Jump to content

Photo

GSM aparati

• Please log in to reply
1837 replies to this topic

#501 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 23 February 2008 - 08:14 AM

Dragica ali imaš 5200 ali 5300?
Tudi moja frendica ima namreč tole nokio 5300 pa ji je ekranček čist crknu. Mal se jim je ponesrečl pr teli verziji...
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#502 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15735 posts

Posted 23 February 2008 - 09:15 AM

Pinga sej men tut dol visi kak je, sem prej 4 leta mela enega, sam mi je baterija crknla. Itak se sam pogovarjam, še smsjev se mi ne da pisat.

Joj 5300 mam ja, upam, da bo ok. Drgač ma pa tak 2 leti garancije.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#503 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 February 2008 - 09:26 AM

QUOTE(Kinky @ 22. 2. 2008 - 23:59) View Post
^^Podpis. Samo da je Nokia, da lahko pišem sms-e in kličem

Točno tak.
No, meni zdaj, odkar mam malo boljšo Nokio, heh, niti ni odveč malo boljši fotoaparat. =)
Drugače pa totalno ne palim na razno gsm modo... pri aparaturah se mi je skos šlo bolj za funkcionalnost in tovrstno kvaliteto, kot pa izgled (no ja, ni nič narobe, če dobro zgleda, a ne, ampak alergična sem pa na tisoč lučk in vesoljske oblike).

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#504 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 February 2008 - 09:31 AM

Dragica, moja frendica ga ima vsaka 2 meseca na servisu. down.gif

Hja, Jenna, saj je res, kakšen aparat ne bi škodil, so včasih kakšni momenti, ki bi jih bilo fajn ovekovečiti (pač digitalca ne vlečem povsod s sabo). Pri meni pa pride v poštev samo trpežen telefon, ker mi itaq pada po tleh neprestano. biggrin.gif ŠTOR, nimaš kaj.

Če bi pa mela fuuuul fuuuul keša, potem bi si pa kupila kak fensi šmensi telefonček, bi se pač malo bolj ozirala na trende, drugače mi je pa res vseeno.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#505 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32332 posts

Posted 23 February 2008 - 10:39 AM

Jaz pa že nekaj let gledam sam za Sony Ericssoni, če rabim novega ali če je prilika za ugoden nakup, se mi je ful priljubila ta znamka in ni me razočaral še noben sony e. Pri trenutnem mi baterija zdrži okrog 4 dni, ali več, sploh ne štejem več....

Zdaj bom morala sicer podaljšat razmerje pri SiMobilu in me malo mika tale

IPB Image
  • 0

#506 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29721 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 23 February 2008 - 11:14 AM

jaz komaj čakam, da bo minilo 12 mesecev, odkar mam telefon, da lahko kupim novega, hehe - sem se ga že naveličala. smile.gif

tale mi je všeč: IPB Image

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#507 Lejkica

Lejkica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 358 posts

Posted 24 February 2008 - 09:45 AM

QUOTE(Inči @ 21. 2. 2008 - 16:53) View Post

Moj nov lepotec wub.gif
Nokia N81 8GB

IPB Image

OMG IPB Image Kok stane tale kjut telefon? Pa 8GB, WOW, kok bi ga mela IPB Image
  • 0

#508 Inči

Inči

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 295 posts
  • Interests:vse po malem

Posted 24 February 2008 - 05:15 PM

Men je čist najlepši blush1.gif
Tale telefonček stane okoli 300€
  • 0
My life is a circle, no beginning and no end!

#509 Tanya

Tanya

sramežljivec

• Člani
  • 34 posts

Posted 25 February 2008 - 11:05 PM

Jaz imam trenutno sony ericsson K600i zaenkrat je špica. Baterija drži 4 dni, imam ga pa točno dve leti. Mogoče ga bom zamenjala ko mi bo kak res všeč,.
  • 0

#510 ančk

ančk

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 206 posts

Posted 28 February 2008 - 10:22 AM

Jaz imam nokio 5200. Imam jo pa let pa po. (pa mi je že vmes 2 crknu)
  • 0
Look at me and I will smile,
kiss me and I will fly,
turn away and I will cry,
say goodbay and I will die.

#511 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 06 March 2008 - 04:29 PM

Moj novi gadget, iPhone 8GB happy.gif

IPB Image

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#512 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 06 March 2008 - 05:42 PM

Oh jezus, stajliš. TUŠ Mobil?
  • 0

#513 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 06 March 2008 - 06:07 PM

Eh, fotra sem nafehtala, da ga je prešvercal iz počitkovanja v Kaliforniji. Tuš mobil sucks down.gif Sexy pa je nenormalno smile.gif
  • 0
IPB Image

#514 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 06 March 2008 - 06:09 PM

Saj je lep fuuuul ampak škoda, da je tak neuporaben. Ful ma slabe funkcije baje.
  • 0
Viens, reste ici!

#515 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts

Posted 06 March 2008 - 06:12 PM

neuporaben mellow.gif Meni se zdi blazno uporaben, če znaš izkoristit njegov potencial. Ne vem kere so slabe funkcije, meni dela vse ko šus.
  • 0
IPB Image

#516 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17305 posts

Posted 06 March 2008 - 06:17 PM

Blondi, važička tongue.gif Ful je lep pa ful sm ti fouš sleep.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#517 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 06 March 2008 - 06:24 PM

Gre za fore tipa MMS sporocila, Apple ne pusti drugih aplikacij kot njihovih lastnih pa podobn. Skratka, za dame kot ste ve, vecino
teh stvari sploh ni vaznih. Za power userje kot sm jz pa hocs met cim vec stvari na voljo. Gre za luskan telefon, ki kopico stvari ki
jih povprecen uporabnik rabi opravlja cudovito.

Jz pa na tole cakam: Sony Ericsson XPERIA X1
  • 0

#518 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts

Posted 06 March 2008 - 06:42 PM

Že že, ampak to je zgolj ena funkcija in kar me kot macusera niti najmajn ne gane.

Podgana, itak cool.gif
  • 0
IPB Image

#519 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 09 March 2008 - 10:52 AM

QUOTE(Sarah @ 20. 2. 2008 - 19:20) View Post

A res vsak dan? huh.gif Jaz imam drugače enakega kot ti, pa mi sicer ne zdrži baterija tako dolgo kot pri prejšnjem Sony Ericssonu (tudi potem ko je bil star že 3,4 leta, je baterija zdržala cel teden), ampak vseeno kar zdrži no, ene 4 dni, tako.

Je pa res da novejši kot so, slabši so, to se popolnoma strinjam. Žal. ermm.gif

Ej bikini a se jst prav spomnem da si enkrat rekla da ga imaš na popravilu ker so ti tipke popokale? Ker meni so tudi. Tiste spodnje kamor so številke, se vidi samo črtica čez celo tipko navpično. Enih par mi jih je popokalo, ne vse. Sem zadnjič videla in sem kar malo tako ostala blink.gif . A tebi so tudi tele isto tako?

Ja tipke so mi popokale, ena za drugo in sem ga nesla nazaj v garancijo. Trajal je itak skor 2 mesca, da so uspel zamenjat tipke. No pol je blo 2 mesca vse kul. Zdej mi je pa SPET počla ena tipka. mad.gif Fora je k sploh ne dojameš kdaj poč, ker tle se sploh ne gre, da bi se neki fizično spravljal na tipko, ampak zgleda kot bi počla kar sama od sebe. blink.gif Zdej grem lahko spet težit na Simobil. Najprej zarad baterije, pol tipk, pol pa še menija, ker v določenih temah sploh ne dela glavni meni! Pa to je skret od telefona!! wacko.gif

Sarah meni ni šans, da bi mi baterija zdržala 4 dni pa tud če se ga 4 dni sploh ne dotaknem. ohmy.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#520 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 09 March 2008 - 12:48 PM

Ja meni tudi veselo pokajo. Zdaj imam popokane že skoraj vse tiste spodnje. Mah. Sploh ne vem zakaj se to dogaja. A ne delajo problemov za popravilo? Jaz ga imam sicer na Mobitelu, pa upam da mi bojo tudi tam hoteli menjat.

Meni pa zdrži 4 dni, tudi 5 mogoče, tako. Solidno še kar no.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users