Oriflame
Posted 20 October 2008 - 05:55 PM
Posted 21 October 2008 - 04:57 AM
Posted 03 November 2008 - 11:52 AM
Glede olja pa, kakor sem zasledila, imajo dve verziji, navadnega (z rižem?) in kokos. Jaz sem preizkusila le navadnega že nekaj let nazaj in je reč brezveze. Mislim, ni bilo vpliva na lase, ni mi jih pa spet ful izsušilo ali kontra nahranil. Tudi jaz sem imela takrat do riti dolge barvane črne lase in nič suhe, svetili so se mi že od črne barve...tko da nekega efekta ni bilo nobenega več, prej bi rekla, da malo otrdi lase, da so bolj trdi in žimasti (ampak samo momentalno, ne za dalj časa), kot pa da je kaj dobrega. Poleg tega je tega olja čisto premalo, če imaš suhe lase, ravno tok, da konice konkretno prekriješ. Mislim, da se ti ne izplača, če pa si firbčna, tut ni tok drago, da bi zarad 1 poskusa bankrotirala

Posted 11 February 2009 - 04:55 PM
Maskare se mi zdijo slabe, edino včasih sem imela zelo rada tisto 500% Volume, ki pa je šla iz prodaje. So naredili sami sebi res medvedjo uslugo, ker je bila to za moje pojme njihova edina kvalitetna maskara. Zadeve za nego obraza so zame vse po vrsti neuporabne in se mi tudi ne zdijo sestavinsko kvalitetne. Od dekorative se poslužujem kakšne senčke (zdej nameravam kupit četvorček v zemeljskih tonih) in tudi šminke se mi ne zdijo slabe, čeprav me tudi posebej navdušile niso - povprečje torej. Parfumi mi njihovi čisto vsi malodane zaudarjajo, edino novi moški parfum S8 Night me je presenetil, ker zelo lepo, sveže in čisto nič ceneno diši, pa tudi steklenička je lepa.
Kar pri njih rada naročam, so 2v1 šamponi za lase, ki pa jih uporabljam za tuširanje. Pritegne me predvsem vonj, pa tudi lepo mehka koža po šamponiranju. V ta namen sta mi super tista dva z vanilijo&juko in češnjo&sladkim mandljem. Balzami za lase iz linije Nature so izjemno sestavinsko siromašni, jih pa vseeno rada nabavim, ker so ultra lahki in nesilikonski, pa krasno dišijo in jih uporabljam takrat, ko nimam časa za konkretnejšo nego ter potrebujem samo hitro razvozlavanje in odišavljanje. Najbolj mi je všeč kivi&pomaranča, ker res lepo diši, sveže sadno in ne osladno. Aja, če imate zelo zahtevne lase, pa čim dlje stran od teh balzamov. V kratkem nameravam poskusit še balzame iz linije Style Solutions, ki so sestavinsko kvalitetnejši in vsebujejo celo sestavine, kot so karite maslo, aminokisline, vitamini in podobno. Aja, da ne pozabim - super mi je njihov kroglični deodorant mango&jogurt, je izredno učinkovit in krasno diši, sem zdej že na 3. pakungi.
Cene se mi zdijo ugodne, recimo šamponi so v akciji pod 2€, pa itak imajo skos neke akcije in se splača. Tudi če kupim kaj, kar mi ni všeč, se zaradi nizke cene ne razburjam preveč in pač podarim kakšni kolegici.
Posted 29 March 2009 - 06:02 PM

Hvala!

Posted 29 March 2009 - 06:06 PM
Jaz sem jo dobila in še preden sem jo uspela dat naprej, se mi je cela steklenička razlila po predalu in mi je šlo potem še 14 dni ful na bruhanje, ko sem bla v stanovanju.

Edit: Zdej ne vem, verjetno je to ta. Samo da se jaz nisem poglobila, da je zraven pisalo še Club Prive, al whatever že pač.

Posted 29 March 2009 - 06:14 PM

Posted 29 March 2009 - 07:59 PM
Posted 29 March 2009 - 08:40 PM

Posted 21 October 2009 - 07:20 PM
Posted 21 October 2009 - 07:34 PM

P.s. Princeska, bi ti pomagala, pa že sama naročam preko ene treh ljudi, da pridem do posrednice

Posted 21 October 2009 - 07:37 PM
Posted 23 March 2010 - 03:02 PM
Posted 23 March 2010 - 05:19 PM
Posted 26 March 2010 - 10:08 AM

Taksna embalaza je,mala flaska,z dolgim okroglim pokrovckom. Brez tega napisa long wear samo nail polish pise gor. Na zadnji strani pise PT AE17 verjetno je to stevilka odtenka. (imam nek bordo rdec odtenek)
Posted 28 May 2010 - 05:57 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 29 May 2010 - 06:45 PM
Na začetku, ko se včlaniš moraš iz prvega kataloga vse skupaj naročiti za 50pik ali pa plačaš članarino, ki znaša nekje okrog 12€. Potem pa naročanje več ni obvezno. Pač naročiš ko ti je.

Posted 29 May 2010 - 07:09 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 29 May 2010 - 07:52 PM

No saj boš vidla samo dvomim, da so toliko prijazni, da ti bodo oni pokrili letno članarino.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users