GSM aparati
Posted 23 February 2008 - 08:14 AM
Tudi moja frendica ima namreč tole nokio 5300 pa ji je ekranček čist crknu. Mal se jim je ponesrečl pr teli verziji...
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 23 February 2008 - 09:15 AM
Pinga sej men tut dol visi kak je, sem prej 4 leta mela enega, sam mi je baterija crknla. Itak se sam pogovarjam, še smsjev se mi ne da pisat.
Joj 5300 mam ja, upam, da bo ok. Drgač ma pa tak 2 leti garancije.
Posted 23 February 2008 - 09:26 AM
Točno tak.
No, meni zdaj, odkar mam malo boljšo Nokio, heh, niti ni odveč malo boljši fotoaparat. =)
Drugače pa totalno ne palim na razno gsm modo... pri aparaturah se mi je skos šlo bolj za funkcionalnost in tovrstno kvaliteto, kot pa izgled (no ja, ni nič narobe, če dobro zgleda, a ne, ampak alergična sem pa na tisoč lučk in vesoljske oblike).
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 23 February 2008 - 09:31 AM

Hja, Jenna, saj je res, kakšen aparat ne bi škodil, so včasih kakšni momenti, ki bi jih bilo fajn ovekovečiti (pač digitalca ne vlečem povsod s sabo). Pri meni pa pride v poštev samo trpežen telefon, ker mi itaq pada po tleh neprestano.

Če bi pa mela fuuuul fuuuul keša, potem bi si pa kupila kak fensi šmensi telefonček, bi se pač malo bolj ozirala na trende, drugače mi je pa res vseeno.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 23 February 2008 - 10:39 AM
Zdaj bom morala sicer podaljšat razmerje pri SiMobilu in me malo mika tale

Posted 23 February 2008 - 11:14 AM

tale mi je všeč:

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 24 February 2008 - 05:15 PM

Tale telefonček stane okoli 300€
Posted 25 February 2008 - 11:05 PM
Posted 28 February 2008 - 10:22 AM
kiss me and I will fly,
turn away and I will cry,
say goodbay and I will die.
Posted 06 March 2008 - 04:29 PM

Posted 06 March 2008 - 05:42 PM
Posted 06 March 2008 - 06:07 PM

Posted 06 March 2008 - 06:09 PM
Posted 06 March 2008 - 06:12 PM

Posted 06 March 2008 - 06:17 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 06 March 2008 - 06:24 PM
teh stvari sploh ni vaznih. Za power userje kot sm jz pa hocs met cim vec stvari na voljo. Gre za luskan telefon, ki kopico stvari ki
jih povprecen uporabnik rabi opravlja cudovito.
Jz pa na tole cakam: Sony Ericsson XPERIA X1
Posted 06 March 2008 - 06:42 PM
Podgana, itak

Posted 09 March 2008 - 10:52 AM
A res vsak dan?

Je pa res da novejši kot so, slabši so, to se popolnoma strinjam. Žal.

Ej bikini a se jst prav spomnem da si enkrat rekla da ga imaš na popravilu ker so ti tipke popokale? Ker meni so tudi. Tiste spodnje kamor so številke, se vidi samo črtica čez celo tipko navpično. Enih par mi jih je popokalo, ne vse. Sem zadnjič videla in sem kar malo tako ostala

Ja tipke so mi popokale, ena za drugo in sem ga nesla nazaj v garancijo. Trajal je itak skor 2 mesca, da so uspel zamenjat tipke. No pol je blo 2 mesca vse kul. Zdej mi je pa SPET počla ena tipka.

Sarah meni ni šans, da bi mi baterija zdržala 4 dni pa tud če se ga 4 dni sploh ne dotaknem.

The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 09 March 2008 - 12:48 PM
Meni pa zdrži 4 dni, tudi 5 mogoče, tako. Solidno še kar no.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users