno, kdaj si se vezal? Meni se vezava izteče 1.8.2018 in za ta paket plačujem 20 € že od začetka. Teh 9 GB je zdaj itak za celo EU, izven pa 1.
― V. Van Gogh
Posted 22 August 2017 - 02:42 PM
Jaz sem se vezala dober mesec pred tabo, konec junija 2016.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 August 2017 - 05:48 PM
Novi Orto EU je pa 18 €. To je samo paket, brez telefona. Ob vezavi s telefonom pa pride ta paket 17 €.
Posted 22 August 2017 - 08:57 PM
Ne, mislim, da vezava telefona tukaj nima nobene veze.
Morda sem res takrat naletela na kaksno akcijo, ne spomnim se vec. Drugega ne vem, kaj bi lahko bilo
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 August 2017 - 06:43 AM

Jaz sem pred leti, še na Orto v nulo paketu, ujela neko akcijo in sem imela potem skoz 3 € nižjo naročnino.
Posted 23 August 2017 - 09:23 AM
Je ja, se ne pritozujem.
Ceprav bom, ko mi bo potekla vezava za telefon, malo pogledala na Telemachu, je najbrz se cenejsi.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 January 2018 - 11:24 AM
A tiste, ki ste pri Telemachu, ste zadovoljne s storitvijo (predvsem povezava z internetom)?
Precej več ponujajo za manj denarja, kot pri Telekomu.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 23 January 2018 - 11:51 AM
Midva imava optiko (ful pomembna informacija), najcenejšo shemo in dela TOP.
Posted 23 January 2018 - 11:51 AM

― V. Van Gogh
Posted 23 January 2018 - 12:21 PM
Mi tudi nismo bili, zdaj sva na A1, je bil najcenejsi v danem trenutku. Je sicer cisto na sveze, ampak zaenkrat bp.
Telekom je svinjsko drag se mi zdi, najdrazji.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 January 2018 - 12:23 PM
Koliko date potem za TV, net in še kakšno mobitel naročnino?
Midva dava za to pr Telekomu cca 75 €.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users