Jump to content

Photo

EMA

• Please log in to reply
1851 replies to this topic

#501 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 February 2008 - 08:01 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 7. 2. 2008 - 17:07) View Post

Ne ni igrala. Že violino je mela narobe obrnjeno - violino daš na levo ramo, ona jo je mal pa na desni. Nisem še videla človeka, ki bi igral violino v takšnem položaju (tudi levičarjev ne - sem sama levičarka pa 18. leto uspešno na levo ramo polagam violinco).

Skratka - 1000000% ni igrala.

Ampak mogoče pa je, da si pač nastavi na drugo ramo violino. Kaj veš. Meni se je zdelo, da igra!
  • 0
Viens, reste ici!

#502 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 07 February 2008 - 09:12 PM

Nisem gledala. In hvalabogu... Počasi ignoriram te oslarije.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#503 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 07 February 2008 - 10:19 PM

QUOTE(Ana @ 7. 2. 2008 - 20:01) View Post

Ampak mogoče pa je, da si pač nastavi na drugo ramo violino. Kaj veš. Meni se je zdelo, da igra!

Not. biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#504 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 08 February 2008 - 10:00 PM

Ni igrala, nihče, razen pevcev, ni počel zvoka na odru. Če si opazovala činelistki (dve antipatični bejbi pri Langi), sta se čineli ustavili tik preden sta udarili skupaj. Seveda je izgledala vsaj toliko neumno kot tale violinistka z narobe postavljeno violino.
  • 0

#505 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 February 2008 - 12:57 AM

QUOTE(Katrin @ 8. 2. 2008 - 22:00) View Post
(dve antipatični bejbi pri Langi)

JA, res je, ti dve sta pa res ble stebra antipatičnosti!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#506 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 09 February 2008 - 08:36 PM

Ne morem verjeti s kako pesmijo gremo na evrovizijo.vsako leto pošljemo ISTOOOOO naprej.
nimam nič proti Rebeki Dremelj, ampak pesem je pa navadna in sploh en gre v uho.isti šmorn mi je, kot pred leti tista od karmen stavec nananannana.da ne omenjam Brigite šuler, katere pesem je imela tako zelo globokoumno besedilo, da me je blo kar sram, ko sem gledala.
in pa 4play.mislim, lepo prosim.nevem, kako so lahko dobili toliko glasov.se vidi, da v večini glasujejo mlajši.
  • 0
mačka figa.

#507 *Destiny*

*Destiny*

sramežljivec

• Člani
  • 48 posts

Posted 09 February 2008 - 10:39 PM

Nevem kaj se sploh obremenjujemo z izborom in pesmijo itd... V vsakem primeru ne bomo prišli višje kot do 20. mesta pa če imamo najboljšo pesem kar smo jo kdaj slišali... Včasih je bilo še malo možnosti, sedaj pa ko je še polfinale, pa ni več šans. Sploh pa je EMA drugorazredni festival, ki je namenjen bolj promociji kot kvaliteti pesmi. Niti ena pesem mi ni bila poslušljiva, kaj šele všeč,... Rebeka se pa dere kot ponavadi, ne ločim sploh njenih pesmi ker so mi vse isti štanc pok pok weeeeee biggrin.gif
  • 0

#508 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 09 February 2008 - 11:42 PM

Finsko bodo spet zastopali metalci - Teräsbetoni
http://24ur.com/nasl...209_3117050.php

Komada ne najdem. Nekja drugih pesmi za pokušino.

http://www.youtube.c...feature=related toti mi je dober
http://www.youtube.c...feature=related
http://www.youtube.c...feature=related

Me zanima, kako se bojo obnesli. Mi vikinški metal ne potegne preveč.
Kljub temu mi je bolj všeč, kot celoten izbor za EMO skup.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#509 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 09 February 2008 - 11:46 PM

Kaj pomeni Teräsbetoni? biggrin.gif biggrin.gif

Meni to na heavy sliči, ha ha. Ni viking. wink.gif

Hja, Finci ostajajo zvesti svoji zvrsti glasbe in spet bodo 100 procentno stali za svojo pesmijo, ker je zelo pohvalno. Čeprav se mi zdi, da uspeha Lordijev ne bodo ponovili, no...bomo videli. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#510 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 09 February 2008 - 11:49 PM

Hrvati so imeli pa nocoj svojo doro, ane.
A so ze kaj izbrali?
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#511 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 February 2008 - 12:10 AM

QUOTE(Kinky @ 9. 2. 2008 - 23:46) View Post
Meni to na heavy sliči, ha ha. Ni viking. wink.gif
Sem najprej nalimala drugi link, ki me je na to spomnil. Kasneje nisem spreminjala.
Mah, ja. Saj maš prav. Prehitro sme zakjljučla.

Hvala za ZS. Grem gledat!
Billy Jean je zaj! w00t2.gif
Koncert z Budimpešte. Ima ta DVD fant doma, samo ga še nisma gledala

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#512 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 10 February 2008 - 11:19 AM

Pa saj tile Finci še niso izbrani. hmm.gif
  • 0

#513 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 10 February 2008 - 11:28 AM

Rebeka Dremelj - Vrag naj vzame (nov videospot)

A lahko nekdo zbriše v naslovu teme 2006?
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#514 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 10 February 2008 - 11:43 AM

Dečko je apetitlich.
  • 0

#515 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 10 February 2008 - 12:39 PM

Tam ko je oblečena v beli oblekci, (na dvorišču) je ful lušna, ta čupa ji super paše.
Pa sodeč po komentarjih je bila še kar dobro sprejeta. Ma sej glede na ostale komade, ki se ponavadi predstavljajo na Eurosongu, je dobra. :=)
  • 0

#516 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 February 2008 - 05:27 PM

To rečejo vsako leto haha.
  • 0
Viens, reste ici!

#517 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 10 February 2008 - 05:28 PM

Men grejo pa zdej teli Langa in Civili tok na živce, ker povsod v vsakem intervjuju se smiljo sami sebi, da bi oni mogl zmagat in govorijo, da je to kuhinja in da Rebekin komad ni za tja in kako bi njihov pa bil, da bi oni sigurno dosegli več, in zdej k niso zmagal, so prepričani da je blo tko naštiman in da so glasove narobe štel, pa kao govorijo da zato, ker so romi, da zato niso zmagal. Mislm halo, pač niste zmagal, prebolte zdej, ne pa da take govorijo, ful so patetični. Ful mi gre to na živce. Zdej si rečem, da hvalabogu, da je Rebeka zmagala, prav je tako! thumbup.gif
  • 0

#518 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 11 February 2008 - 05:08 PM

Koki, a veš, da se kar strinjam s tabo.

Sem pa ta vikend brala v Žurnalu kolumno Marka Crnkovića, kako je spljuval EMO 2008.
Meni tudi komadi niso bili všeč, pa tukaj smo se vsi malo pohecal iz Eme, Crnković je pa napisal, da (citiram) "RTV-jevski promotorji smetja pripuščajo v kvalifikacije skoraj samo še glasbene desperadose, dezinhibrirance in debile, svoj del pa s televotingom opravi poublika z balkanizerskim okusom" ... Fak, je strog (malo neokusen, ampak dobro.)

Roko na srce, koliko glupih komadov je že na Evroviziji zmagalo, pa niso bili iz Slo? Bljak.
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#519 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 February 2008 - 09:23 PM

Crnković je včasih prav kreten, mislim...pametuje kot da je boga za jajce prijel. down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#520 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 11 February 2008 - 10:11 PM

Ja valda če je pa kot kolumnist (po možnosti prek nekih levih vez) visoko nad malomeščansko drhaljo in mora pisat udarne če hoče da ga opazijo. Podobno kot mora Šulerca delat budalo iz sebe da opazijo njo.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users